Sectiune in Forum - "Forumul de alta data"

Sectiune in Forum - "Forumul de alta data" | Autor: ariadnabr

Link direct la acest mesaj

Draga Admin, membri vechi...

Am si eu o intrebare de membru nou, care are un copil, deci indreptatit zic eu sa faca parte din "Familia" Desprecopii. Ce rost are acesta sectiune? Ce va realiza ea? Din punctul meu de vedere, impartirea asta pe membrii vechi (deci cei care FAC parte din "familie") si cei noi...(deci neavenitii, certaretii... etc) nu este dreapta. Credeam ca si eu (si sunt convinsa ca si altii care sunt noi si au nascut un bebe sau asteapta un bebe in viata lor...) ca fac parte din aceasta familie!!

Eu personal nu am aflat despre site decat cand am ramas insarcinata si am multumit lui Dumnezeu ca existati! Asta pentru ca eram departe de casa si mi-ati insotit pasii intr-un taram nou pentru mine...fapt pentru care nu am cuvinte indeajuns ca sa va multumesc...iar contul pe forum l-am facut dupa ce am nascut. Sa inteleg ca daca nu am facut un copil in 2002 nu fac parte din aceasta "familie"????

Va multumesc pentru raspunsuri...

Cu respect,

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55877" target="_blank">Sabina are nevoie de ajutorul nostru - ajuta aici!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia in vacanta!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si eu credeam ca suntem o familie, si ca orice familie ne marim numarul cu timpul.

plus ca inteleg ca nu fac parte din cei vechi, dar nu am putut sa intru sa raspund nici la cel pentru cei noi, desi am mai bine de un pe forum. deci cum e pana la urma?

si ce se poate discuta acolo asa de secretos de nu se poate deschide subiect la Prieteni dintotdeauna de exemplu?

Scuze Madalina ca m-am bagat peste subiectul tau.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Da, acelasi lucru se discuta si la zona zoster, topicul "Dilema serii"

"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De unde ideea aceasta de discriminare a utilizatorilor? Nu exista asa ceva, ceva nu e Ok. Poate detaliati ideea sa inteleg si eu.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Marius este vorba despre noul puncy la lista de discutii"Forumul de altadata".

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by marius

De unde ideea aceasta de discriminare a utilizatorilor? Nu exista asa ceva, ceva nu e Ok. Poate detaliati ideea sa inteleg si eu.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

ha ha ha

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

detalii despre acel forum gasiti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57770

Freia si Alexa

Mergi la inceput