Copilasi de iulie-august 2004 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Fiecare cu ce-l doare....eu va spun doar ca sunt la ovulatie si trebuie sa ne mobilizam.Tineti-mi pumni sa fie tot fata

Ema, cum sunt analizele?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna la toata lumea! Intru si eu repede ca sunt pe picior de plecare spre casa - toata ziua azi am stat in sedinta....
Am citit pe diagonala - si pentru noi ar fi ok pe 9 oct, dar Stefan nu va minca oricum nimic, el maninca doar iaurt la ora 18 si pe ala i-l aduc eu de acasa. Nici eu nu vreau mincare pentru ca eu sunt la dieta, doar ceva de baut daca e.
Felicia(Pako) iti tin pumnii sa fie cu ochii si asa cum vrei tu!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

In primul rand...La Muuuuuuuuuulti Ani, Andreea!
Sa ai parte de sanatate si cat mai multe bucurii in viata!

Multumesc ca va ganditi la noi! Abia maine vom avea rezultatele analizei.Fiti sigure ca va anunt ce si cum !

Am vazut ce ati discutat cu petrecerea.In principiu, noi putem pe 9.Am prefera putin mai devreme, dar e ok si asa.Stiti ca noi trebuie sa ajungem si inapoi acasa si sunt ceva km de facut...
Trimiteti-mi si mie oferta pe e-mail, va rog!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adema, sa-mi dai adresa de mail ...

am mai vorbit cu Simona pe mesenger, mi-a zis ca nu putem lua ce vrem, cei de acolo trebuie sa stie dinainte ca sa faca aprovizionarea inainte cu o zi de petrecere ...intr-un milion ar intra inchirierea spatiului pentru 3 ore sau cat ne hotaram sa stam acolo, baloanele sau animator de baloane, tort, aperitive pentru noi (bufet suedez banuiesc) si bauturile, n-o sa fie ca la nunta cu mese intinse ...poate va fi mai putin de 1 mil tot ce am scris eu mai sus!

Felicia, tinem si noi pumnii sa fie fetita !

Eli, am vazut si eu pozele cu Stefan ...ce dulce si scump este!

Andreea, petrecere frumoasa astazi!

ieri si azi i-am facut si eu moatei niste poze, cam greu ca e tot timpul in miscare, am mai pus si doua poze facute la mare de niste prieteni, enjoy: http://community.webshots.com/photo/449248519/457149523sPsBtx#

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

hehehe, Rain, ce falcute a facut moatza mica !!! Pupici fetelor lu' tati !!!
Io sint in principiu de acord cu data si cu datele ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

merci nicole, sigur o sa ne distram bine, iar despre moata ce pot sa zic decat ca e o minunatie. pup

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hai sa incerc sa vad ...
noi am facut petrecerea de motz acolo ..la Zig Zag ..si a fost super ..au multe jocuri distractive , jucarii , papusi , tot ce vrei ...deci picii sigur se vor simti bine !!!!
pentru noi eu zic ca este de ajuns sa luam niste platouri cu aperitive (din care pot manca si picii) si niste salatele ...asa ca sa mearga o bauturica ..
de tort ..nu stiu ce sa zic ..dar va recomand niste tarte cu mere facute acolo in bucataria lor ..o minunatie !!!! si pot papa si picii !!!
nu stiu daca putem inchiria spatiul fara sa comandam si ceva mancare ...n-ar mai fi petrecere , nu ? si trebuie sa o comandam dinainte ca sa se poata pregati si ei..bautura au acolo , nu-i problema
mai putem lua covorul de baloane si cam atat ..eu zic ca nu ne trebuie animatori ..ptr ca atmosfera va fi cu siguranta ...
so, ramane data Duminica 9 oct ? ora 17 ?

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si Felicia, spor la si bafta muuulta !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, am primit oferta de la Blue Angel.
Pako, sa inteleg ca nu iti plac baieteii????????? Te intreaba o mamica de baiat...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut fetele!

Azi intru mai tarziu din motive de zi ocupata...

Andreea, la multi ani si din partea noastra!!!!

Alice, multumesc de intrebare! Ieri si azi noapte a fost chiar ok, fara febra, fara umflat de piciorus, dar azi a facut o stare subfebrila si s-a si inrosit putin piciorul. dar tot e ok, ca e vesel ca de obicei.

Va pregatiti de petrecere, vad. Ce fain! cred ca o sa va distrati de minune. Ne-ar placea si noua, dar am inceput serviciul si nu ne mai punem pe drum asa lung.

De cateva zile Tudor stranuta foarte des, dar fara a fi racit si fara sa ii curga nasul. Eu suspectez o alergie la ceva, dar nu stiu la ce. Daria, la tine cum e? Ai avut dintotdeauna alergie la planta aia, sau s-a dezvoltat in timp? La tine cum se manifesta?
Va pup.
Ma duc sa mai lucrez ceva...

Mergi la inceput