Impreuna, Timisoara! (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Albi bine ai revenit, toate mai facem pauze dintr/un motiv sau altul, important este sa nu ne uitam totusi de tot
Cand vii in Timisoara la master ???????/

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Fetelor am facut un calcul :
noi scriem cam 3 pag in 2 zile deci in 1 sapt= 10 pag=1cap
pana la craciun avem cam 14 sapt = 14 cap adica 22+ 14= 36 cap deci pana la 50 cam greu fara aporturi serioase fetelor !!!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare,salutare
Nu poate omu sa mearga in we ca pierde fraul discutiilor.
Vad ca scrieti aici nu gluma....
Hai sa le iau pe rand,i-mi cer scuze de pe acum daca sar peste ceva dar e greu dupa atatea pagini....
Ideea cu jucariile confectionate e super,si eu am o asa colectie facuta pentru baietelul meu care desi are 3 ani si 5 luni nu prea apreciaza asa ceva.
Eu stau si ma gandesc daca oare aceste lucrusoare vor fii apreciate de cineva sau doar ne vom straduii degeaba?Ma refer la faptul ca sunt copii mici care nu au rabdare sa se joace cu jucarioare fragile,sau am inteles eu gresit ca vor fii pentru copilasi?
De participat la crearea lor particip si eu,i-mi place sa fac lucrusoare pentru copilasi.
Din creatiile pentru printisorul meu :portmoneu din piele cu snurulet,diverse casute si garaje,cosulet si multe alte ornamente de craciun (mos craciun,stelute,braduleti,globuri).
Din resursele de care dispun: multe bucati de piele de diferite dimensiuni si culori,indemanare,vointa si rabdare.Cred ca daca mai scotocesc prin casa mai gasesc cate ceva.
De printat nu e problema,daca trebuie printat color printez eu...asta nu e o problema.Am si cateva siteuri de pe care ne putem inspira dar vreau sa stiu exact ce sa caut.Cam ce vreti sa facem?
Sa trecem acum la desene animate,noi avem asa:
Tom si jerry - 6 CD-uri
Donald Duck
Strumfii
Aladin
Bugs Bunny
Dumbo
Mica sirena
Nu zaiet,nu pogodi
Speedy gonzales
101 Dalmatieni
Furnicute
Sinbad
Finding Nemo
SHREK
Cartea junglei
Ice Age
Peter Pan
A bugs life
Dinosaur
Brother Bear
70'Years of Popey
Si filme de toate felurile.Nu le tin pe Cd-uri dar putem face rost.
Mai am foarte multe povesti in format MP3 si muzica pentru copilasi.
Daca aveti nevoie de ceva de mai sus stiti unde ma gasiti
Deci ramane pe data de 1 urmatoarea intalnire?Vor fii doar mamici si burtici sau si tatici si pitici?Unde va fii?
Miro si Giulia,am reusit sa gasesc o poza cu voi si a vazut-o stelian,va recunoscut si va trimite salutari.
Irina_Claudia ,Doris-Alina se pare ca e tare "distractiv" sa faceti cumparaturi pentru fetitele voastre.
diana1971ai grija de burtik si lasa ca pana saptamana viitoare nu mai e asa mult,cat despre confectionatul jucariilor,ne este de folos orice manuta in plus,indemanarea va venii pe parcurs,ai sa vezi.
Albi`bine ai revenit asteptam noutati
Se pare ca temperatura la copilasi a fost ceva transmisibil deoarece si RARES a venit ieri acasa cu febra ,avea 39 si dupa nurofen si-a revenit.Azi dimineata a fost ok si a plecat la gradinita.Poate o fii vreo viroza...
Va pup si revin putin mai tarzior ca mai am ceva treaba.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

mitzuka si noua ne place winnie the pooh la nebunie, este personajul preferat al familiei - totul este cu winnie la noi de la perdele la ghiozdan, penar, liniare, pahare pentru creioane, jucarii de plus cu toate personajele, etichete mape since e ok ca il prefera pecat mai stiu eu ce batman, sau pokemon fac alergie la astia
- ma uit diseara sa vad daca am si altceva decat filmele scrise de tine si iti spun

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

diana1971 cred ca le am si pe cele enumerate de tine, eu am trecut pe lista nici jumate din ce am, cred ca trebuie sa imi fac timp si sa le notez pentru voi pe toate, cand imi pun casa in ordine deocamdata sunt in santier cu camera copilului
cand doresti cu placere

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

ionela roxana ai si tu cd/uri faine
cred ca am nevoie neaprata de o revizie a cd-urilor mele sa vad exact ce am si ce nu
poate facem schimb intre noi cu unele altele

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

doris Irina - claudia nu putem sa ne intalnim trebuie sa dau o fuga pana la scoala sa scot copilu, nu ajunge socrela sa il scoata ca a mers la doctor si acuma am observat ca nu are cheile la el am uitat sa i le dau si nu poate intra in casa .... cand nu putem noi il duce un tatic acasa dar trebuie sa aiba chei sa intre in casa

acuma plec si cand ma intorc vorbim

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata tuturor,
Alina,ce face Ale?Cum a dormit?E mai bine?
Albi ,bine ai revenit...
Irina,eu lucrez la Inspectoratul General al Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei- Directia Teritoriala Timisoara...Serviciul e lejer,dar si cand e de lucru...intru in priza!
Miro,tu ce faci?Cum te simti?Cand mai mergi la control?
Tuturor va doresc o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

andanii eu as trece maine dupa 12 , e bine?

Ana ma stric de ras cu denumirea locului tau de munca...mi se impleticeste limba.Suna tare pompos...

Diana nu inca n-a nascut nevasta lui Fuchs. Era vorba de nevasta lui Robert Nistrian daca-l cunosti. Are un Victor mic si dragalas.

Ionela zi-i lui Stelian sa se uite un pic si la pozele nostre sigur il cunoaste pe al meu sot (Felician)...al meu zice ca au fost colegi de munca...

Back to work

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

doris te/am vazut pe podul de la mihai vitezul cand mergeam la scoala dupa copil, am claxonat dar degeaba, si pana am deschis geamul sa te strig deja erai trecuta de mine
- acuma am ajuns la lucru, daca treci pe paris poti sa imi dai un bip si cobor sa imi dai cd-urile , am notat ce filme doresti

irina claudia e foarte bine maine dupa 12. sper sa nu mai intervina ceva si maine

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput