Bebelusi de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, deci sper sa nu vorbesc tampenii ca personal nu am fost sa iau trigonella de acolo. Sotul Andreei.a, mami de Eric, a fost acolo si a nimerit tot dupa explicatiile mele: magazin naturist vis-a-vis de Diagnosis. Si chiar am trecut azi pe acolo si cand sa ma uit, deja trecusem si cum eu eram la volan... Alt loc in care s-ar gasi nu stiu pentru ca eu am luat toate magazinele plafar la rand, pe care le stiam si nu sunt putine deloc, si pur si simplu nu aveau, nu stiau etc. Acolo este singurul loc. Stiu de la Carolinah care si ea tot de acolo a procurat.

Am vazut o parte din poze. Suntem toti niste frumosi. Multumim pentru pozici!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Da, intre timp am vb cu sotz'- zice ca la Naturalia a fost si ca s-au uitat alea lung la el cand a zis ca vrea TRigonella, ca cica n-auzisera. S-ar putea sa fie o gogoshika de-a sotzului, ca el nu e de acord sa iau chestii d-astea.. Cred ca mai degraba e vb de asta..

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce bine ca am reusit sa ne mai vedem si noi la fata dupa atita timp! Eram foarte suparata la inceputul dupamiezii cind am vazut ca ploua si m-am bucurat foarte tare sa vad soarele la fata si cerul inseninat. Chiar mi-ar fi parut rau sa nu va vad, fetelor, si sa va vad personal si puishorii.
Dar am nimerit si noi chiar prima zi de toamna din anul asta! Cam frigulet, dar a fost frumos. Poate reusim ca data viitoare sa nu fie in prima zi de iarna
Domnisoara Ema a fost inconjurata de baieti dar nu s-a intimidat deloc, ba a fost chiar cea mai vioaie dintre toti. Andrei al meu inca nu pare interesat de fete, mai am inca momente de relaxare in privinta asta. Matei in schimba mai avea putin si ii cerea numarul de telefon Emei.
Ar fi fost dragut sa ne stringem mai multe fete, mi-ar fi placut sa va cunosc personal pe mai multe. Chiar am fi dat spectacol, caci lumea care trecea pe linga noi oricum se uita amuzata la grupul de mamici+tatici+pitici, care vorbeau si rideau si faceau poze intr-una.
La un moment dat a venit si ora mesei, dar Andrei era atit de fascinat de decor ca i-a scapat tzitzi din gura si a ramas cu ochii printre copaci si frunze. N-a fost chip sa-l conving, drept urmare a rabdat pina acasa. Cred ca a fost cam multa lume pentru gustul lui, ca a tras o portie buna de plins acum pe seara, inainte de baita.

Am descarcat si pozele pentru cine vrea sa ne vada, aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea da' cat lapte pui la fiert...?! A mea papa branza din comert,insa exista dati cand nu gasesc,eu ii dau numai napolact,sii-as face in casa daca zici ca este asa simplu...

Fran ma chinui groaznic cu nasul ei de parca as desfunda canalizari...Am incercat si cu pompa aia de care spunea Lucas si nimic...Ii torn la Humex pana s-o satura ca eu una m-am plictisit...macar nu-i mai curg ochisorii...Sforaie mititica noaptea cot la cot cu ta-su,dar sper in vreo zi doua sa-i treaca,fara alte urmari...

Eu va invidiez pe cele care puteti sa va lasati copii macar cu soacrele,ca eu cu a mea nu mi-as lasa nici pisicile...dapa-i copii,mai ales pe Delia...Pe Bianca hai ca am mai scapat-o pe-acolo acuma mare cam de 2 ori,insa pe-asta mica nici moarta...Atata ma bucur ca sotu' a terminat cu venitul acasa de la ea cu tot cu ideile ei,ca la inceput eram capiata...A durat cam 4 ani sa-l fac sa inteleaga ca ma-sa nu este bun dobandit in timpul casatoriei,iar acum ne vedem,eu cu ea,cand ne-ntalnim,adica mai deloc...

Am vazut pozele de la intalnire...unul mai frumusel ca celalalt...iar Ema a fost cea mai curtata domnisoara cu atatia flacai pe langa ea...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

pt ca aveam f multe poze facute azi in parc am deschis un cont nou pe webshots. la mine nu aveau loc toate.
gasiti toate pozele facute de mine si de sotul meu:
http://community.webshots.com/user/bebelusi

la tranta cu ursuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mai, si eu ma ingrijorez cu cresterea asta in greutate. M-am uitat pe lista cu bebelusi si majoritatea aveau la 3 luni cel putin 6 kg, unii mult peste. Astept si eu data de 22 sa o cantaresc ca sa am datele finale, dar nu cred sa ajunga la 6 kg. Colac peste pupaza fetita colegei mele de la birou care s-a nascut la fix o luna dupa a mea a ajuns-o din urma (desi nu are inca 2 luni). E drept ca mananca formula+ tone de ceai. In schimb a mea isi tine capul de la 6 saptamani, sta batoasa cand o tii in brate si este foarte lunga. A ei sta tot ca mosuletu (prima porecla pe care i-am dat-I fetei mele), este destul de scunda si pufoasa.
Insa in orice caz nu mi se pare o idee buna sa-i dai formula. Si inca ceva, faptul ca regurgiteaza inseamna ca a mancat deja prea mult (sau nu?). Unde sa mai bage formula (in sensul de completare ca este exclus – din punctul meu de vedere - sa inlocuiesc o masa)? Mie uneori mi se face mila de ea ca suge prea putin 10 minute (isi suge apoi pumnisorii) si ii mai dau ulterior 2-3 minute – absolut intotdeauna cand ragaie da afara acea parte de lapte. Si mereu imi spun apoi ca nu mai fac greseala sa-i dau peste cele 10 minute…Astept sa vad ce zice si pediatra, desi din cate imi amintesc eu cand a venit prima data a zis ca vor exista perioade de crestere inegala si sa nu ma impacientez.
De cateva zile mi-a mai tunat ceva: voua vi se pare ca se potriveste numele ales pentru bebe? Ca mie Ana mi se pare un nume pentru o persoana linistita, serena, genul molie, or Ana numai asa nu este. Motiv pentru care o strig in 7 feluri, numai Ana nu.
Cat despre soacre, numai de bine. Ce credeti ca a facut soacra-mea cu ocazia botezului: mi l-a plasat pe cumnatu-meu – student eminent cu 3 restante – pe termen nelimitat la mine acasa (apartament cumparat de ai mei inainte de casatorie, la care ea nu a contribuit cu nimic- decat niste prosoape de bucatarie, niste cutite si un platou de peste) – ca la data botezului (28 august) nici nu se afisasera restantele. Si a stat baiatul pana pe 14 septembrie. Ca l-a lasat e una, dar nu a avut bunul simt sa ceara voie sau sa intrebe daca in noul context mai pot suporta (atat psihic, cat si financiar) un suflet strain in casa la mine pentru atata timp. Iar desteptul de barbata-meu nici el nu a percutat cand a fost informat ca frate-sau ramane la noi – ca de, el era la birou toata ziua si n u trebuia sa-l suporte prin casa. Asa ca 3 saptamani de zile a trebuit sa ma cenzurez sa umblu in fundul gol cand aveam chef – mi se intampla cand ies din dus sa mai umblu pana apuc sa arunc o toala pe mine, ce sa mai, ca atunci cand e om strain in casa. Inutil sa precizez ca nu-l sufar pe individ pentru ca este o mamaliga si jumatate si mor cand intalnesc astfel de oameni, iar cand mai sunt si barbati… Eu ma inteleg bine cu barbatu-meu si ne certam foarte rar, dar la faza asta nu am putut sa ma abtin sa nu-i fac scandal. In schimb soacra-mea ma iubeste la nebunie, de cate ori ma prinde la telefon declara sus si tare cat de mult ne iubeste si ne pupa dulce etc. Dar nu l-a intrebat o data pe fi-su (ma refer cand eram mai mici, la inceputul casatoriei): mama, voi aveti ce manca? Va descurcati cu banii? Cuscrii au luat apartametul, hai sa va luam noi mobila sau sa va dam bani sa va puneti centrala. In schimb se bate cu pumnii in piept ca a facut totul pentru fii-su – adica l-a tinut la facultate. Dar cum: bani pe sponci, mancare trimisa cu posta din cand in cand si cam atat. In schimb asta micu a facut scoala de soferi (barbatu-meu a facut-o pe banii mei, ca nu era inca angajat), are calculator de 25.000.000 (anul trecut), adidasi de 3.000.0000 etc. Asa ca mamelor de 2 copii, niciodata sa nu nedreptatatiti pe unul dintre copii (financiar, ca cu dragostea vedeti bine ca ii iubeste pe amandoi) ca se simte. Mai bine nu dati nimic la nici unul, e mai bine asa. Singura consolare: e la 350 km distanta si o vad de 3 ori pe an – deja s-a autoinvitat prin noiembrie la noi, dar sper ca a invatat ceva sotul meu din experienta cu musafirii nepoftiti... O noapte buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Sa va spun si e cateva vorbe despre intalnirea de ieri..
Era sa n-ajung. Vremea, sotul care era la munca, iar caruciorul in masina cu el. Pe la 16:30 vad ca se insenineaza si m-apuca o ciuda ca n-am caruciorul..Vad ca fetele incepp sa scrie pe forum ca nu mai vin..si ma mai linistesc. Totusi, Gabitzam spunea ca ea va fi in parc daca nu ploua. Il sun pe Mihai care ma anunta ca vine mai repede acasa. Vad ca Androix anunta ca iese si ea in parc, asa ca ma hotarasc sa merg in Herastrau cu Ema in marsupiu, urmand ca tati sa ne ajunga din urma cu caruciorul. ZIs si facut. Si bine am facut ca am mers pt ca ne-am simtit tare bine. L-am cunoscut pe bebe Andrei (Gabitzam) caruia ii sedea tare bine in bratele taticului topit. Apropos, Gabi, l-am gasit pe Costi adorabil privindu-l cum isi tine copilul si auzind cum il alinta. Adorabil!!! L-am reintalnit pe Filip (Androix) (primul baietel cu care s-a vazut fii-mea acum o luna;) Frumuseeeeeeeeeeel! Dupa jumatate de ora apare si Matei. Ce sa va mai spun aici..crash boom bang! Inca mai rad cand imi amintesc figura lui Matei care statea in fata Emei. Extaziat de-a dreptul! Excelenti toti piticii nostri, iar taticii de nota ZECE. A fost fun ieri in parc, zic eu, si sper sa ne mai intalnim si in grup mai mare.
Ieri din pacate a fost cam frig. Pe la final erau 18 grade. Sper ca bebelusii sunt bine. Asta m-a pus serios pe ganduri. Trebuie musai sa facem cumparaturi pt toamna, sa cumparam inca un sac de dormit pt plimbarile afara si sa cumparam urgent un calorifer electric pana ne dau astia caldura la bloc. gata, va las. mai vorbim. ma duc sa ma mai delectez cu pozele de ieri.

s-aveti o zi frumoasa si bebelusi veseli

Adina si Ema
Intalnirea bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si vreme cat mai buna!
la noi in familie ieri a fost dubla sarbatoare..1 an de la casatorie si Alex 4 luni, asa ca am sarbatorit cum se cuvine. Nu dau mai multe detalii.
Am admirat pozele de la intalnirea voastra...sunt superbi copilasii, tatii sunt foarte mandri de ei si vad ca sunt tare grijulii, asa ca mamelor, puteti sa lasati copii pe mana lor( sau era numai de poza?).
Ema e tare norocoasa ca o curteaza atatia flacai. Sa ne mai trimita si noua, ca la Consrtanta a fost anul fetelor. Noi in gasca avem doar 2, dar maricei si tare frumusei-Stefan al Corneliei si Sergiu al lui Lili.
Azi mergem la pediatra sa ne masuram, cantarim si sa mai primim sfaturi. Alex vrea numai in fundulet, e tot timpul transpirata de la efort, se agata de tot ce prinde, asa ca ieri am fost nevoita sa-i ridic o treapta la carut. Bineinteles, ea vroia mai sus.Si acum, sta la mine in brate, in fundulet si ma apuca de maini cand scriu. In curand cred ca va trebui sa-i cumpar si ei o tastatura.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata si de la noi!

LA MULTI ANI , Oana pt. sarbatorirea primului an de casatorie (ce-a fost mai greu a trecut hi, hi) si LA MULTI ANI, ALEXANDREI!, sa fiti sanatosi si fericiti si spor la fratior Alexandrei!
LA MULTI ANI si IULIEI NICOLA! (crissu), sanatate si multe bucurii!

Am intrat in fiecare zi ca sa va citesc (sa va simt pulsul), ca de scris nu am mai avut timp si m-am bucurat sa vad ca ati reusit sa va intalniti si v-am admirat in pozici, pe tatici si pe bebici (trebuia scris invers), iar mamicile nota 10 ca ati reusit sa va intalniti, mi-a placut mult sa va vad impreuna. sa mai faceti actiuni de intalneala ca ies f. bine, asa mai vazusem si in pozele de la Constanta.
Sunt atat de dulci bebisorii, mie imi venea sa-l iau pe fiecare in brate!

Gabitza, referitor la decalotare, si la noi tot insista pediatraa sa-i facem decalotarea putin cate putin si la un moment dat ne-a trimis la chirurgie pt. fimoza, dar chirurgul ne-a spus ca nu trebuie nici o operatie si asa incet-incet cum facem e bine si se va rezolva de la sine, asa ca nu am avut nici un fel de probleme.
Bine ca ati scapat!

Nu mai am timp sa stau pe DC (ca azi noapte inveleam carti si caiete si a durat ceva pana m-am prins cum sa le fac mai rapid, dar sunt tare mandra de caietele lu' fi'miu!!!), am si musafiri de la servici, vin s-o vada pe Bianca, dar in linii mari Bianca e bine cu soldul, poate am timp mine sa va spun mai multe despre concluzii!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Inesuca m-am uitat si eu acum pe site-ul cu Infant formula, pretul e in dolari 13.1$ dar tot nu da 468.000 cat dau eu pe el, mi-l aduce doctora care ii face masaj baiatului meu nu bona, si are si pretul lipit pe cutie, acum nu stiu ce sa zic daca mi-a pus ea pretul asta dar nu cred. Uite o poza sa-mi zici daca arata la fel, pe sticla scrie ca e din America. http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/detail?.dir=156d&.dnm=1c33.jpg&.src=ph

Mari si DAVID

Mergi la inceput