Mi`a venit ciclul... ok, nimic deosebit in asta.
Dar scurgerile nu sunt chiar normale... e un fel de sange maroniu, ma rog, e o culoare urata... plus un fel de cheaguri, sau un fel de bucati de ceva de aceeasi culoare... sincer nici nu stiu cum sa ma exprim... Ma gandesc sa nu fie vreo menstruatie falsa, si de fapt sa fie bebe.... desi teoretic cel putin nu ar avea cum (iau anticonceptionale).
Ca niciodata, ieri, cu o zi inainte de mestruatie am avut labiile minore foarte inflamate, umflate chiar, si ma jenau la orice miscare. Azi de dimineata insa nu mai aveam nimic.
Nu stiu ce sa mai cred.... daca voi ati ai intalnit asa ceva, va rog sa`mi spuneti si mie! O sa ma duc si eu la doctor dupa ce imi trec scurgerile. Pana atunci insa nu va am decat pe voi!...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
buna......imi pare rau pt ce ai patit............te-ai racit cumva in ultimele zile( cel putin 2 inainte de menstruatie). eu patesc asa cand sunt racita la ovare, e fff nasol...........incearca sa stai la caldura......si sfatul meu( desi multa lume o sa se amuze) e sa stai pe o sticla cu apa calda, si sa iei pastile pentru raceala......sper ca sfatul meu sa-ti prinda bine..........si dupa menstruatie ar fi bine sa mergi si la doctor, ca sa fii sigura
mariuca
si eu am patit asa intr-o luna, ma gandesc ca poate de la anticonceptionale care le luasem de 3 luni
, chiar nu stiu de la ce a fost, totusi luna urmatoare nu s-a mai repetat; am fost si la doctor, dar nu m-a luminat deloc, mi-a dat utrogestan si atat
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Fetelor, multumesc pentru mesaje!
mariuca_mrc nu cred ca e vb de raceala. Nu aveam unde... casa-birou si birou-casa... nu prea cred...
Oricum vad ca azi si`a revenit... pare totul normal.
O sa ma duc totusi la medic dupa ce trec de zilele astea "rosii" ![]()
Multumesc inca o data! 
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
e e problema ca azi nu mai am bebe,deci mergeti la doctor.e goala inima mea

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce greu miapasa inimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ni ci-o bucurie nu mai am,pustiu,asa ca mergeti de urgenta la doctor