Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, mersic! Si eu m-am gandit la fel; sa nu spal husele, sa spal bibe cu detergent de vase dar sa le clatesc bine dupa si sa pun paturica in carucior; multumesc!
Cristina, mersic!!! Se pare ca sunt mai multe feluri de a face gauri; tie iti puneau direct cerceii tai daca ii aveai atunci? Ii sterilizau in vreun fel? Eu o sa vad pe moment daca-i pun sau nu;
Jadi, tu cate kg ai luat pana acum? Eu iti urez pofta buna o data pe ora!
Gina, unde esti?
Ege, pofta buna! Si rezolva raceala aia, da-i una la cap! Nu stiu nimik de congresul asta!
Ati vazut ce frig s-a facut? Sper sa nu ninga pana nasc!

Mihaela 38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor! Miine plec la maica-mea. O sa caut in prima saptamina sa-mi pun net adevarat (cik a ajuns si la Botosani), pentru ca dial-up-ul mi-a scos peri albi de fiecare data.

jadi, noua "descoperire" in hranirea bbilor este ca pina la 6 luni acestia nu au nevoie de altceva decit de laptele mamei; asa ca eu nu-i dau nimic altceva; exceptie face doar ceaiul anti-colici BabyCalm, dar nu o las sa traga din biberon, ii picur eu cu biberonul citeva picaturi in gura (i-am dat de 2 ori, la inceput).

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

astazi nashte bonaparte!

cristina 38+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetele!
Bonaparte, succes astazi in ziua cea mare!
Miflore, eu stiu ca cerceii de aur nu fac infectie. Mie pe la 11 ani mi s-au astupat gaurile si mi-a facut altele. M-a durut ingrozitor. Si mi-a pus imediat cerceii de aur, pe loc. Tot tompul trrebuia sa misc cercelusii cu tortita, ca se lipeau, dar infectie nu am facut. Pentru ca nici sange nu a fost pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu i-am facut la Petra gauri in spital si i-am pus cerceii mei. I-a dezinfectat tinandu-i in spirt 15 minute inainte de ai pune in urechiuse.
S-a vindecat foarte bine. Sfatul meu e sa ii faceti in spital ca dupa aceea nu stiu cand va mai duceti special pentru gauri.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

azi naste si flavia
bonaparte,flavia
m-am hotarat .ii fac gauri in spital.sa ii cumpar cerceii si sa ma duc cu ei la spital sau sa o las cu ata pana venim acasa??voi ce fel de cercei ati luat??

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ioana drum bun!daca nasc cui ii trimit sms sa ma treaca pe lista??pana iti pui tu net??
eu sper sa nasc sapt.viitoare
miflore tu esti progrmata la sf.sapt la cezariana??sau ma insel??

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ege, multumesc; da-i SMS lui jadi.

Pai flavia cred ca a nascut, asteptam sa dea SMS cuiva. Bafta bonaparte, te asteptam cu vesti.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mihaela, pina saptamina trecuta luasem 11 kg si m-am mentinut asa pina simbata... acum am circa 13 kg in plus.

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pina martea viitoare primesc sms-uri de oriunde... eu cui ii trimit sms? hehe

Ioana babycalm asta e oare asemanatoare cu baby drink?

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput