Ecografie

Ecografie | Autor: ileana_marius

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie unde pot face ecografie la care poate asista si sotul meu (eventual sa ne dea si poze). Si cam cat costa o ecografie normala (nu 3D).
Multumesc mult.

Ileana
DPN
7+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ecografie normala nu stiu cat costa;
Dar eu am facut 4D la Medlife unde a asistat si sotul meu, ne-a dat si 5 poze si a costat cu totul 2 mil. lei.

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

si eu tot la MedLife am facut , 3 D la dna Dr. Radulescu si poate asista si insotitorul tau , fie sotul fie altcineva, si-ti da si poza daca ceri.
Vezi ca sunt mai multe subiecte deschise pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

din cate am vazut nici un medic nu se opune sa asiste sotul. totul este sa-i ceri voie.
in principiu, ecografie se poate face la orice policlinica particulara, unde platesti si consultatia.
la Endocenter este 500.000 cu totul, dar ecograful nu mi s-a parut foarte performant.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc mult pt. raspunsuri. Am intrat pe site la medlife si m-am interesat si telefonic. Cautam ceva mai aproape de mine pt. ca si eu si sotul iesim tarziu de la serviciu. Ramane de vazut...
Multumesc mult.

Ileana
DPN
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Eu am facut toate echografiile de sarcina la Diagnosis (Calea Floreasca 60) si sotul a fost prezent de fiecare data. Se dau si poze!!!. Preturile nu le mai stiu.

Aurasa si Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dar da un telefon si iti spun fetele de acolo. Stiu ca pentru depistare sarcina sau sarcina trim. I era in jur de 650 - 700 de mii. (asta anul trecut pe vremea asta)

Aurasa si Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu am facut morfologica de trimestrul 2 la Centrul Medical Unirea, a fost si sotul cu mine, am primit poze, inregistrau si casete video( la noi, din motive care imi scapa, nu s-a inregistrat nimic).nu mai stiu pretul, dar dr Iosup e f dragut.
un bebe sanatos iti doresc!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc mult fetelor! O sa ma interesez si la aceste doua clinici.

Ileana 10+
DPN

Mergi la inceput