Oradea (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am fost azi seara in parc si nu v-am vazut:((( Noi eram usor de observat azi, ca Lili alerga in maieu la un moment dat, si atunci ne-am certat, abia atunci si-a pus inapoi tricoul. Acum n-am putut s-o scot din vana, ca tare greu s-a incalzit
Maine vine cineva la SOS Dogs? Noi mergem daca nu ploua.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

n-am ajuns azi la catelusi, ca aseara Lili a facut febra Azi tratament forte, medicamentos, naturist, homeopat, orice, numai s-o pun pe picioare. Acum mi se pare ca am pus-o prea mult pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi- cum e Lili ? a avut efect tratamentul?
ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceaustok !
Mercdes - chiar vroiam sa intreb ce fac oradenii de pe net :) Cum sunteti, ce fac copiii ? Si sa stii ca vom merge si noi tot la Magnolia ca am dat in boala masinutelor sper sa ne vedem !!!

Gabi - ce face Lili ? Dar Robert ? Cand mai dati prin parc, eventual la Magnolia ?

Simina - sar`naaa !!! Am ajuns bine acasa, nu am transplantat nika nu am avut cum ... eram doar noi doua, iti dai seama ce scandal ...

Noah pupici la voi !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

acum am dat penultima lingurita de Ceclor, fata-i bine de toooot... Io am facut ieri 39, nu ani, ci grade, acum iau si eu tot felul de porcarii- antibiotice, etc... Azi nu am avut decat 37 deci e mai bine.
Poate pe la sfarsitul saptamanii trecem si noi prin Magnolia, daca nu ploua.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Oradea!

Mercedes, nu te-am vazut pe tine si Bianca din iulie! N-ati mai dat prin parc pe la Artima. Mi-e dor de voi!
Gabi, insanatosire grabnica! Ati luat gripa una de la cealalta?
Daria, nu-ti fa probleme cu florile, frunzele le mai poti tine in apa pana ai timp de mutarea lor in ghiveci, iar "steluta" cred ca mai rezista putin acolo, desi e cam stramt spatiul si n-are drenaj in cazul in care o uzi.
Marius, pe unde te ascunzi? Ai dat-o pe Daria la gradinita? Cum ii place?

E o idee buna sa schimbam parcul, as venii si eu dincolo, dar cum maine seara incep meciurile...nu pot, dar de vineri incolo.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

N-am disparut dar am o zona mai slaba si raspund mai rar. Daria a inceput gradi' cu politica de rigoare:
Ora 8.05 "Nu vreau la gradi...Nu vreau la gradi....Nu vreau la gradi"
Ora 15.30 "Sa vezi ce am facut azi... sa vezi ce a facut X.... sa vezi ce a patit Y"

Standard, nu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Lasa, ca e doar inceputul. Vor venii si zilele cand te va trezii ea si-ti va spune:
"Vreau la gradi, vreau la gradi, sa mergem mai repede!"

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah stop: ca viitoare mamica ce-si va duca copila la gradi, la CARE gradi sunteti voi ??? Sondaj de opinie printre parintii din zona noastra, adeka Rogerius !

O zi frumoasa oradeni, iar ploaia sa ne ocoleasca !!!
(p.s. ca aseara, cand la noi la bloc a picurat doar hahaha )

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Intrebare: Care aveti ochelari pentru calculator?
Deja resimt oboseala ochilor dupa statul la calculator. La servici 8 ore, acasa inca 2 ore macar in fata Pc-ului.
Sunteti multumiti de ei? Unde i-ati comandat? Cam cat costa? (depaseste 5 mil?) Ma bate si pe mine gandul sa imi comand asa ceva. Ce ziceti?

Am citit aseara un material de pe acest site:
http://www.unibuc.ro/eBooks/StiinteADM/enache/31.htm
Mi s-a parut interesant.

Simina

Mergi la inceput