Risc de a pierde sarcina...

Risc de a pierde sarcina... | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata si am zece saptamani.
Anul trecut am pierdut o sarcina la doua luni. As vrea sa stiu daca exista un risc de a pierde aceasta sarcina si mai ales ce analize ar trebui sa fac sau ce sa intreb medicul pentru a evita acest lucru.
Va multumesc.
DanaR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul tau care te are in obsevatie, sa-i spui ca ai mai pierdut o sarcina, poate iti va face o ecografie, el va sti cel mai bine ce tratament sa iti dea in caz ca e nevoie

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pentru ce probleme ai tu, se recomanda cam asa:
Tratament hormonal cu Utrogestan 2-3 cps / zi intravaginal, GRAVIBINON 1-2 fl / sapt injectii im.
Cerclaj in saptamana 12-14.
Evitarea efortului fizic, repaus la pat.... iar din luna a 7-a se recomanda decubitul lateral stang (adica sa stai pe stanga).

Un control rapid la un obstetrician foarte bun este indicat ca sa poata sa iti precrie exact ce ai nevoie.
Evident, apoi urmarirea sarcinii ca sarcina cu risc crescut este obligatorie.

Fie ca ingerasul pe care il asteptati sa va umple Viata de bucurie, fericire si pace......
O sarcina fara probleme iti doresc si o nastere usoara !

la burtica !

Singur, DARAEL
un user nedorit in "sectiunea speciala"
http://www.geocities.com/dara2el/
DA, FORUMUL NU MAI ESTE CEEA CE A FOST ODATA: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57770

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Sarut-mana pentru raspunsuri.
Sper sa fie si medicii nostrii din policlinica asa de buni in a-mi supraveghea sarcina... voi merge saptamana aceasta la control si va voi spune cum a fost.
Daca nu voi incerca la un medic mai bun particular dar problema e ca nu avem in oras un medic bun...Oras mic, ce sa-i faci...
Va pupici si cu speranta inainte...
DanaR 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanaa spune:

buna dana sper ca mai esti pe forum,eu am intrat de curand si as vrea sa-ti spun ca si eu ampierdut o sarcina acum 4 luni si i-mi este tare frica sa incerc iar cu toate ca i-mi doresc foarte tare un bebe.La fel ca si tine stau intr-un orasel mic unde doctori nu sant asa priceputi i-ti urez mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dana si eu iti urez mult noroc..
te asteptam cu vesti bune..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu as mai adauga pe langa ce a spus Darel si analizele sindromului de coagulare.De obicei acest sindrom este cauza opririi sarcinilor in evolutie in primul trim de sarcina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
dana nu ai mai intrat sa ne spui ce ai mai facut...
esti bine??
e totul ok?
va pup pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si eu am pierdut o sarcina la 2 luni, dar a doua sarcina a fost fara probleme. Am folosit ovule de utrogestan cateva saptamani la inceputul sarcinii, mi se recomandase si No-spa in caz de dureri, dar nu le-am luat. Si atat. Evident, ca la orice sarcina am avut grija sa nu fac efort, sa ma odihnesc etc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput