Ecografie la testicol - 2.7 ani...
Raspunsuri - Pagina 2
bmb spune:
Da Claudia sunt medic rezident de chirurgie pediatrica.
Daca vrei sa ma intrebi ceva iti stau la dispozitie in masura in care si eu ma pricep.
Despre testiculul flotant am mai scris ca nu are indicatie chirurgicala din cate stiu eu, dar fara sa vezi copilul totul e numai teorie.
Multa Sanatate
Beatrice si Denisa
alina023 spune:
Multumesc lui Dumnezeu!!! Luca este perfect sanatos. Ambele testicole sunt normale, la locul lor...viitorul familiei este pe maini bune .
Am fost aseara la echograf si medicul m-a linistit. Mi-a spus ca probabil ca mai urca si coboara (chiar asa s-a exprimat) dar sunt la locul lor, in general, si nu este nimic anormal pentru varsta lui.
Sunt asa de usurata... Iar puiul meu a fost un mare curajos. A urmat intocmai instructiunile medicului si nu a zis nici pas... Are mama baiat mare
Dragele mele, va doresc multa sanatate voua si barbateilor vostri si va astept cu vesti foarte foarte bune.
Sa va ajute Dumnezeu!
Alina si Luca nazdravanul
Salvati viata unei bebeluse de numai 6 luni!!!
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm
sinzi_ana spune:
Alina ma bucur pt voi!!
Si David are un testicol care mai urca si mai coboara, am observat ca urca cand ii e frig, de obicei e la locul lui...
Pediatra ne-a spus ca nu este o problema deocamtata si ca putem sta linistiti...
Dar acum m-ai pus pe ganduri cu echografia....
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
cl spune:
Alina, , ma bucur pentru voi.
Beatrice, multumesc frumos pentru raspuns. Avand in vedere ca puiul meu are aceasta problema, m-am tot interesat si eu. Exact asta stiam, daca e flotant, nu e de operat. De aceea m-a si mirat decizia medicului. Nu ma intelege gresit, am f mare incredere in pediatrul lui Alex si mereu a pus diagnosticul corect si a dat tratamentul corect. Are nota 10+ de la mine. Numai ca speram si eu sa scapam de cutit. Si ai dreptate, daca nu vezi copilul, nu ai toate datele problemei...Cine stie, poate pana in octombrie se intampla vreo minune si scapam! Uffffffffffff!
Claudia
alina023 spune:
Mihaela, da-ne vestile bune, te rugam. Este totul in regula cu Mihaita?
Va pupacim si asteptam sa auzim numai de bine!
mmi spune:
Fetelor dragi, ma bucur ca v-ati amintit de noi. Suntem bine, abia miercuri (5) am fost la Cluj sa scoatem firele (din pacate nu ne-au pus resorbabile), abia asteptam sa ne revenim la programul normal.
Pe linga testicul, i-a inchis si o mica hernie de care nu am stiut si care era exact acolo, linga testicul.
Copilul s-a recuperat extrem de rapid, suferinta mea a fost mai mare...
Avem recomandare: 2 luni fara efort.
Multumesc lui Dumnezeu ca totul s-a terminat cu bine.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
alina023 spune:
Bravo Mihaita si bravo Mihaela!
Ma bucur sa aud ca e bine puiul mic.
Sanatate multa!