Mamici de noiembrie - decembrie 2005(46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mariana uita-te al modelul meu si vezi ce iti lipseste de-acolo..incearca sa stergi virgula de dupa png si vezi daca merge...

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris13 spune:

Ina, multumesc, funcioneaza.
In desteptaciunea mea nu am vazut butonul de vizualizare (de langa semnatura).
Multumesc.
Sper ca esti bine!
Fetele va pup!

Mariana si Victor
Varsta El Bebe Victor: 'http://tickers.baby-gaga.com/p/dev318pb_.png

Mergi la inceput

Mariana functioneaza! O zi buna si tine!

Ina si Rachelutza-panselutza 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ola fetelor dragi!
Sunt o viitoare mama eroina! Ieri dupa-amiaza, am infruntat ploaia + torentii de apa de pe strazi si am mers la un magazin de carucioare: www.b a r z a - r o .com. Cu metroul, chiar, nu cu masinuta, ca m-am chitrosit la benzina si in Bucuresti cind ploua, toata lumea isi scoate hirbul din garaj si bilbidic prin apa prin oras => ambuteiaje. Si am vazut niste carucioare poloneze foarte destepte si foarte groase, de iarna si cu de toate si costa 5.100.000. Azi de dimineata am fost si la Piciul - slab si Loris Babies Land - prohibitiv din punctul meu de vedere. Vineri merg si la BabyExpo, iar daca nu vad nimic pe acolo, saptamina viitoare achizitionez una bucata carucior d-ala polonez. Deci am fost foarte productiva!

Alte vesti nu am. A, ba da. Am vazut o emisiune interesanta la B1Tv cu o doctorita care se pare ca e cam cea mai buna din Buc. - si cea mai scumpa, ca fetita pritenei mele merge la ea si da 750.000/consultatie. O cheama Culcer si o tot dadea inainte cu importanta alimentarii copilului cu late de sin, pina la 6 luni, fara nimic altceva, nici ceai, nici apa, nimic. San forever, tata! Si ca papa lui BB trebuie diversificata de la 6 luni, treptat. Io sunt afoana in chestii de BB-i, asa ca mi-a prins tare bine. Si a fost consultatie gratis!

V-am pupacit!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

In loc sa despachetez cutii, sa mai stau la taclale pe aici.

Am fost ieri la a doua sedinta de cursuri prenatale. Amindoi ne cam plictisim, sincera sa fiu, dar mai si invatam citeva lucruri. Treaba e ca toate puteau fi predate in jumatate din timp. Cel mai tare ne enerveaza cind trebuie sa ne despartim in grupuri de discutii fortzate si sa vorbim despre ce credem fiecare despre un anumit subiect legat de nastere (cum ar fi: "discutati despre cum credeti ca va fi nasterea" sau "ce suport va va oferi partenerul.") Mi se pare atit de fortat si de jenant....C'mon, man, get a life, si discutia o sa vina de la sine.

Am mai vazut niste filme horror si ne-a invatat niste tehnici de respiratie. 1. Inspirat adinc, expirat adinc pe gura. 2. Inspirat adinc, expirat in etape, ca si cind in timp ce respiri spui "hi-hi-ha". 3. Inspirat adinc, expirat gemind. Toate exercitiile astea le-am facut cu o bucata de gheata in mina, timp de 1 minute cit ar dura o contractie (nu mai stiu durata exacta) ca sa incerci sa faci fata unui disconfot fizic.

Cam scirboase au fost scenele cu eliminarea placentei, dar asta e. Concluzia acestor filmulete este ca eu azi-noapte am visat ca am nascut asa de repede, ca am nascut acasa, si a trebuit sa-mi scot singura placenta la care s-a repezit ciinele meu din Romania. Si se facea ca m-am uitat la data si era 24 septembrie. Si stiu ca v-am scris imediat ca am nascut si va ziceam ca ma asteptam sa ramin prima pe lista, dar nici chiar asa...

Vad ca toate va agitati cu camera bebelusului si va invidiez. Dar eu m-am hotarit sa nu-i fac nici o camera pina pe la trei luni. O sa doarma cu noi in camera, in cosulet, iar dupa ce pleaca tata (care sta vreo luna) ii facem si camera.

Irinuca, nu te ingrijora prea tare cu diabetul gestational. In primul rind, cum au spus si fetele, testul se face pe nemincate, daca ai mincat ceva inainte rezultatele nu sint concludente. Trebuie sa nu maninci doua ore inainte plus o ora int impul testului. Nu stiu cum se face in ROmania, dar aici iti da sa bei un suc ascidulat si dulce si te cheama inapoi peste o ora ca sa-ti ia singe.
Chiar daca rezultatele sint concludente, tot nu e cazul sa intri in panica. Trebuie doar sa fii sub supraveghere medicala permanenta si in functie de cit de avansat e ti se da insulina sau nu. De asemenea, e posibil sa ti se induca nasterea, in loc sa astepte sa vina de la sine.
O prietenea de-a mea a avut un diabet mai avanasat, de trebuia sa ia insulina, dar copila s-a nascut foarte bine, i-au provocat nasterea cu vreo 3 zile inainte de DPN.
De asemenea, te rog nu te invinovati pe tine pentru ca diabetul si in special diabetul gestational nu au nici o legatura cu cit zahar maninci sau cu alte norme de conduita culinara.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Bic si noi tot asa am fost impartiti la curs, pe grupulete, ni s-au dat si teste,ne-am imprietenit unii cu altii repede, ba mai mult,ne putem suna si dicuta despre evolutia sarcinii,etc.iar in februarie anul viitor avem intrunire parinti + bebelusi si vom face poze in grup.

Cum merge cu mutarea,ai spor?; ca eu una, nici sa mai stau pe scaun nu pot..bebelina se agita de astazi dimineata, cum ma ridic in picioare ii este bine, ma lasa, cum ma asez la birou incepe show-ul... si la capitolul munca/gindit/facut stau rau...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mamica noiembrie, felicia cu Ilinca Teodora raspunde prezent, imi mentin datele, dar, te rog, adauga: doctor Laura Dracea.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cum sa mearga, nu vezi ca stau pe Internet in loc sa ma ocup de asta???
Acum innebunesc ca iar m-au apucat arsurile de stomac si nu-mi gasesc antacidele. Jur ca le-am vazut ieri intr-o cutie, m-am uitat de trei ori si nu le mai gasesc....

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dragele mele, nu am mai intrat de mult pe forum, insa v-am spus ca ma mut din oras si o sa fie nebunie curata. Acum accesul la internet este limitat caci nu am aceleasi facilitati ca si la Cluj, insa problemuta o sa se rezolve curand.
Eu pana acum am pus 14 kg pe mine si sunt in saptamana 30 si 5 zile. Copilul este sanatos, creste mare si voinic, mi-am gasit medic si in orasul unde m-am mutat sunt un pic mai linistita.
Fetelor, am citit de curand o carte, drept ca pe sub mana inca:)dar va aparea in librarii la sfarsitul lui septembrie. Se numeste Hiatus de Melania Bancea,editura Aula, Brasov. E superba cartea v-o recomand cu caldura, si nici nu e scumpa. Merita citita.

Ripley ai primit patutul? Pe mine inca nu m-au sunat:
(
Alexandrina tu la ce medic esti in Mures? Imi poti trimite un pm cu adresa unde se tin cursurile alea prenatale cat costa si cine len tine?

aura

Mergi la inceput

Bic mie mi-au trecut (arsurile) cu niste iaurt...am inteles ca trebuie sa mancam putin si des ca sa scapam de ele si mare atentie la ce mincam seara..

Mergi la inceput