Copilasi de aug-sept 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Salutare si noi!!

In primul rand multumim la toata lumaea pt. urari si pt. galerie si spun si eu cu intarziere La multi ani! lui ALEXANDRU -CALIN!!!

Hai sa va povestesc cum a petrecut Alexandra. Trebuiau sa vina vreo 2 copilasi, a fost numai un baietel, de 5 ani si restul numai adulti. A dansat fata, a fost intr-o verva de zile mari. Cand a adus tortul ne-a sunat si pe noi sa-i cantam la multi ani si se auzea gurita ei strigand: "muti ani, muti ani!". Pe urma a urmat reaprinderea lumanarii, de 3 ori, ca "nu mai era focu".
Binenteles ca am dat apa la soricei dupa ce am inchis telefonul si abia asteptam sa vad pozele, pe care le-am incarcat dc vreti sa le vedeti.
Oricum a fost frumos si mi-am promis ca va fi prima si ultima aniversare ratata, fara copil.

In rest, azi noapte ceva peripetii cu baietii. Ma scol pe la 5 dim cu niste contractii nasoale, la 5 min si zic: ma duc la baie, fac un dus ca 2 zile nema la spital si apoi ma imbrac sa plecam. Fac dusul, ies si zic: hai sa mai stau 5 min in pat si peste 10 min deja dormeam,imi trecuse. Iar alarma falsa. E a 3a de genul asta, m-am saturat, se joaca cu nervii mei!
Cris, trebuia sa ma iei si pe mine la expo, poate mi se facea rau de ce vedeam acolo.

Va pup
Flori (38+) si fetita Alexandra (22 sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003 Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite neuronii astia, deja incep sa intre rau de tot in vacanta!!! ieri am uitat sa verific lista, si eram sigura ca ratez un sarbatorit!!!
tocmai pe biberoana de la cernavoda... flo, sa ne ierti ca suntem asa in intarziere cu urarile... da' am umblat teleleu toata ziua...
la mandra mica!!! IOANA CATALINA!!!

si azi, urari speciale pentru ANDREEA ALEXANDRA!! mami, sa-ti traiasca comorile!!

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Alexandra si Andrei Calin!!!! scuze pentru intarziere...
Ioana Catalina! Sa va traiasca odorul!!!

Un pupic maaaareeee pentru Andreea Alexandra de la Silvia. pentru fetitza cea scumpa!!! Iuliana76 sa-ti traiasca comorile si sa fiti fericiti!!! Va pupam! Petrecere frumoasa!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Scuze pt. ca am uitat-o ieri pe domnisoara IOANA-CATALINA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!

Si binenteles LA MULTI ANI pt. sarbatorita de azi,ANDREEA ALEXANDRA!
Iuliana, sa fii fericita cu asa minunatii!

Flori (38+) si fetita Alexandra (22 sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

salutare!!!

carmen, interesant cu camera de la servici!!!
bine ca va lasa! tati zicea ca si lui i-ar place

Angajam tati cu norma intreaga sa se ocupe de BB... dam salar de programator senior numai sa mai respiram si noi... Asiguram si cazare si bonuri de masa.
Tati a lui Alex - cel care ma intereseaza - e extenuat si nu calca pe la noi prin firma. Seara abia mai reusim sa il vedem dar il menajam. Inca.

Mai mamici,
voi ati facut copiilor Varilrix? Eu i l-am facut vineri lui Alex. Era OK. Si ieri toata ziua a fost OK. De aseara insa nasucul infundat si ochisorii ii curg... Fara febra si cu aceeasi pofta de joaca...

O saptamana placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ALEXIA MARIA!! xerxe, ce mai faceti??

carmen, pai daca stateati in bucuresti, va rezolvam!!!
tati al nostru de mult il batea gandul sa vb la servici, daca nu le asigura un spatiu sa-si aduca si copiii, ca-s destui care au copii mici

noi n-am facut varilrixu', da' sper ca nu de la vaccin aveti reactiile, ca urmeaza sa-l facem si noi peste ceva vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am facut varilrix-ul prin martie, nici o reactie.

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu nu stiu ce sa fac cu Emma. A devenit f. dependenta de mine. Daca plec de acasa, urla cite o ora-doua dupa mine. La gradintita plinge si se agata de mine...mi-e o mila de ea. Cind ma duc sa o iau si ma vede, incepe din nou sa plinga si cica plinge dupa mami si in rest, on and off. Sper sa se obisnuiasca cindva. Ma gindeam sa o dau si miercurea la gradinita poate se obisnuieste mai repede, dar nu stiu ce sa fac. Azi dimineata, cind a fost vorba sa o dezbrac, a inceput sa urle si sa zica "mami, bubuli, vuuummm" adica sa mearga cu mami, Diana cu masina:)). Mititica, ce o fi in sufletelul ei. Din pacate, nu am ce sa ii fac, e spre binele ei ca se salbaticeste acasa. Ieri a trebuit sa plec sa ma intilnesc cu colegii pentru un proiect si cica a plins pina a cazut lata de oboseala. Cind venim de la gradinita cade si adoarme la 12.30-13 ca musca de obosita ce e, ea care adormea la prinz pe la 2-2.30. Acum doarme si deja s-a trezit de 3 ori plingind dupa mine. Si ce fetita sociabila aveam...chiar ma mindream cu asta:((.

Azi am fost si mi-am scos o masea cu lucrarea facuta in Ro. Din pacate nu a putut sa mi-o salveze si singerez de 2 ore:(. Am schimbat nu stiu cite tampoane. Baiul e ca avem de prezentat proiectul azi si sper sa imi treaca:( in citeva ore. Bineinteles ca m-am dus cu Diana care avea un somn in ea si nu a vrut sa adoarma la tipa de la office (are si aia o fetita nascuta in aceeasi zi cu Diana). In schimb a adormit in citeva secunde in masina. Stie smechera imedait ca e in masina, ca nu numai o data mi s-a intimplat sa urle in casa si, cum am dat drumul la masina, sa taca.

Ne-am luat bilete pentru Hawaii ieri....uraaaa. O sa stam de pe 8 nov pina pe 13. Sper sa nu intervina nica pina atunci si sa trebuiasca sa ne schimbam planurile si sa pierdem paralele. Camera de hotel are si bucatarie. Nu stiu cum o sa facem cu bagajele ca va trebui sa luam carutul dublu si va ramine f. putin loc de bagaje in masina. Va trebui sa ma apuc de pe acum sa fac lista cu ce imi trebuie, avind in vedere ca intotdeuna uit cite ceva important.

Am inceput sa chelesc cot la cot cu Diana. Se vede treaba ca am aproape 4 luni de cind am nascut, ca asa am patit si la Emma. Acum nu o sa mai fac prostia sa ma tund ca stiu sigur ca nu are nici un efect.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,],poze 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI, Ioana Catalina, Andreea Alexandra si Alexia Maria, sa cresteti mari si sanatoase si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Pupici de la David!

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

IULIANA, sa stii ca si Sergiu e dependent de mine, cateodata vine chiar si la toaleta dupa mine. Da` macar Sergiu nu pot spune ca a fost vreodata super-sociabil. Asta e, sper sa se mai schimbe cand l-oi da la gradinita, adica de la anul.

Mergi la inceput