Unde jucam tenis- Bucuresti?
Sotul si cu mine vrem sa ne apucam de jucat tenis de camp, cam de doua ori pe saptamana. Am vrea sa jucam si in timpul iernii, deci intr-un loc acoperit.
Recomandati-mi si mie va rog niste locuri unde am putea juca si daca stiti si pretul...
Multumesc
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
Raspunsuri
diana904 spune:
Noi am jucat toata iarna trecuta, pina in mai de fapt in Agronomie. Terenurile se acopera cu un balon pe perioada iernii, deci se poate juca indiferent de vreme. Costa 400 000 lei/ora. Stiu ca dupa ce au scos balonul a fost mai ieftin parca 5-600 000 / 2 ore dar nu am apucat sa mergem decit de vreo 2-3 ori toata vara. Nu stiu care mai sint preturile acum, inca nu am reusit sa ne mobilizam
Jocelyn spune:
Multumesc pentru informatie. 400 000/h mi se pare totusi destul de mult, avand in vedere ca nici macar nu inchiriez rachete sau mingi.... caut ceva mai ieftin.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
cristiama spune:
Tenis pe teren acoperit- e scump oriunde! Si chiar daca e acoperit iarna mie mi se pare ingrozitor de frig.
Daca vreti sa jucati de doua ori pe spatamana, mie mi se pare un pic exagerat sa-ti propui atat de des de la inceput, fa o investiti si ia-ti rachetele tale!
diana904 spune:
Pai pretul asta era indiferent daca luai sau nu rachete si mingi...Noi mai luam uneori rachete de la ei, de fapt un prieten care cind lua bataie zicea ca e din cauza rachetei si le tot schimba. S-ar putea sa difere pretul in functie de ora, poate dimineata cind nu e foarte solicitat sa fie mai ieftin, nu stiu, noi mergeam seara. In rest sa stii ca nu e cald chiar daca e acoperit, e chiar frig, miroase cam urit si e umezeala...mie nu prea imi place, prefer in aer liber...
Jocelyn spune:
cristiama, pai tocmai ca am rachete, asta am zis si mai sus, ca nu am nevoie sa inchiriez. Si joc tenis demult dar de cand ne-am mutat in Buc, ioc.
Pai la pretul asta, sincer, mai bine imi fac un abonament la inot si ma duc de cate ori vreau
400.000 o ora e foarte mult daca un abonament la inot costa in jur de 1.300.000 si te poti duce sa stai de dimineata pana seara in fiecare zi.
Mai caut totusi
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
tata lu Toma spune:
"un abonament la inot costa in jur de 1.300.000 si te poti duce sa stai de dimineata pana seara in fiecare zi."
Unde ?!
_
Sunt moderator dar ma tratez
Jocelyn spune:
La Miramar, dar nu stiu cum e apa acolo ca nu am fost.
diana904 spune:
Jocelyn, daca gasesti ceva mai convenabil ptr tenis, da-mi si mie de stire te rog. Eu mai stiu de terenurile de la McMony's si de cele din Herastrau, dar tot pe acolo sint ca pret. Mersi mult.
Yrys78 spune:
Dar in Baneasa, Aviatiei, in nordul orasului nu stie nimeni nimic de inotat/tenis/aerobic mai accesibil, ca asa stiu si eu la super cluburi din zona, dar iti lasi tot salarul
http://community.webshots.com/user/yrys78