Copilasi de aug-sept 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Hmmmm, pai mey Sisi, daca esti interesata, iti fac o oferta si negociem .
Sa enumar si cateva calitati ca poate obtin un pret mai mare :
- doi oki albasti frumosi rau de tot
- mamos si dragastos (asta o fi calitate?)
- papa bine (important!)
- vorbeste binisor
In rest, nu prea mai stiu, dar defecte gasesc atat de multe incat as putea sa umplu o pagina.

Ieri am zis ca-l arunc pe geam......pe langa faptul ca nu a vrut sa doarma dupa amiaza iar eu eram obosita, ma durea spatele si asa as fi dormit macar o ora.........mai avea si crize de nervi.
trantea usa de la sufragerie, voia sa se joace cu cutitele si tot asa.......i-am explicat ca nu e voie ca face buba etc........mai intai intelegatoare si blanda....dupa care normal ca vazand efectul zero m-am enervat ingrozitor si i-am dat vreo doua peste labutze. Ei.....rezultatul a fost trantitul de podea+urlete!

Iar aseara la cat credeti ca s-a culcat? la 11......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei anny, am ras sa cad pe spate.
sincer, daca vindeai fetita ma mai gandeam sa fac o oferta... dar tot baiat... si cu aceleasi caracteristici cu monstra de-acasa... io ma retrag de la licitatie. sisi inteleg... are fetita. cu ochi tot albastri, ar face pereche frumoasa!

anny, aruncatul pe geam nu-i solutie.... atarnat in cui... da mai multe roade

dana, propun sa le formatam creierasul... si in loc de MAMIIII, sa instalam programul TAAATTTIIII. ce zici?? si io vreau, neaparat!!

elena-teodora, noi am iesit sambata seara. ne-am uitat, ca de obicei, poate zarim ceva pitici cunoscuti.. dar.. nimic. intrebasem pe-aici cine vin, da' nu era nici un raspuns.

roisin, cred ca nasc si eu pana reusim sa ne vedem in parc!!!

reby, incearca sa raresti un pic cu baia. adica fa-i seara doar la fundulet, cateva zile... noi pe cap ne spalam saptamanal. dar dus... in fiecare seara. si vine singur, cand fac eu. nici macar nu mai alerg dupa el.

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Va scriu de la servici, sunt calare pe computerul unui coleg asa ca incerc sa fiu scurta:
Aseara am ajuns la camera de garda de la policlinica cu Raduc, care incepuse iar sa faca febra 38 dupa-amiaza asa ca nu am mai stat sa astept. Concluzia medicului: nu are nimic la plamini, tuseste strict din cauze de muci en gros, e inca rosu in gat si i-a schimbat tratamentul pe Augmentin si Sinupret! Imi vine sa-i string de gat pe medicii astia, apai un copilas de 2 ani deja pe al doilea antibiotic in decurs de o saptamana?! Cred ca ar fi fost mai indicat din prima Augmentinul, caci din prospect vad eu ca acopera mai multi microbi. Ma rog, ce stiu eu....
Ne-a trimis si la Grigore Alexandrescu la ORL sa-l controleze la urechiuse, nu are nimic nasol, slava Domnului, insa i-a facut o aspiratie pt a-i mai elibera narile si vai de inima mea ce racnete am auzit Acum asteptam reactii la tratamentul cel nou, sper ca vor fi bune. Deocamdata azi nu avea febra insa asa era si zilele trecute dimineata. Mi-e si frica sa ma bucur
Sanatate si pupici la puiuti!
P.S. ce-o fi cu Iuliana ca nu a mai scris demult...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Danat, sanatate multa lui Raduc. Saracutul !
Ce o sa faci in continuare cu gradi ?

Sasha, la Parintii intreaba... e un subiect despre Osciloccoccinum. Interesant, merita citit !

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Danat - te inteleg, nu cred ca ai stare sa stai le servici!!! sanatate multa lui Raduc cel voinic.
Dana-ene - multumesc, l-am "halit" deja.

Oameni buni, vine iarna ???? Sambata umblam in camasa si imi era cald si azi am inghetat de tot. S-a zis cu iesitul in parc pe ploaia asta, sa vedeti ce ne urcam pe pereti cu copiii plini de energie si nealergati ....

Anny - cu cat il dai ? S-ar putea sa ti-l iau eu, decat a mai nasc o data si sa o iau de la capat cu scutece ..... Si doi baieti la casa omului nu strica, nu?

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

La multi ani Darius Gabriel , David , Ana Maria , Silvia Petra , Mateiutz , Elena Teodora , Andrei Catalin , Raducu .

La multi ani pentru sarbatoritul zilei Alexandru Victor .

Florentina ce mai faci? Iti tin pumnii, nastere usoara
Multa sanatate lui Raduc si Elizei .

Am vazut si multe poze cu copii frumosi care mai de care

Stefan deocamdata nu trebuie sa mearga la gradinita ca sta cu mamaie (deci stiu exact cine mi-l rasfata) e plin de pozne ( nu stiu domne' cum i-or veni atitea idei), a inceput sa fie f smecher cind e vorba de ceva ( zice ianta-ma, si un fel de te rog mumos, si te ataca cu un pupic ca sa obtina ce vrea , ne si alinta mamitza si tatitza), am trecut la desenele cu cioicelul (alea si nimic alteva si cind vin de la sevici in loc sa ma ia in brate, ma primeste cu mamitza desenele cioicelul), si apa multa apa nu conteaza ca e din pahar in chiuveta sau in balta. Cam atit noutati.
Pupicei pe obrajei!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , poze 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anny, relax! ce o sa faci cand va merge la gradi sau scoala si va face alte nebunii???? Asta-i varsta NUUUU-urilor, va trece si vor veni altele....

Azi Silvia la camin era cu pernitza si cu bibi in guritza, se trezise de o vreme, dar n-a vrut sa renunte la ele. Apoi a zis bye-bye la copii, dar n-a vrut sa ia haina pe ea. Am ajuns la concluzia ca va veni iarna si ea tot in tricou va umbla...un tatic mi-a spus ca nici o problema, copilul lui a umblat iarna trecuta in papuci de casa, nu voia ghete in picioare! Apoi n-a vrut sa dea pupic educatoarei la plecare, cum am iesit pe poarta gradinitei a vrut la mine in brate. Sigur ca as fi putut sa o las sa urle, dar stiu ca m-as fi enervat...asa ca am luat-o in brate. Am lasat-o de 2 ori jos in speranta ca nu va mai vrea-prostind-o ca imi aranjez poseta, i-am aratat ce flori frumoase sunt pe marginea trotuarului...nu voia jos. Pana peste vreo 2 minute cand a vrut singura jos, ca sa alerge...
Nu stiu daca va fi un copil alintat sau nu, dar am experienta Dianei, pe care la varsta asta o lasam sa urle, cica sa nu iasa o alintata si sa nu profite de mine...si urlaaaaa, pana ori nu mai putea si tot faceam ce voia ea, ori trebuia sa o iau in brate ca nu se linistea altfel...asta dupa ce eram si eu un pachet de nervi si ii mai si dadeam vreo 2 palme la fund...apoi ma simteam oribil. Iar in ziua urmatoare o luam de la inceput, Diana avea pretentia sa-i fac lucrul pentru care urlase cu o zi inainte.
Asa ca ccc cu Silvia am incercat altfel...sa incerc pe cat posibil sa nu ma impotrivesc dorintelor ei, sa-i explic frumos, uneori intelege, de multe ori nu, dar apoi vrea din proprie initiativa ceea ce voiam si eu, dar dupa un timp. Si incerc sa am muuuultaaaa rabdare. Cu Diana n-am avut, si asta se vede acum in comportamentul ei.

Na, la chestia cu cutitele e nasol, nu poti sa lasi un copil sa se joace cu cutitele......stiu si eu, eventual sa inventezi o poveste cum ca trebuie si ele sa faca nani...

Silvia nu vrea sa se imbrace, la noi asta e marea problema! La camin nu vrea pijamaua, acasa trebuie sa-i las dimineata cate 2-3 tricouri si pantalonasi ca sa aleaga, azi n-a vrut haina pe ea...seara mai face mofturi si la pijama, uneori ii spunem ca o imbracam in haine de casa cand ii dam pijamaua. Sau vrea in rochita cand afara e frig, cu sandale cand ploua ...
Am descoperit insa ca daca ii spun ca vine alt copil de pe strada si se imbraca sau incalta cu hainele pe care vreau eu sa i le dau si ea nu vrea, accepta numai ca sa nu i le ia alt copil...cred ca am sa le spun si educatoarelor sa-i spuna la camin asa, poate va accepta pijamaua.

pupam copilasii bolnaviori!

ok, va pup! merg la treburi...

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Prima zi in care Oana n-a mai plans dimineata la gradi!

De ieri au mai venit 2 educatoare, cica pentru un experiment Step-by-step. Se pare ca a incantat-o mai mult pe fii-mea, ca azi dimineata n-a mai protestat la imbracat, in vestiare n-a mai plans (desi in jurul ei alti copilasi plangeau) si a acceptat sa o schimb cu treningul.
Apoi am luat-o de manutza si am dus-o in sala de joaca.
Acolo s-a intristat putin fiindca o vroia pe mami, dar cand o alta mamica l-a dus pe baietelul ei in sala si a deschis usa am vazut-o pe Oana mea cu o ditamai jucaria in brate si hlizita toata.
Asa ca... URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

Cristina, v-am visat asta noapte pe toti (Andrei, Cristi, tu si burtica). Ne intalnisem undeva cu masinile si ne asezasem la o masa. Asta-i tot ce retin .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

IOANA MARIA

Raluca, sa-ti traiasca papusa !

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

IOANA MARIA!!!

dana...Cristina, v-am visat asta noapte pe toti (Andrei, Cristi, tu si burtica). se pare ca nu prea stii sa numeri in vis... la ce-ai enumerat eram toti patru!!

mihaela, nu stiu daca e o solutie sa-i spui ca i le ia alt copil... in fond, o s-o obisnuiesti sa nu imparta nimic. nu stiu, mie asa mi se pare.

danat, iuliana mai are doua zile si ii placa mama... banuiesc ca-si revine ea la forma de dinainte.

io ma uitam azi pe fereastra... ce zi frumoasa am avut la intalnire....bine ca am facut-o... ca cine stie cand mai apucam sa ne vedem. sper ca nu la primavara!!!

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput