Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor. Ieri a venit nota de plata de la spital, tineti-va bine sa nu cadeti: 15 600$ spitalizarea pt mine si pt bebe. Desfasurat(pentru 5 zile de spitalizare):
camera 4 600
perfuziile 4 011
chestiile folosite la operatie: 781
analizele de laborator: 913
anestezia (nu stiu care din ele sau daca toate)680
medicamente 510
reanimare (2 ore) 543
camera in care m-am chinuit sa nasc si nu am putut: 531
camera pentru bebe (unde a stat primele 2 zile dupa operatie pe timpul noptii) 1 740
analizele de laborator pt bebe 1 032
testul respirator: 136
testul auditiv 123
Cam atat pentru spital, bine ca avem asigurare foarte buna si nu platim nici un dolar din tot ce e mai sus. Acum asteptam si notele de plata de la medicul ginecolog, patologist, anestezist si ..care or mai fi. Sa vedem cat ne acopera in cazul lor asigurarea. Va tin la curent.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Felicitari noilor mamici: Gabi, Margot, Anca, sa fie sanatosi puiutii, cuminti, frumosi, norocosi, iar voi sa va refaceti cat mai repede

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dorm pe dracu ca sint plina de spume... stau in cartier de tigani si eu credeam ca e mai rau in ferentari da nu neica, s-au mutat cu totii pe socului cu pantelimon, mama lor!
Vorba mamei "parca ati sta in ghetou"... asta este, mai indur 2 ani si ma mut!

Care m-ati injurat cu clatitele ca m-am inecat si am facut pe mine tusind?.

Jadi
37+
PS: Nici acum nu s-a terminat recitalul...

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Oana, merci ca ai postat factura de la spital, eram curioasa la cat se ridica.
Ziceai mai demult ca ai mainile amortite, acum esti mai bine?
Eu am dureri mari si singurele degete amortite, dar nedureroase sunt degetele mici.

Diana 38sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Offf, super mesaj ce scrisesem si s-a dus odata cu ploile ....

In primul rand felicitari lui Gabi, Ancai si lui Margot pentru frumoasele lor ispravi!
Cristina, bine ai venit acasa si imi cer scuze ca ti-am inchis telefonul insa de vina e bateria care e vesnic pe moarte, iar de sunat nu am sunat ca nu mi-au platit dragutii de colegi telefonul. Ce nevoie as avea eu de telefon, daca ma apuca nasterea pe strada, semnalez prin semnale fumigene...

Ioana, drum bun si distractie placuta la Boston ville (cum zice un prieten de-al meu care e de-al locului) si multa multa pofta...

Oana, citesc acum nota ta de plata si ma crucesc. capitalism , capitalism dar totusi...Ce te faci daca nu ai asigurari, nasti in strada? Apropo de lipsa de asigurari. Firma mea a depus declaratiile la casa de pensii insa nu apar in baza lor de date. Arat copiile dupa declaratii unei functionare si imi zice ca : da, asa este, sunt depuse insa trebuie sa veniti cu dischetele ca altfel nema indemnizatie sau cic....Iar cei de la firma au zis ca imi dau dischetele si sa ma duc eu...
Ce sa le fac, mai bine ma duc eu ca stiu o treaba...
Mama lor de birocrati...Nici capitalism salbatic, nici birocratie...Tre sa inventam noi femeile un sistem ca nu se mai poate. Tot ce e gandit de barbati are o logica. Numai de ei stiuta.

Gata cu naduful...
Sofia 34

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fetelor care nu ati nascut inca, pe voi va apuca brusc starile mamoase? Ca pe mine ma copleseste cateodata o grija pentru sot si il iau in brate, il legan, il puric sub coada, il strang brusc in brate de parca ar fi copil. Sper sa nu devin o mamica d-aia lesioasa...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

jadi, cred ca era barbatul meuca si acuma face la clatite
mary 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

mai Sofia, da ai o bafta!!!!cand iti rezolvi cu cic-ul, trebue sa dai petrecere!
mary 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor nu e de glumit cu ploaia asta... sotul a plecat de la servici de 1 ora si inca nu a ajuns.
Ma gindesc ca nici sa ne apuce nasterea nu e bine ca nastem acasa, hehe!
Pe vremurile astea ajungem cu barca la spital... duse cu pluta!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

diana_n vad ca si tu ai probleme cu amortitul mainilor.pe mine ma doare degetul mic de la amna stanga
tu ai greturi????dureri de sani??eu folosesc garmastan dar tot ma dor sanii
eeeeee fetelor mi-ati facut o pofta cu clatitele voastre.o sa ma duc sa imi cumpar ca nu am chef la ora asta sa fac clatite.
miflore ce mai faci??si eu care ziceam ca o sa avem activitate pe forum (din cauza vremii),banuiesc ca nici voi nu iesiti din casa.si la noi ploua dar nu e chiar "mica venetie" INCA.

ege

Mergi la inceput