declarare teren

declarare teren | Autor: mirelas76

Link direct la acest mesaj

am si eu o rugaminte, cei care ati cumparat terenuri sigur puteti sa ma ajutati si pe mine. Am facut contractul de vanz-cump pt un teren...am inteles ca trebuie declarat la primaria comunei unde este situat terenul( in jud Dambovita ),asta o voi face. Problema mea este urmatoarea : trebuie sa-l declar si la administratia financiara din sectorul unde am eu domiciliul??

multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Trebuie sa-l intabulezi pe numele tau, ceea ce face probabil notarul si in termen de 30 de zile sa deschizi rol fiscal pe numele tau la Adm Financiara de care apartine terenul, respectiv Primaria comunei. Nu stiu sa trebuiasca sa-l declari si unde ai domiciliul, cel putin noi n-am facut-o si nimeni nu ne-a pus in vedere s-o facem. Ai auzit tu altceva?

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

multumesc liliana de raspuns...asta cu primaria comunei o voi face, stiam..

probl era cu declararea la adm financiara de sector din Bucuresti unde avem domiciliul...da, asa e, mi-a spus cineva asta, ca asa ar fi "auzit", ca ar trebui declarat ca o a doua proprietate ( dupa apartament), dar vad ca nici tu nu ai facut-o si mi-a mai spus cineva la fel...deci se pare ca nu trebuie..ceea ce e foarte bine, ca nu mai am chef de umblat!

Mergi la inceput