Spuneti-mi si mie unde pot face ecografie la care poate asista si sotul meu (eventual sa ne dea si poze). Si cam cat costa o ecografie normala (nu 3D).
Multumesc mult.
Ileana
DPN
7+
Ecografie normala nu stiu cat costa;
Dar eu am facut 4D la Medlife unde a asistat si sotul meu, ne-a dat si 5 poze si a costat cu totul 2 mil. lei.
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
si eu tot la MedLife am facut , 3 D la dna Dr. Radulescu si poate asista si insotitorul tau , fie sotul fie altcineva, si-ti da si poza daca ceri.
Vezi ca sunt mai multe subiecte deschise pe aceasta tema.
din cate am vazut nici un medic nu se opune sa asiste sotul. totul este sa-i ceri voie.
in principiu, ecografie se poate face la orice policlinica particulara, unde platesti si consultatia.
la Endocenter este 500.000 cu totul, dar ecograful nu mi s-a parut foarte performant.
felicia + Ilinca Teodora
Multumesc mult pt. raspunsuri. Am intrat pe site la medlife si m-am interesat si telefonic. Cautam ceva mai aproape de mine pt. ca si eu si sotul iesim tarziu de la serviciu. Ramane de vazut...
Multumesc mult.
Ileana
DPN
10+
Eu am facut toate echografiile de sarcina la Diagnosis (Calea Floreasca 60) si sotul a fost prezent de fiecare data. Se dau si poze!!!. Preturile nu le mai stiu.
Aurasa si
Catalin
Dar da un telefon si iti spun fetele de acolo. Stiu ca pentru depistare sarcina sau sarcina trim. I era in jur de 650 - 700 de mii. (asta anul trecut pe vremea asta)
Aurasa si
Catalin
eu am facut morfologica de trimestrul 2 la Centrul Medical Unirea, a fost si sotul cu mine, am primit poze, inregistrau si casete video( la noi, din motive care imi scapa, nu s-a inregistrat nimic
).nu mai stiu pretul, dar dr Iosup e f dragut.
un bebe sanatos iti doresc!
M
Multumesc mult fetelor! O sa ma interesez si la aceste doua clinici.
Ileana
10+
DPN