Nunta in Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

EU fac bine Sunsmile; la serviciu, de noapte! zilele astea am disparut un pic de pe forum ca am fost bolnava.

chiar ma intrebam si eu ce mai face bebele Darriei ! eu am zis ca o sa fie

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare tuturor,
Am si eu o intrebare ... cam care-s preturile la Carmen stil? Si comparativ cum e la seibella? Am incercat pe site, dar pagina cu preturi nu merge. Am o nunta saptamana viitoare si vreau sa ma fac frumushica
pt toate fetele!
Cu drag,

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna igireada!preturile la carmen stil sunt bune avand in vedere ca esti si tu multumita de ce iti face ...sora mea a dat la nunta mea pe o coafura 1 mil dar a facut-o papusa sincer
la pachetul de mireasa cel mai ieftin este in jur de 1.8mil parca asa nu mai stiu exact...iar la sei bella nu stiu nimic ca nu am fost niciodata
acum ma chinui sa ma pun niste poze din luna de miere sa o multumesc si pe sunsmile...glumesc chiar nu am avut timp pana azi iar cum azi e zi libera mai stau si eu pe aici

fetelor am terminat de pus poze in albumul luna de miere
noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

La Sei Bella am fost eu si am fost ft multumita,dar nu mi-am facut nici un coc ci doar mi-am coafat parul! Pretul era de 300.000 pentru par lung. acuma nu prea mai stiu ca nu m-am mai coafat de mult ! la nunta fratelui meu m-a coafat o doamna care a venit acasa.
oricum la Sei Bella au preturi bune dar totusi fetele de acolo ar trebui sa fie un pic mai migaloase!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana: la Sei Bella(Copou, ca imi e comod sa merg aici, e aproape si Tudor), lucreaza bine fetele dar daca e sa compar (calitativ) as alege Carmen. Preturile: la Sei Bella unele servicii sunt la jumatate iar altele cam 3/4 fata de Carmen - nu stiu toate preturile.

Nushulica, eu nu pot sa-ti spun decat: sa aveti parte de vacante macar asa de frumoase, de cate ori doriti.

Acum am eu o rugaminte la voi: unde se poate gasi balon jumbo mai ieftin in oras si la ce preturi(si dimensiunile, daca le stiti)?
Dar artificii pt. sala?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Multumesc frumos pt raspunsuri. Eu as vrea doar un coc simplu, dar maine dimineata cred ca am oleak de vreme si dau o fuga pana la Carmen sa intreb de preturi si am sa fac si un efort pana la Seibella. Nu vreau sa fiu printesa serii, nu intentionez, dar vreau sa-mi stea cumva parul, nu claie gramada Oricum sambata tine nunta mai mult, ca se schimba si ora... oare se fura mireasa de doua ori?
Nusha, acum ma uit si la pozele tale in paralel, is absolut superbe!
Darria, cum mai merge sarcina? Esti bine? Eu pariez ca e fetitza! Asa simt ... de fapt eu mi-as dori fetitza, daca se poate sa fie si blonda si cu ochii verzi si sa fie si sanatoasa si desteapta si ... etc Apropo de artificii si baloane, desi nu stiu daca au si din astea mai serioase, langa Kids Land in mall e o "taraba" cu din astea. Dar s-ar putea sa fie numai pt copiii. In plus, daca dai un search pe google cu key word balon, gasesti ce vrei si ce nu vrei! Super
Pupici cu lipici pt toata lumea,

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Miresici(foste si viitoare)........ce de activitateeeeeeeeeeeee
Hai ca mai sparg eu monotonia, chiar daca e in afara subiectului
Eu sunt bine, acum o ora mi-am vazut maimutza la eco...... gata pt. moment rasuflu linistita iar de acum pot sa anunt parintii, catelul, purcelul, etc.... Abia astept urmatoarea eco
Gata, ma opresc ca dau subiectul peste cap.
pe toate

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_C spune:

Fetelor cand e noaptea reducerilor in Iasi? Vineri, sambata sau nu mai e deloc anul asta? Va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

buna seara

Mergi la inceput

Daria C, nu stiu cand este noaptea reducerilor(la Mall cred ca te referi), uitasem de ea.

Buna seara, Adorabililor.

noi

Mergi la inceput