Atentie-caz malpraxis Bacau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Din cate inteleg copilul a murin in mai putin de 24 de ore de la operatie, acasa, fara asistenta medicala de specialitate. Corect?
Nu stiu cine sunt parintii (Dumnezeu sa-i aline!!) dar ar trebui sa dea in judecata clinica. Ce scrie in foaia de externare a micutului? Nu cred ca s-a respectat protocolul operator in acest caz.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by Andries

Din cate inteleg copilul a murin in mai putin de 24 de ore de la operatie, acasa, fara asistenta medicala de specialitate. Corect?
Nu stiu cine sunt parintii (Dumnezeu sa-i aline!!) dar ar trebui sa dea in judecata clinica. Ce scrie in foaia de externare a micutului? Nu cred ca s-a respectat protocolul operator in acest caz.

Andries

chiar asa, oare cum acel doctor a externat ingerasul stiind ce i-a facut?

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Oribil! Dumnezeu sa il aibe in paza pe micut!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

din cate stiu eu nu exista caz de malpracxis catigat impotriva vreunui doctor in Ro...

si nici nu se doreste crearea de antecedente...

Dumnezeul sa il odihneasca pe micut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ca sa-l citez pe sotul meu:l-as stringe de git si as spune ca noapte nu a fost un sfetnic bun.Cred ca nu trebuie lasata asa situatia. Se poate cere expertiza la IML si continuata batalia impotriva doctorului criminal. Daca hemoragia a fost cauza mortii cred ca autopsia poate arata ce a provocat hemoragia ca doar nu-i plesnesc vasele de singe unui copil de cinci ani asa cum se duc firele la ciorapi! Sunt atit de indignata pentru ca stiu ca este greu de cistigat o asemenea batalie, dar numai ridicind vocea si luind masuri impotriva lor vom face ca medicii sa nu mai "greseasca"atit de usor cu pretul vietii sau a infirmitatii unor oameni.E ciudat cum un caz atit de tragic ajunge atit de tirziu la urechile noastre-si numai intimplator- si orice betivan care s-a urcat pe un stilp este subiect de stiri. Din cite am inteles din articolul citat decesul copilului a avut loc acum aproape jumatate de an si in acest timp nu s-a auzit nimic!

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nuam istrigatele de revolta ale populatiei, implicarea asociatiilor si fundatiilor care lupta pentru binele copiilor si pacientilor, forurile care apara drepturile pacientului in Ro, toate aceste voci la un loc pot determina incriminarea legala a acestui Doctor. Altfel nici ministerul sanatatii si nici justitia romana nu au nimic de castigat de pe urma condamnarii acestui medic.
Asa ca aceste voci trebuie sa gaseasca un numitor comun ca sa poata fi ascultate. Sub presiunea opiniei publice, sub presiunea forurilor in domeniu se poate face dreptate si cu forta, chiar si in Ro.
Insa trebuie sa invatam sa strigam sus si tare cand vine vorba de drepturile noastre, trebuie sa ne alaturam acestor oameni ca sa-i ajutam sa obtina dreptatea caci vocea lor, singura, nu e mai puternica decat sistemul.
Nu se stie niciodata, maine nenorocirea ne poate paste si pe noi si ajutor celor din jur paote fi vital pentru noi. Hai sa facem ceva concret.
Exista aici un medic, avocat sau un cunoscator al acestor sisteme care sa ne indrume ce trebuie sa facem? Petitii, reclamatii, mitinguri stradale...boicotare.
Clinica respecitva trebuie sa fie asaltata, oamenii sa puna afise si indemnuri catre populatie sa evite clinica daca directorul/patronul acesteia nu ia masuri de eliminare a acestui medic. O clinica fara pacienti "moare" in maxim 30 de zile.
Sa se faca fluturasi care sa fie inmanati parintilor ce pasesc in aceasta clinica cu speranta ca-si vor insanatosi copilul. Nici un parinte nu poate ramane imun la aceasta poveste si nimeni nu cred ca-si asuma riscul de a-si vedea copilul ucis de lipsa de profesionalism. Suntem prea saraci sa ne permitem greseli de genul asta.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Incerc cumva sa dau de tatal baietelului sa il pun in legatura cu DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Am gasit articolul din Jurnalul National din iunie

Din cate am inteles doctorul incearca sa musamalizeze tot, iar articolul IL SCOATE VINOVAT PE COPIL!!
Dr in cauza a venit la Bucuresti si a contacta-o pe jurnalista ce a scris articolul...ciudat nu??

www.jurnalul.ro/articol_440/copil_mort_in_conditii_suspecte.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by mr_baz

Am gasit articolul din Jurnalul National din iunie

Din cate am inteles doctorul incearca sa musamalizeze tot, iar articolul IL SCOATE VINOVAT PE COPIL!!
Dr in cauza a venit la Bucuresti si a contacta-o pe jurnalista ce a scris articolul...ciudat nu??

www.jurnalul.ro/articol_440/copil_mort_in_conditii_suspecte.html

Doamne fereste!!!!!Cum poate nenorocitul ala sa spuna ca acest ingeras e vinovat de moartea lui???Pai in ce fel??? E strigator la cer!!!Cu ce e de vina copilasul?...din cauza lui...un idiot ca altfel n-am cum sa-l numesc care habar n-are sa-si faca meseria cum trebuie,ba mai mult dupa ce ca stia ce facuse l-a mai externat si pe copil???Nu pot sa inteleg.In fiecare zi auzim de oameni care isi pierd vietile din cauza unor incompetenti.Cum ii mai rabda pamantul

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu a citit nici un doctor sau avocat acest subiect si nu ne poate da nimni nici un indiciu de ce actiuni concrete pot face parintii respectivi si noi in ajutorul lor?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput