Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Hop si noi pe-aici, dupa ce am inotat toata dimineatza in baltoace! Nici cu mashina nu prea poti circula in Buc.Dimineata am lasat masina la o gura de metrou si am luat metroul pana la doctor. Urat!Dar ma binedispune vremea asta.Ma saturasem rau de caldura!
Ca de obicei, uit ce vreau sa zic fiecareia, asa ca va rog sa ma scuzati ca mereu imi zboara toate ideile din cap.
Ioana eshti mortala cu soacra ta!Eu sunt un caz fericit. Soacra zgarcita, dar pune bani deoparte pentru noi!Si nu comenteaza niciodata indiferent ce idei avem! Si nu vine niciodata neanuntata (de fapt nu prea vine, mergem noi la ea).O bomboana!Deja shtiu ca fetitza mea o sa stea mai mult la ea, daca o sa avem nevoie! Shtiu ca s-ar bucura.
Kikiriki, m-a distrat ce spuneai de sotz! Al meu abia ashteapta sa facem fetitza sa plecam la ski! Deja stim ca prin martie, dupa botez, cu copil si parinti mergem la munte sa skiez si eu putin (ca abia am invatat)! De alte sporturi nu mai vorbesc! E turbat fiindca nici nu are timp cu serviciul si chiar daca ar avea, nu-i prieste fara mine! Asha ca mereu ma intreaba: dar nu-i asa ca la anul in vara mergem cu cortul la munte si cu rolele...........Si cine stie ce-om mai gasi de facut! Iar la fetitza deja stie ca trebuie sa-i ia skiuri si role si cal si casa la munte!!
Mirela ne bucuram ca eshti bine!
Maraki, tot ?

Bee 25+
Si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor la mine se anunta 3 zile pina la 21:00 la serviciu...de azi pina joi...ufff bietul colul meu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by Bee
Iar la fetitza deja stie ca trebuie sa-i ia skiuri si role si cal si casa la munte!!

Bee 25+
Si Fetitza

Super !
Minunat tatic!

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Dana, dupa cum ai vazut la mine toate sunt in aceeasi propozitie, de parca sa iei o casa si un cal ar fi la fel de simplu ca o pereche de role si de ski-uri! Optimismul conteaza!Anul asta sper sa luam terenul ceea ce inseamna imprumuturi pana peste cap, iar apoi un "cotetz" tot om ridica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele dragutele amatoare de citit online intrati pe http://www.moldova.net/printthread.php?t=3268&pp=40 si o sa gasiti o gramada de linkuri unde sunt carti din toate domeniile!
Daca mai aflu ceva va anunt!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, da de ce trebuie sa stai asa mult la serviciu?
Mult de munca?
Nasol......
Bee esti dementiala cu "cotetul".......

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Chiar asa Cata de ce trebuie sa stai asa mult?? Mai ales ca esti gravi??!!

Bee, da asa ma distrez cu sotul meu care mereu ma intreaba ca si al tau : "nu-i asa ca ma mai lasi si pe mine la schi,munte, pescuit, etc.,etc pana in februarie cand vine bebe?? Da' poate si dupa aia asa...cate putin ca tu oricum o sa fii ocupata!!!

Mai le ce mai merge lor mintea!!!

Pai zice ca el ce sa faca: laptele e la mine, pampers rezolva tot, mama (adica soacra lui) e cu mine.... ce nevoie mai am de el...

Kikiriki 16+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ioana, mii de multumiri pentru link .
Descarc din greu.
Sunt o multime de carti bune, pe care imi doresc sa le citesc.

Bee, tocmai de aceea l-am apreciat pe sotul tau. Pentru ca el este atat de bine intentionat.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai incercati si aici pentru carti http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39651&whichpage=6&SearchTerms=carti,online

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, e super linkul. Multu

Mergi la inceput