Copilasi de aug-sept 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

ANDRA !
Mami, sa-ti traiasca pustoaica .

Cristina, m-ai facut sa rad. Auzi... era moale !
Super !
Aflu eu cum e cu Andrei la sosirea bebelinei, asta ca sa stiu si eu la ce sa ma astept.

Noi de luni ne intoarcem la gradi.
Oana abia asteapta.
Ma bucura asta, cred ca-i e dor de PUPUI.
Tot de luni vor fi separati pe 2 grupe, fiindca au terminat cu pusul termopanelor la ambele sali de clasa, asa ca se definitiveaza organizarea.
Asteptam de-acum sedinta cu parintii.
Ieri am vorbit cu asistenta sefa, care era numai lapte si miere, dupa scandalul pe care l-am facut, cred si eu.

Daniela (20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Am uitat ... ca-s baba...

Anka, sanatate multa frumoasei Eliza !

Danat, ce face Raduc ? E bine acum, da ?
Il mai duceti la gradi sau ati renuntat la idee ?

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma dana, nu rade, da' parca nu mai tinusem copil niciodata in viata. habar n0ai cat de tzapana am putut sa stau!!!

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Haide, haide... nu ma speria !
Aoleu ! E chiar asa de nasol?

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

ANDRA!!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si cu mult noroc!!
Si tot Dana_ene!!!!!! Sa ai numai bucurii si fericire!!! Sa te bucuri de cei 2 puiuti ai tai.

Cristina...hmmm...va sa zica Andrei nu prea e incantat de bb...lasa ca o s-o indrageasca el pe surioara..o sa vezi.
Horia e topit dupa bebelusi....am fost sa o vedem pe fetita nasilor de 10 zile...a facut niste figuri..de am ras cu totii. Cum a vazut-o a luat patura si a tras-o dupa ea...dupa care a inceput sa-i puna mana pe "miii" (adica maini)..pe picioare, in urechi..vroia sa-i bage si degetele in ochi, si sa o ia din pat .Eu il tineam ca mai avea putin si cadea pestea ea (statea cumva aplecat peste patutul ei). Cand a luat-o in brate nasi-mea..el a intins mainile crezand ca i-o da lui..
Apoi cand manca niste croissante in alta camera cu fratiorul bebelusei...deodata a luat farfuria sa se duca la bebe "BEBE...PAPI..BEBE..PAPI" (ce baiat grijuliu e el...).
Cand il intreb acum: "Cum il cheama pe bb ?" , raspunsul e "Anga" (Anca ar tb. de fapt sa fie)...ca si cum pe toti bebei ii cheama "Anga".
Hmm..concluzia...i-ar prinde bine si lui in fratior sau o surioara nu????
Noi vrem un bb2, chiar ne dorim...dar pb. e ca nu reusim sa ne hotaram, mereu e altceva la mijloc.. Acum de ex. imi schimb job-ul...asa ca ptr. un timp, iar nu se pune problema.

Iuliana: f. frumoase pozele...mi-au placut mult. Si f. bine ca Emma e "cocheta" de mica (ma refer ca nu lasa gentuta jos din mana)...o sa vezi ce fata eleganta o sa ai si cand va fi mare.

Anka : sanatate multa Elizei!!!!

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tigresa, hmmm... pai cu asa ajutor acasa, ce sa mai stai pe ganduri???

dana, pai daca ne amintim nitel ce spunea roisin... ca dupa ce a nascut nu credea ca are 3 kile juma irina... si acasa a mai cantarit-o o data, ca i se parea ei tare mica... tu cum crezi ca e??? ha?? ma gandeam ieri ca bebeul era un pic mai mare decat andrei la nastere. si atunci nu mi-a fost frica, dar acum, cand parea ca si paturica e mai "multa" decat e copil la mine in brate...

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Mai oameni buni, DC imi joaca feste !!! ieri am scis un mesaj, azi nu mai este, ba mai mult m-a "aruncat" afara cu mesajul : accesul v-a fost restrictionat !!!
Asa ca sa reluam :
Felicitari, Flori, sa iti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si tie refacere usoara si nervi de otel !
La multi Andra si Dana ene si tuturor copilasilor pe care nu am mai apucat sa ii felicit !
Cristina - chiar ca m-ai facut sa rad de una singura in birou, ce naiba se uita lumea la mine !!!
Anka - multa sanatate Elizei, dar ce se intampla cu ea ? Ce ti-au zis doctorii, cum a reusit sa ia din nou viroza ca doar ai tinut-o acasa !
Si acum si cu burtica ...
Tigresa - chiar asa, ce mai stai !?

Si Sasha a fost racit saptamana asta, a stat luni si marti acasa si miercuri l-am dus la gradi, inca nu iau trecut toti mucisorii, dar pediatra a zis ca nu mai este "contagios". M-am dezobisnuit sa stau cu el acasa !!!! Luni am crezut ca ... nu stiu ce ii fac, daca nu a iesit afara a fost foarte nervos si a observat el ca se poate razbuna pe mine daca nu ii fac poftele cum credeti ... facand pipi pe mocheta !!!! Si luni a facut de ... 10 ori in sufragerie si la el in camera ! Mirosea in casa de ziceai ca am catel nu copil. Nu mai aveam nici carpe cu care sa sterg pe jos. Intr-un final am cedat nervos si i-am pus scutec ( ca sa ii acopere si fundul cu urmele de palme, recunosc).
Ieri l-am luat de la gradi si am zis sa fiu o mama cool si sa duc copilul in Herastrau. Mare greseala ! Am intrat in parc pe acolo unde ne-am intalnit noi in aprilie dar nu am depasit primii 10 metri de la poarta. L-au apucat pandaliile ca l-am dat jos de pe un leagan si a inceput sa urle dupa suzeta (care bineinteles era acasa !). Si am stat amandoi pe o banca, el urland si impingandu-ma sa plec de langa el. Abia tarziu s-a calmat si am reusit sa il duc pe la Roata mare sa se dea in jucarele.
Azi plecam la munte, cine stie ce m-o mai astepta !
Rea e faza asta de la 2 ani !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ma lasa nervii, gata!
Raduc a facut iar 38,5 C azi noapte, i-am dat antitermice urgent, a transpirat lac, schimbat, culcat, a dormit pe bucati, dimineata avea iar 38,5 si obrajii f rosii. Ne-am gandit ca o fi ceva la plamani, dar nu e, l-a vazut pediatra care a zis ca are puroi pe amigdale, asa ca de-acolo febra. L-a ascultat mult si bine la plamani nu se aude nimic. Nu mai stiu ce sa fac?!??! Innebunesc in curand!
NU a mai fost la cresa deloc, de o saptamana nu a mai facut febra, l-a scos mama afara cate o ora ieri si alaltaieri, dar nu imi pot explica de unde iar puroi pe amigdale??? ori nu si-au facut complet treaba antibioticele dinainte, ori a luat-o din aer in putinul timp afara. Asa ca i-a prescris AL TREILEA antibiotic, Zinnat, care cica acopera nu stiu cate bacterii. Eu vreau sa-l duc si la CMU la inca o pediatra sa il vada azi, sa mai ascult o parere, nu ma pot juca cu stomacelul lui si-asa vai de el dupa atitea medicamente. Nu va mai zic ca nici o farmacie nu elibereaza retete gratuite sau compensate asa ca am platit tot tot, ca si cum nu as avea asigurare. Doamneeeee in ce vremuri traim?!?!?!
Colac peste pupaza viroza mea s-a urcat spre sinusuri, asa ca am dureri de cap, am fost si eu la ORL azi, mi-a dat concediu medical 7 zile si Luni trebe sa fac radiografie sinusala sa vada ce si cum. Pina una-alta sunt pe claritromicina si eu, dupa o sapt de augmentin! Am aflat ca 2 colegi de la servici sunt deja bolnavi azi. Nu ca le-as fi dorit, fereasca Sfintul, dar uite la ce se ajunge de la niste sefi neintelegatori.
Sper ca macar puiutii ceilalti sa fie pe calea cea buna, iar celor sanatosi, multa, multa sanatate in continuare!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Aoleu, Dana !
Ce Dumnezeu se intampla ?
Cum adica dupa atata antibiotic are iarasi puroi in gat.
E ceva in neregula.
Nu cumva e mononucleoza aia ?
Du-te si la alt medic, neaparat.
Bietul si dragul de Raduc .
Sanatate multa si lui si tie !

Sasha, ai perfecta dreptate.
Dar oare numai varsta asta e dificila ?
Cine stie ce ne-o mai astepta.
Eu daca ii spun Oanei sa faca ceva 50% din situatii face exact invers.
Aseara isi baga castane in gura.
Culesese castane din parc, le adusese fericita acasa, iar apoi i-a venit "stralucita" idee sa le bage in gura.
Va dati seama ce ne-am speriat.
I le-am luat si... ca urmare... da-i si urla... si s-a trantit pe jos... si s-a lovit singura cu capul de gresie... asa ca iarasi da-i si urla...
M-au lasat nervii la un moment dat si am lasat-o sa se descarce singura.
Nu i-a convenit, asa ca a inceput sa ma strige.
Daca nu i-am raspuns, dupa cateva minute a venit singura, linistita, de parca nu se intamplase nimic.
Imi venea sa-i dau 2 la fund, dar m-am abtinut.

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Multumim mult de urari!!

Offf, asa ma intristez cand aud de copilasi bolnaviori si de cele mai multe ori simt ca nu am ce sa spun nici macar ca o consolare. Doar inchid pagina, cu tristete. Cuvintele sunt de prisos. Astept sa se faca bine puisorii si sa ma bucur de ei alaturi de voi.
pentru bolnaviori si poate o sa treaca macar repede!

Noi nu ne-am imbolnavit de ziua noastra dar...am cazut cu 2 zile inainte fix in nas!! Si ne-au mai si piscat tzantzarii ingrozitor de tare!
Am sarbatorit aseara in familie, fara copilasi...A topait, s-a murdarit, s-a alintat si...a cazut lata...

Va pupilesc!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput