Clubul telenovelistelor!
Raspunsuri - Pagina 6
gegea spune:
Stau cu ochii pe subiect si nu vad mare zarva... Doar nu stati numai cu ochii in telenovele...
S-au epuizat discutiile?
unde sunteti?
camelia72 spune:
Dragele mele!
Acum,de ziua noastra,a tuturor romanilor,urez si eu telenovelistelor mele dragi La Multi Ani,sanatate,noroc si fericire alaturi de toti cei dragi voua!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia72 spune:
Salutare!
Ce mai fac fetele mele,nu se mai uita la telenovele de este asa slaba activitatea pe aici?
Haide-ti fetelor ca a inceput sa fie interesanta si asta cu Zavoranca si "Secretul Mariei"!De "Lacrimi de iubire" nu mai vorbesc,am inceput sa fiu dependenta,mai ales acum ca s-a intors din morti si tatal lui Andrei,saracu'!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
Mie imi place rau 'Trupul dorit'.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Bine ai venit,Dana!
Te mai asteptam pt. schimburi de pareri,eu nu am vazut "Trupul dorit",eu le prefer pe cele romanesti si mai imi place "Tanar si nelinistit" si "Dragoste si putere"!
POZE
camelia72 spune:
Fetelor,dupa cum probabil ati vazut,v-am trecut pe toate care ati postat la acest subiect in listuta de pe prima pagina,daca nu sunteti de acord,va rog sa-mi spuneti si rectific!
Ce s-a mai intamplat in "Secretul Mariei",eu nu am mai vazut de ceva timp!S-a aflat adevarul ca Maria nu este Lorena?Sunt tare curioasa!
Va pup!
POZE
camelia72 spune:
Craciun Fericit tuturor,alaturi de cei dragi!
Sarbatori Fericite!
POZE
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Nu mai ziceti nimic,chiar nu mai urmariti nici o telenovela?
Ce ziceti de "Pacatele Evei"?Haide-ti ca incepe sa devina interesant subiectul,nu credeti?Dar de reintoarcerea lui Florin Piersic in serial,ce parere aveti?
POZE
danangie spune:
Si mie imi place Lacrimi de iubire dar cel ma mult imi place Trupul dorit. Cel mai mult.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
camelia72 spune:
Bine v-am gasit in noul an!
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem un an mai bun decat cel care a trecut,sa fim sanatoase,iubite si fericite alaturi de cei dragi!
Danangie,super pozici,mi-au placut mult acele locuri si peisaje...uf,nu mai vine si la noi zapada,mi-e dor de o iarna adevarata!
POZE