Nunta in Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Darria spune:
Uite, ca timid si incet mai apare cate o viitoare miresica
Liliana, multumim pt. urari. Pe scurt: greturi...acum au mai trecut, e mult mai bine. Ingrasat...am slabit cam 5-6 kg din cauza (asta da cura de slabire ), e normal sa fie asa, pt. ca nu puteam retine nimic in stomacel, nici macar apa. Acum se pare ca merg spre normalitate(dar nu la creier )
Artificii pt. sala(2m, ardere 40 sec.) au cei de la Preference - erau in vara 500.000 bucata + tva - daca vrei tel. lor, spune si ti-l dau pe PM.
E posibil sa gasesti mai ieftine acum de sarbatori, daca nu....incearca la Mall(la etaj, unde sunt casutele). Parca la Decora mai vazusem ceva dar nu sunt sigura.
Nu stiu, inca, ce o sa facem de sarbatori...mai e pana atunci
Si daaaaaaaa...penalizari pt. fostele miresici, in special pt. Nushulica Acum ramane sa stabilim ce fel de penalizari sa fie
bebe la purtator(9+)
noi
lgireada spune:
Darria ma bucur ca esti aici printre noi. Eu am intrat mereu pe aici pe forum, dar tot am fost prea ocupata ca sa mai si postez. Si da, sigur ca vreau un numar de telefon de la cei cu artificiile
Acum mi-am adus aminte ca am ramas datoare si cu povestea zilelor de sambata si duminica. Sambata am fost la nunta unor prieteni apropiati si a fost frumushel. Nu mi-au placut toate detaliile, in special strigarea, desi am dat peste ceilalti, nu ca mi-ar fi fost jena. Dar obiceiul in sine mi se pare nasol. Plus ca nu prea s-a dansat, ringul a fost cam micutz. In rest a fost ok, de-abia astept sa vad caseta.
Iar duminica am avut o nunta de argint si eu m-am ocupat cu decoratul mesei si prajituri si tort. Le puteti vedea la semnatura mea
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
nushulica spune:
salutare fetelor!mai va rog eu nu ma penalizatistiu ca am fost mai naspa ca sa zic asa dar ezista o esplicatieMI-A VENIT MASINAAAAAAAAAA !!!!
asa ca va rog sa ma iertati ca eu de luni tot ud masina ca sa nu rugineascasi o tinem intr-o bauta
asa ca dau de baut si cate o fripturica....asta la figurat ca la proriu...cine vrea ne intalnim si dau de baut ca nu vreau sa mi se strice masina
mai vorbim
noi doi
nunta noastra
luna miere
lgireada spune:
Nusha, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente!
Si da macar virtual
Si mai vino pe forum, ca iti simtim lipsa!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
enderbaby spune:
He he he...eu va urmaresc din umbra , dar sa stiti ca nu scapati de mine sub nici o forma, eu citesc tot asa ca daca cineva vrea sa ma injure sa fie sigur ca aflu !
Contrar spuselor Lilianei, nu fac nici un plan inca, nu ca nu as vrea ci pentru ca daca m-as apuca probabil ca as lasa si scoala si licenta deoparte si cred ca m-as si marita mai devreme de nerabdare. Si, da!...atat de maniaca sunt!
Darria, iti doresc sarcina usoara , ca din cate spui pana acuma nu a fost!
Nushulica, sa-ti traiasca masina , si asteapta-ma intr-una din zilele astea la servici poate pic sa-mi dai de baut ...daca tot m-ai invitat!
la toate miresicile foste si viitoare!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
nushulica spune:
ok fetelor promit sa nu mai lipsesc daca ma iertati pentru absenta de zilele astea
aaaaa uitasem sa va zic ...asta e pentru viitoarele miresici....dau(imprumut,deci nu o vand) rochitza mea de mireasa pentru cine vrea si ii place ,cu tot sufletul ca este tare frumusica si e pacat sa stea in dulapior mai bine sa o mai admire cineva asa ca daca este cineva interesat ...cu cea mai mare placere...la fel si tiara
miresicile de 2006 ce faceti acum ar trebui sa fiti deja in discutii aprinse despre sala muzica organizare?!!!! ce faceti???
aveti penalizare
noi doi
nunta noastra
luna miere
Darria spune:
Liliana, ti-am trimis Pm cu nr. de tel.
Frumoase chestiute faci la bucatarie Trandafirasii pt. tort sunt facuti de tine, da? Vezi ca pana la urma ai gasit albastru alimentar?
Nushulica sa stapaniti masina sanatosi, fara probleme si in curand o surioara pt. ea
A, acum penalizezi tu miresicile de 2006? Pai e prea devreme ca sa aiba activitate saracele, isi mai trag sufletelul acum, ca din primavaraaaaaaaa....o sa le vezi harnicute ca niste furnicutze.
Lizuca bine ca ne urmaresti, macar din umbra Sa inteleg ca daca vreau sa intri in discutii tb. sa te injur?
pt. toate fetele si bafta viitoarelor miresici la pregatiri
bebe la purtator(9+)
noi
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Sper sa nu va suparati pe mine ca tot dau buzna peste voi, dar imi sunteti dragi.
Nushulica....daca ai sti cat te inteleeeegggg! Sa o stapaniti sanatosi si sa nu aveti nici un incident. Cand ajung la Iasi...poate facem o tura cu noile <harbushoare>
Va pup si va doresc un weekend placut si linistit!
Nunta noastra
Honey
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna fetelor,
Sper sa nu va suparati pe mine ca tot dau buzna peste voi, dar imi sunteti dragi.
Nushulica....daca ai sti cat te inteleeeegggg! Sa o stapaniti sanatosi si sa nu aveti nici un incident. Cand ajung la Iasi...poate facem o tura cu noile <harbushoare>
Va pup si va doresc un weekend placut si linistit!
Nunta noastra
Honey
sa inteleg ca ai si tu masina noua??!!!poate vii sa facem un play noi fetele ca barbatii...
noi doi
nunta noastra
luna miere
iulissa spune:
Buna fetelor!
Eu sunt noua in forum, desi recunosc ca v-am urmarit conversatiile cu muuult ininte de a fi si eu aspiranta la fericitul statut de "Nevestica"!
Ma inscriu si eu in baza de data cu miresici pentru anul 2006, mai ezact 13 mai 2006, Aroma Viilor Bucium, Iasi.
Cununia civila e acushica..mai putin de o luna, pe 3 decembrie 2005.
Sunt atat de fericitaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!
Semnez cu Iulia Nechifor, viitoare D-na Cojocaru :">