Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
LauraFlo spune:
Iubitelor imi pare tare rau cand aud de bebei bolnaviori. Sanatate multa !
Maine scotem usa de la sufragerie cea dinspre hol si pentru ca ferestrele vin tocmai pe 8 octombrie ne mutam la mama. Eu si Daria.
Vom vedea daca a fost o decizie buna.

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
codritu spune:
Sanatate la toti copilasii bolnaviori. Tudor e cu mucisori de o saptamana, dar atata timp cat nu are febra si manaca sper sa-si revina de la sine. As vrea sa-i dau niste vitamina C, dar aici nu am gasit pentru copii numai pentru adulti adica de 500mg, oare e prea mult pentru el?
Tudorel
SimoV spune:
Codruta, habar n-am. NU le-am dat la ai mei nici o vitamina niciodata. POate ar fi mai bine sa intrebi un pediatru. Vitamina C oare n-o sa-i faca iarasi kk acid si poate se irita iarasi la fundulet?
Pupam si noi copilasii bolnaviori si le dorim multa sanatate!
Weekend placut la toata lumea!
vladhana spune:
Codruta,eu am gasit vit.C fiole,si o fiola are 5 ml/500 mg.Farmacista mi-a spus ca pot sa-i dau una pe zi.Nu i-am dat zilnic,dar cand vad ca-i curge nasucul o pun rapid in ceai la pranz.
Noi suntem bine.Ne-am facut saptamana viitoare programare la ortoped,sa vedem daca s-a rezolvat problema lui Vladut,sa-i dam comanda,daca nu s-a rezolvat,de ghetute ortopedice.Asteptam sa-i iasa si ultimele maselute ca sa scapam de muscaturi cand il doare tare.Suntem tare bucurosi ca ne-a invitat nanuta in Franta ca sa serbam a doua aniversare,numai ca mai avem de asteptat vreo 5 luni pana atunci.Avem timp pana atunci sa punem la punct toata petrecerea.
Va pupacim pe toti,mai ales pe bolnaviori ca sa se faca bine repede !
alona spune:
Saluuutare!
Codritu, eu ii dau lui Thea polivitamine(ca asa ne-a zis doctorita din Romania)si fier, ca e usor anemica.Ati rezolvat problema cu kaka la gradi?Pupici lui Tudor.
Noi sintem bine, mai spunem niste cuvinte noi(ca tot intreba Ela):bukika(bunica), batita(papusa, de unde pina unde , nu stiu), oke(ok), si mai are dar nu mi le amintesc pe toate.
Fetelor ai vostri fac la olita? Thea nu vrea sa faca nik, sta un pic pe ea si pleaca, inca nici nu are ore fixe de kk, face anapoda, nu e la fel in fiecare zi, asa ca mi-e tare greu sa o prind.O sa stam in pampers pina la 3 ani se pare
.
Va pup si sa aveti un we placut!
Clau, Katalina, stiu ca sinteti prin zona
, mai dati un semn si pe-aci pe la noi.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
katalina spune:
,alona!te tzuc!!!![]()
pfai,fetelor, vai da capu' mieu, am inceput scoala si am teme de facuuuuuttt breeeee....nu de stat la taclale pe net.
Acu' lasind gluma la o parte, de cind a-nceput scolita n-am deschis PCu, doar azi asa sa ma relaxez,le-am zis, gata azi sunteti de capu' vostru...si io la fel![]()
Avem teme peste teme, invata sa scrie,ehe...gata cu linistea.Asta micu' trage de el,tipa la usa cind e-nchisa, ca nu se mai joaca frate-su asa de mult cu el ca inainte.In sfirsit, ii place la scoala,n-am probleme, fata de prietenul lui care plinge dimineata.(sunt colegi de clasa).
Roby a crescut ,e ca un leu in cusca,cu vremea asta n-am iessit din casa decit la market, a trecut vara cu orele lungi petrecute in parc,ce bine mai era...
Voi ce mai faceti, ce mi-e dor de zilele alea sa stau cu voi la vorba...dar cu copiii astia, abia mai gasesc timp sa mai citesc o carte noaptea sau sa-mi pun o masca.Dar sunt fericita si multumita n-am ce zice, asa superocupata cum sunt, sanatosi sa fim,,,
Va pup dulce si ...mai vorbim noi,nu v-am uitat.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
SimoV spune:
Kata, bine zici - si eu noaptea mai imi fac din treaba. Nu ajung s ama culc inainte de 1 nici sa mor... Dar eu sunt obisnuita asa, nu-mi trebuie somn mult
Ma bucur ca ai scris, imi era dor de tine. Pupici la scolar si la leu
(asa ii spunem si noi lui Lucas: leu - e si animalul lui preferat de altfel)
Alona, nici ai mei nu stau pe olita. De, suntem si noi in spirit nord-american: copii in pampersi pana la 3 ani. Atata bai sa fie...
Noi inca mai avem parte de vreme buna. Toamnele aici sunt superbe, spre deosebire de primavari, care sunt ploioase. Am fost deja o tura la parc, dupa somn mai bagam o tura si niste cumparaturi.
Weekend placut la toata lumea
Ela76 spune:
Buna seara! Iar am avut probleme cu netul (sau cu calculatorul? - habar nu am), dar si-a revenit brusc dupa 2 zile.
Kata - salutare! chiar ma gandeam la tine ca nu ne-ai spus cum este acum, cu baiat mare la scoala.
Urata vreme mai e afara, si noi ne tot gandim pe unde sa mai mergem ca sa o scoatem pe Cristina din casa. Azi ne-am incumetat prin Herastrau, desi ploua usurel. I-am dat si Cristinei sa tina bine de o umbrela stand in carucior, noi cu alta - am avut parcul nostru privat aproape, caci doar vreo 3-4 persoane am mai intalnit, desigur nici un copil. Imi pare tare rau ca nu am avut un aparat foto la noi sa o fi vazut pe Cristina cu cata importanta si cat de strans isi tinea umbrela! ![]()
Ca veni vorba de vocabularul copilasilor, vad de la o zi la alta progrese, incearca sa pronunte tot mai multe cuvinte dupa noi. De exemplu, azi i-am spus ca am ajuns in parc si toata dupa-amiaza ne-a tot repetat "agiuuus, agiuuus". Sau i-am mai spus sa nu se mai agate de barele de prosoape din baie (incercam sa o sterg dupa baita de seara), ca e maimutica Judy si ea repeta: "maimasa jiudii"
Dar m-am luat cu altele si nu v-am spus ca sunt tare bucuroasa ca analizele i-au iesit bune, in sensul ca ne-am luat adio de la infectia urinara. Si fierul a reusit sa se incadreze in intervalul normal, cu calciul sta f bine, chiar pe limita superioara. Dr. ne-a recomandat sa-i dam vitamina C vreo 10 zile, ajuta la cresterea imunitatii organismului, mai ales pe vreme din asta. Ne-a mai zis ca-i putem da Picovit sub forma de drajeuri colorate sa suga (polivitamine), tot asa, vreo 10 zile.
Zilele astea sunt multumita de cum a mancat, desigur, comparand cu stilul ei obisnuit de respingere a oricarui fel de aliment. Azi chiar incepeam sa-mi fac griji ca nu prea ii gasisem mancarea dorita, nu prea voia nimic; dupa-amiaza am comandat insa niste orez cu legume si pui cu porumb de la chinezi, care au avut un mare succes la Cristina, a papat singura aproape toata carnita aia, plus ceva boabe de porumb si orez cu bucatele de morcov si mazare. Si toate astea cu betele, nu cu furculita sau altceva, mi-a pus indemanarea la incercare.
Simona - voiam sa-ti multumesc pentru sfaturi, sunt f utile, mai mult doctori cu care am discutat ne-au atentionat ca trebuie sa o urmarim atent, iar la cel mai mic semn de febra sau altceva sa ii facem analize la pipi. Insa conform analizelor, la 3 saptamani dupa terminarea tratamentului totul e ok, asa ca nu au mai considerat necesar sa ii faca mai multe investigatii. 
Micky -
pt mica printesa-balerina (inalta si supla) si multa sanatate pt d-ra cu mucisori, sa-i treaca repede. Si Cristina a fost la fel saptamana trecuta, i-a curs nasul mult si la un moment dat incepuse sa tuseasca. I-am mai oprit mucisorii cu Olinth pt copii si intr-o zi i-am dat si Paxeladine. Cam in 4 zile a scapat.
Hana - imi amintesc ca si noi i-am dat Cristinei vitamina C din fiole, una pe zi, i-o puneam in ceaiul ei si se pare ca ii placea. Asta era cand avea ea 9 luni, parca.
Alona - noi am reusit sa mai inregistram progrese cu facutul la olita. Intr-un timp facea pipi si kk dimineata, dupe ce se trezea din somn, dar de vreo 3 zile si-a dereglat programul. Numai ca nu stiu cum am reusit, dar de cele mai multe ori ne anunta ea ca face ceva, zice "pishi, pishi" si arata cu mana la chilotel. Daca suntem rapizi si avem olita la indemana, reusim sa o asezam. Dar daca incercam s-o asezam noi asa, fara sa aiba ceva de facut acolo, nu sta, se ridica si pleaca. Numai ca azi m-a pacalit, nu a vrut sa stea pe olita si nu i-am mai pus pampers crezand ca nu are de facut si peste 2 minute s-a asezat frumos pe marginea covorului si l-a spalat nitel ![]()
Denisa -
baiat frumos! Chiar ca ma apuca si pe mine nostalgia concediului...
Daniela - succes la amenajari! Mie imi place tare mult sa imi imaginez diverse amenajari ale interiorului, cred ca mi-ar fi placut sa fiu designer in acest domeniu (nu stiu cat de bun, dar macar din pasiune
)
Codruta - sanatate lui Tudor! Din cate stiu, excesul de vitamina C se elimina automat din organism, nu face rau, poate doar urina mai acida (asa cum spunea Simo), asta nu stiu.
Oana -
pt Alex! Ce ati facut zilele astea, ati stat in casa?
Oare pe unde mai e Ruprich? Roxanaaaaaa - ne-ai amenintat ca vei fi activa, unde esti? De Clau si de Rayu ce sa mai zic... ![]()
Pupici pt toata lumea si noapte buna! 
PS. Multumim ca v-ati uitat la pozele noastre si multumim de aprecieri!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Bine v-am regasit!
Sa vad daca mai sunt in stare sa va scriu si voua 2-3 cuvintele ca sunt rupta in doua de oboseala...
Va povestesc pe scurt...
Am fost la tara o saptamana si un pic, a fost super bine, pentru Raul a fost cel mai bine, i-a priit aerul de munte, toata ziua era afara cu cutu si pisi...pe cutu il cauta in gura de dinti iar pe pisi toata ziua o tragea de coada si de mustati
In rest cu ce s ama laud?? cam ca si la voi, vorbeste din ce in ce mai bine, are o personalitate puternica, etc, etc, etc
Noi suntem din nou in santier, facem si noi cum putem, cum avem ceva banuti stransi cum renovam![]()
V-as povesti mai multe dar sincer sunt cam rupta!
Va pup si ma bucur ca v-am regasit!
Claudia&Raul (01.04.2004)