Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Deea vezi ca ai contractii.....ia musai No-Spa cind o simti tare ca altfel patesti ca mine...ti se micsoreaza colul!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Eu iau No-Spa inainte de culcare...si peste zi iau 1 sau 2 dupa caz!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe. Neatza Ralu. Bine v-am regasit. Ne strangem, cum nu? Acum si asa stau singurica acasa, cred ca mi-ar place o cafeluta de gravidutze. Ce ziceti brasovencele, facem o reuniune? :) Si asa... e o vreme de ... "sa-ti bati copiii" :) Noroc ca nu-i avem inca. Au scapat de data asta Vaaaaaaiiii..... oare cine o fi inventat vorba asta?

Eu merg la Baiulescu. Sper sa nasc in apa cu el, dar inca nu am abordat problema, ca era sarcina prea mica, am zis ca mai am timp. Nu mi-am luat doctor aici in Brasov, ca mi-a fost rusine sa zic ca eu vin la el la consultatie, dar la nastere merg la altul.

Tu la ce doctor mergi Ralu?

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor . O sa iau. Eu credeam ca contractiile tin putin timp, maxim un min. Mie cand mi se intareste, nu se mai relaxeaza o perioada buna de timp. Aseara m-a tinut cateva ore. M-am trezit peste noapte si tot tare era. Noroc ca dimineatza era relaxata, ca altfel mergeam la urgenta.

Pupici, Deea 20+

Mergi la inceput

Cata, tu iei No-Spa in fiecare seara, indiferent daca e burtica tare sau nu? Asa ti-a zis medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor cu soacra-mea nu o scot la capat cu discutiile pentru ca eu sunt ferm convinsa ca nu e zdravana la mansarda....si o spun la modul cel mai serios. Chiar si Cristi a recunoscut la un moment dat ca masa are probleme. pai sa vedeti cum sta treaba:
S-a maritat femeia la 18 ani, la 19 ani il naste pe Cristi iar la 21 divorteaza. Ea sustine ca socru-meu o insela(eu am auzit contrariul, dar cine sunt eu sa o judec....)Copilul este preluat de bunicii materni, unde creste pana la 10 ani (bunici carora le spune mama si tata, iar "tanti" aia care sustinea ca e mama sa il lasa indiferent...)la 10 ani vine la maica-sa. Nici nu vreau sa va povestesc cum ii vorbea inca de mic, dar si cand l-am cunoscut eu tot asa se purta cu el(mi se pare umilitor ca o mama sa isi faca in toate felurile baiatul, mai ales in fata viitoarei nore), era bietul om terorizat de masa.Cand era Cristi prin clasa a 8-a s-a recasatorit, cu un tip extraordinar de destept, un inginer genial, care din pacate avea patima alcoolului, iar dupa vreun an si ceva a lasat-o....el pe ea!
"Doamna" are impresia ca toata lumea are ceva cu ea, ca toti o urasc,ca toti ii vor raul, ca i se fac bozgoane(n.r.=farmece). Vreau sa va spun ca se considera mare intelectuala(este subinginera, din aia facuta la seral -sper sa nu ofensez pe nimeni, dar de "intelectuali" din astia facuti peste noapte, mi-e plin podu')nu sta de vorba cu oricine. Noi avem niste prieteni foarte buni, un cuplu care a facut nunta chiar in aceeasi zi cu noi (cand s-au furat miresele pe mine m-au dus la nunta lor iar pe Alina au adus-o la nunta noastra)el este inginer IT, lucreaza intr-o mare companie
si are un salariu ametitor iar ea este inginer constructor, foarte apreciata de catre sefi si subalterni....niste oameni deosebiti, care asa cum v-am spus ne sunt prieteni foarte buni. Ei bine, cand aude SOCROSENIA ca ne intalnim cu ei, turbeaza.....Motivul: mama Alinei este muncitoare necalificata la firma unde lucreaza soacra-mea, si vezi doamne nu ar trebui sa ne coboram la nivelul uneia a carei mama are doar 8 clase....Din cauza JAVREI nici nu am putut sa-i chem la petrecerea de ziua mea, ca fost DANSA prezenta....
Spuneti si voi daca femeia asta e normala!
Si acum o faza "draguta":
Venise nasul de la Bucuresti la noi ca era in trecere prin Bta, si nu are de lucru si o suna pe SCARBA pe la 23.30 sa vina la noi ca vrea sa o vada....in conditiile in care eu nu o chem decat de 2 ori pe an si atunci eram si certate, nu vorbeam de 2 luni. Si vine nemernica, chiar daca o trezise din somn, se pune la masa la povesti si la un moment dat, cand toti se minunau ce burtica frumoasa am ea zice "Mi se pare mie sau ti-au mai crescut tzatzucile?" (eu am sanii destul de mici)....am paralizat, m-am simtit ca un....Bine inteles ca toata lumea afacut abstractie de remarca ei ca au vazut ca ma simt prost....Am vrut sa-i spun "Ei cucoana ce sa-i faci, nu toata lumea are "bafta" sa poarte 105 F la sutien", dar m-am gandit ca se va supara Cristi. Femeia asata nu pierde nici o ocazie sa-ti tranteasca cate o perla....
Hai ca am luat-o razna....cred ca ma baneaza op pentru cat ,m-am ambalat!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Deea, eu merg la Podasca si ti-l recomand din tot sufletul. E foarte atent cu orice "misca" in sarcina si pe mine m-a ajutat enorm.
Unde se naste sub apa? Eu stiam ca la Victoria s-a desfiintat clinica.
Of, Ioana, da' esti suparata pe socrosenie, nu gluma. De ce o bagati in seama? Lasa-o sa-si faca damblaua, e pacat sa va lasati afectati. Nici la mine nu e foarte departe, cand am fost ce ea la un control de rutina, i-a spus medicul reumatolog(care nu are nici o treaba cu "bila" sa mearga si la un psihiatru, dar noi facem abstractie de "bibilicile" ei cat putem si ii dam inainte cu ale noastre.

Ralu 24+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Scumpa i-am zis lui Iosup ca noaptea cind ma trezesc gasesc burta tare...si ca atare mi-a zis sa iau inainte de culcare un No-spa...si iau...si T mi-a zis cind simt burta tare sa nu stau asa...musai sa iau No-spa..deci nu ezita...am incercat sa nu trec de 3/zi....chiar daca T zicea ca pot lua oricite!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ioana, interesant poveste.....
Las-o mama, ca doar nu traiesti cu ea.
Ti-am mai spus: si e mea e o scorpie de zile mari.....dar asta e!
Trebuie sa ne obisnuim cu ele ....si pe cat posibil sa le evitam.

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Ioana esti mortala mai...si te cred ca ai ramas masca...si ma simt si eu, ca si eu am tite mici, noroc cu Bia ca mi le-a facut mai mari!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput