Mamici de noiembrie - decembrie 2005(45)
Raspunsuri - Pagina 9
Lavi spune:
Buna,
dupa mai multe zile intru si eu, ca acum si-a lasat Vic laptop-ul acasa.
am avut o saptamina un pic de groaza, Eva a cazut in curte si s-a lovit rau la cap, am alergat la 2 spitale, si slava Domnului ca nu are nimic, dar toata agitatia si frica mi-au reactivat tahicardia si 2 zile am crezut ca nasc, atitea contractii si dureri am avut.
Nu imi vine sa cred ca mai am aproape 6 sapt si 2-3 zile si imi cunosc feciorul, il astept atit de emotionata.
Voi ce mai faceti, cum mai stati cu sarcina si ce mai fac bb-ii vostrii?
tania-z spune:
AAAAAAAAAAAIIIIIiiii! cu ce nervi am venit aseara acasa!Am fost la dr. mea de familie cu niste motive f. precise:
1. trimitere la analize de trim III
2. discutie despre concediul prenatal
3. am o durere de sold care ma deranjeaza atat de mult incat schiopatez
4. sa-i arat iesirea din spital, ca nu ma mai vazuse din iunie.
No, a fost o vizita care mi-a crescut toti parametrii, inclusiv tensiunea. Nu ca mi-ar fi luat-o in cabinet, ca in afara de cantarit altceva nu mi-a masurat! De internarea in spital m-a intrebat doar daca nu mi-a dat Duphaston (desi avea biletul in mana si scria clar ce am luat) si cand sa-i spun, totusi, ce diagnostic am avut, ca stau in pat de atata timp etc. m-a intrerupt cu intrebarea: si mergi la servici, nu? Pana sa dau explicatii, incepusera sa vb celelalte doua cu mine: rezidenta si asistenta, care ma intrebau deodata, una-care a fost data UM si alta - daca am fetita sau baiat, ca ei ii ies pe grafice fetita (asta era asistenta si habar n-am pe ce se uita). In fine, reusesc sa intreb de analize si mi se spune: A, nu trebuie sa faci nimic, ca le-ai facut in trimetrul I. Pai si nu se repeta, zic eu. Nu e cazul. Am insistat, totusi, ca in spital am fost descoperita cu anemie, ca am luat fier si vreau sa stiu cum stau si abia am plecat cu o trimitere la hemoleucograma si examen de urina. ATAT!!! Ce stroptococ de care vb Anda! Le-am intrebat daca nu-mi dau trimitere sa fac analize pt el si mi-au zis: da ce, ti-a iesit in trim I streptococ? Pai daca nu nu are rost sa faci. Dupa care, cu biletul de analize in brate mi-a zis sa ma duc repede dupa asistenta sa fac... nu am inteles ce, ca trebuia sa ies repede din cabinet ca intra altcineva. Am merg la asistenta care ma astepta cu o seringa si mi-a prins mana, ca trebuie sa fac vaccin antitetanic, ca toate gravidele fac, ma rog, eu am tot protestat, ca eu stiu ca nu e bine sa fac vaccin, ca nu-i face bine lui bb, ea nu si nu, ca e pt profilaxia lui bb si, pac, mi l-a dat!. Toata noaptea m-a durut mana (umarul), sper sa fie, totusi OK.
Cam asta a fost. De durerea de sold n-am mai apucat sa spun nimic. De prenatal am vb in principiu si mi-am luat concediul medical pe luna asta.
Si daca nu mi-ar trebui si luna viitoare concediu, nu as mai calca pe acolo!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Morgano spune:
Lavi, bine ca Evusorul e ok, dar cred ca ai fost tare stresata. Ai grija de tine!
Cristina, urmeaza tratamentul dat de medic, eventual consulta inca un medic, dar trebuie sa ai incredere in tratamentul dat, sunt sigura ca nu ti l-a dat degeaba.
Mandy, biroul meu este pe strada cu magazinul mare Central, fosta Doja, acuma se cheama Regele Ferdinand, si este bulevardul mare care duce de la gara la matei corvin, alt indiciu, biroul meu e vis-a-vis de trezorerie. Mai detaliat nu am cum sa-ti explic, oricum e fte usor de gasit, si cand vii suna-ma si vin eu oriunde esti tu, chiar si la mironiuc la cabinet sau clinica pana stai si astepti, in masura in care am sa pot.
Taman mi-au venit o tona de acte grele de tradus :(( horror ce ma asteapta zilele astea.
Nu ma uit la linkurile alea, eu inca nu am temeri mari de nastere si nu vad de ce le-as alimenta, chiar dc sunt curioasa.
Leea, las' ca trece :)
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Lavi spune:
Tania, ai grija de nervii tai si protejeaza-te, pt durerea de solld inceraca un supozitor cu paracetamol, iti ia repede durerea si daca ia incredere in impacgetarile cu bitter suedez, e 100% natural si face minuni.
Ripley, multumesc de grija, a fost groaznic si am trecut prin momente de panica si frica dar bunul dumnezeu e mare si bun.
Vreau si eu sa ma intalnesc cu voi!!!!!!!!!!
pischi2003 spune:
Salut, burtici!!!
Sa va zic ce mi s-a intamplat sapt. trecuta. Cand am fost la control, ne-a intrebat doct. daca imi curg sanii. Nuuuuuuuuu, zic eu. Pai, cica, trebuie desfundate 7 canale, de catre CUPLU. Si i-a sugerat sotului sa treaca la ....desfundat canalele. Mai in gluma, mai in serios, s-a apucat saracu' acasa, constiincios. Si cand imi iau sanii si-i strang nu prea tare......surpriza, curgeau. Nu stiam ca nu curge doar prin mijloc, cum imi inchipuiam eu, ci prin mai multe locuri, f. apropiate. Vreo 4-5 sigur sunt degajate, la fiecare. Cand a vazut sotul, cah........... mi-a zis ca nu mai pup asa un tratament, ca si-a facut treaba. E mai gretos. Cand ii arat cate un san ........fuge ca de bau-bau. Da' eu is multumita. Prietena mea (a nascut in aprilie) nu avea canalele desfundate si i le-a "operat" la spital asistenta, care o tragea f. tare si o cam durea.
TANIA, da' ce-ai tras la doct. Si eu tre' sa merg maine dupa-amiaza, sper sa nu ma composteze si pe mine cu cine stie ce vaccinuri.
MIhaela 29+
tania-z spune:
Lavi, multumesc pt sfaturi .
Multa sanatate tie si Evusorului... nazdravan!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
coralia76 spune:
Tania..aiurea cu medicii astia de familie,parca sunt de pe alta planeta,zici ca au innebunit toti,rar mai gasesti unii citavi.Eu la a mea ma duc doar dupa retete compensate si atat,nu ma apuc sa-i cer sfaturi ca cine stie ce-mi mai zice si ma sperie.Ieri am sunat-o sa ma duc sa-mi dea trimitere pentru analize,mi-a zis ca e in concediu sapt asta ca nu are la ea trimiteri dar sa o sun sapt viitoare.Tot incerca sa-mi explice ca pot intra in prenatal,eu i-am explicat ca as vrea sa intru cat mai tarziu sa-mi iau mai mult postnatal..dar n-am avut cu cine vorbi..ea o tinea pe a ei sa ma duc sa-mi dea prenatal..i-am zis ca mai povestim sapt viiotare si am scapat.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
coralia76 spune:
Pischi e bine de aflat chestia cu canalele,eu una stiam ca nu-i prea bine sa te apuci de masat sanii decat in luna a noua ca inainte poate produce contractii...Eu n-am observat sa-mi curga ceva din sani si am incercat sa-i presez si tot nimic...O fi ceva in neregula,canale infundate?
Voi v-ati apucat de masat sanii de pe acum?
Varsta bebelica
Poze cu burtica
dienutagraviduta spune:
neata fetelor !!!
uite ca imi fac si eu nervi cu acest internet de cartier si de kkt, ca incarca cate o pagina la juma de ora, de am uitat si ce s-a scris pana sa apuc sa raspund;
felicia - cred ca tu ai fost in europa si mi-ai dat un pret la cosulet-1300000; daca nu tu, sa ma scuze cine mi-a dat pretul, dar ca sa dau inapoi sa vad mi-ar mai lua probabil o ora si un car de nervi; multumesc mult; cred ca e util, fiindca poate fi folosit pana la 6 sau chiar 9 luni, daca nu avem un tancusor de copil;
lavi - mai , numai belele ai, nu stiu ce e cu tine, ca la inceput erai mai tare, ne mai inbarbatai si pe noi ...
cristina - de placenta nu stiu nimic, dar cel mai bine e sa stai la pat daca dr zice, nu sa te aventurezi, ca nu se stie niciodata; sper sa te ajute tratamentul;
multumesc pentru fetele care mi-au dat greutati la bebeii lor ... m-am mai linistit, mai ales ca sotul meu mi-a zis ca el crede ca are legetura marimea bebelusului si cu statura mamei- de exemplu eu nu am decat 1.56; probabil e normal la o mamica de 1.70 sa fie mai mare ...
mai , cu pozele astea, nu stiu ce sa zic, eu nu prea vroiam sa nasc natural nici inainte, dar asa nici nu se pune problema ... prefer cezariana, ca stiu ce inseamna o operatie; oricum, diseara sper sa mearga netul, ca abea astept sa i le arat lui dan; el e foarte curios referitor la tot ce este legat de sarcina; sunt sigura ca dupa ce le vede, o sa fie foarte convins ca nu vrea sa trec prin asa ceva ...
totusi, eu cu rasnita de calculator pe care o am, nu am reusit sa intru a cezariene, asa ca nu am parerea formata inca ...
cu intalnela, pe mine sa ma anuntati cum ramane, ca eu pot mai mereu- fiindca satu acasa, si nu as rata-o pt nimic ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
cristinamh spune:
pischi... esti mortala... da mai, curge lapticul pe mai multe gaurele. am vazut si eu cand ma mulgeam ca nu iese ca la biberon, pe mijloc!!!
tania, e cam tarziu, dar puteai sa faci galagie si sa dai declaratie pe propria raspundere ca refuzi vaccinarea.
Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra