Nunta in Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 4
enderbaby spune:
Pai atunci hai la intrare in curte afara, adica nu in curte ci exact inainte(exprimarea lui peshte prajit )!
Eu sunt acolo la 16:30, sunt blonda si de asemenea o zuza!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
Darria spune:
Fetelor am vazut miresica noastra, e ca o papusica dar e o papusica vie, e pacat daca nu mergeti sa o vedeti(daca timpul va permite). E tare frumusica, o sa vedeti si voi, daca timpul va permite sa mergeti, puteti merge la restaurant sa o felicitati.....daca nu...in fotografii.
Nushulica: iti doresc sa ai aceeasi fericire pe care astazi am vazut-o pe chipul tau toata viata
noi
idei nunta
oana8188 spune:
Mai copii, mai......Se pare ca v-am luat la capitolul "cea mai zuza" pt ca am ajuns si am vazut-o pe Nusha (care e extraordinar de frumoasa...) de la 17:05....Am stat la toata ceremonia si am felicitat-o si era asa de emotionata.....
Si ce mi-au placut lumanarile si buchetul...foarte frumos...mi-au dat lacrimile la Isaia...si eu n-am plans la nunta mea...
Imi pare rau ca am intarziat...si nu ne-am vazut....dar era cat pe-aci sa n-ajung...
Pupici la toate!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
enderbaby spune:
Daca ajungeai mai devreme poate ne convingeai si pe noi sa stam la slujba , dar era Darria cu un pui mic la ea si nu putea sa stea!
Oricum... am vazut-o, era frumoasa foc si fericita si sper sa fie asa toata viatza . Casa de piatra!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
Darria spune:
Eu nu puteam sa stau la slujba din doua motive: mi-ar fi fost rusine si aveam una bucata nepotica cu mine(chiar de nu avem moaca cu mine, ca doar eu am vrut sa o iau sa vada mireasa, tot nu stateam ca mi-ar fi fost rusine).
A, buchetul l-am vazut, foarte frumos si deosebit dar pt. lumanari nu am mai avut ochi ca admiram miresica, frumusica foc.
Curios e faptul ca la nunta mea nu am avut deloc emotii dar cand am vazut-o pe miresica noastra am avut un pic, ca nu mai stiu ce perle am scos - Eliza poate confirma
noi
idei nunta
nushulica spune:
fetelor am revenit printre voi miresici acum in calitate de femeie maritata
in primul rand va multumesc din tot sufletul ca v-ati facut timp sa veniti sa ma vedeti a insemnat foarte mult pentru mine si sa stiti ca si eu am fost foarte emotionata cand v-am vazut nu numai voi...va multumesc pentru flori si nadiei pentru iconita e tare frumoasa si chiar nu avem nici o icoana in casa noua(de un an)....nu mai exagerati cu papusica...frumusica...ca eu stiu foarte bine ca nu am fost chiar cea mai cea dar...m-au enervat alea la coafor mi-au facut un coc prea ciudat pentru mine...ma rog
ce sa va zic..am avut niste emotii super mari noaptea dinaitea nuntii nu am inchis ochii decat pe bucati vreo 2 ore dimineatza fugi la coafor la 11.45 am plecat la starea civila acolo nici nu mi-am dat seama bine cand m-am nenorocitcand m-a pus nenea ala sa semnez...ooo doamne ce-mi mai tremurau mainile...cand am iesit a inceput sa ploua si nu am facut prea multe poze
in drum spre biserica mi-a zburat funda care o aveam pe masina ca nu a fost lipita bine dar asta e nu m-am oprit sa o iau cu toate ca era tare frumoasa din organza portocaliu cu alb...
la biserica am avut cele mai mari emotii din toata ziua mi-au dat si lacrimile putin cand ne-a zis preotul ca e un legamant sacru pe toata viata...m-am gandit:oare eu is sigura acu de ce fac???
la iesirea din biserica am mai facut vreo doua poze nu multe ca toti se grabeau(nu stiu de ce)
urmeaza petrecerea...ce mai petrecere am avut am dansat toata noaptea ca nebuna la un moment dat chiar desculta ca nu mai suportam nici saboti cu talpa joasa...am avut o gramada de invitati de la ora 8 pana la 11.30 tot au venit ca la un moment dat am zis ca inchidem usa si nu mai primim pe nimeniau venit 25 persoane in plus si au fost cam inghesuiti la mese ca sala e de 180-190 persoane si noi am avut putin peste 200au venit si neinvitati ca au auzit de nunta noastra si au aparut nu puteam sa-i dau afara...toata lumea a laudat nunta multi ne-au zis ca au fost la multe nunti dar nici una asa de reusita si la care sa se danseze atat de mult si mai ales mireasa...m-au furat astia pe la 12 dar sincer i-am lasat ca avusesera o tentativa cu cateva minute mai devreme si nu le-a iesit ca era mihai pe terasa si eu am tipat la el si m-a luat repede din bratele lor...si dupa aia mi-a fost mila de ei cand i-am vazut cum se chinuie si cand m-au luat pe sus nu am mai strigat dupa mihai ca sa se bucure si ei ca au furat mireasaam avut niste fetite mici 3-4 anisori nepotele care,cand au auzit ca s-a furat mireasa au inceput sa planga...si au stat saracutzele pe terasa afara pana am venit eu inapoi si cand au vazut ca vin au inceput sa le impinga picioare celor care ma duceau in brate si pe mine au inceput sa ma mangaie "miresica mea frumoasa da de ce te-au furat...da de acuma nu te mai fura??"si tot asa ...au fost tare dulci faza cea mai tare este ca juma de ora dupa nu mai scapam de ele ca ma tineau de mana ca sa nu ma mai fure nimeni
aaa nadia stai sa vezi faza...ma suna luciana sa-mi ureze casa de piatra si eu o intreb daca mai este in tara si ea imi zice ca-i in iasi si-i zic "acu vii la nunta nu mai discutam.pa."si a venit saracutza nu a avut ce face impreuna cu alta colega de-a noastra si ne-am distrat de minune impreuna
deci in mare asa sa fac un rezumat la tot ce am scris eu aici AM AVUT O NUNTA DE VIS SI AM FOST CEA MAI FERICITA MIREASA DIN TOATA LUMEA!!!!
poze fetelor abia dupa ce ma intorc din luna de miere ...miercuri plec si mai vorbim abia la mijlocul lui octombrie
inca o data va multumesc din tot sufletul pentru tot si abia astept sa vad miresicile de la anul
v-am pupat dulce pe toate
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Felicitari proaspata DOAMNA
Nu exagerez deloc, mie mi-a placut mult cum ai fost aranjata(imi place sa vad fete frumoase, e un hoby de cand eram la gradinita dar nu sunt lesbi ), rochitica era altfel pe tine decat o vazusem in poze, mi-a placut si cocul, ai fost o miresica mumusica asa ca nu mai spune tu nimic.....o sa confirme si fetele dupa ce vor vedea pozele, dupa ce te intorci din luna de miere.
Nu ma asteptam sa ai timp acum de intrat pe Dc, credeam ca dupa luna de miere.
Ma bucur mult pt. tine ca ai avut o nunta asa cum ti-ai dorit, vezi... si iti facei diverse probleme...da, dar numai tu stii cata alergatura a presupus pregatirea ei pana la cele mai mici detalii....inseamna ca de acum poti sfatui viitoarele miresici.
O luna de miere cat mai placuta
noi
idei nunta
ralnied1 spune:
Felicitari, Nushulica si inca o data Casa de Piatra! Ma bucur tare mult ca macar acum esti si tu multumita! Distractie placuta in luna de miere!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
lgireada spune:
Doamna Nusha, o luna cat mai de miere!
Cu drag,
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
kriss79 spune:
Nusa, felicitari, Casa de piatra si copii sanatosi!! Imi pare rau ca abia acum am putut intra sa iti urez, nu mi-a mers internetul cateva zile si tot weekendu` am fost la o nunta in brasov. Distractie placuta in luna de miere!!!te pup si astept poze
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79