Copilasi de iulie-august 2004 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
n-o intereseaza nimik altceva decit...alt lucru interzs (gen cutit, burghiu etc deca nu o caseata, un dvd...)
_
dau bere, visinata, vin din RO, tuica, rom, martini, tequila si...braga:-)
hai fetele autoserviti-va nu afceti lista care cit si ce beti ca va vaz dupa tasta si dupa okii rosii:-)))
Laura _Oprescu spune:
uite ca asa e cum zice alice...si uitasem..la rares ma suna asistenta si pac trebuia sa mergi cu copilul la vaccin chiar atunci..naspa,ai program ,nu ai program trebuie sa te duci..in
eu acus am gasit un dr pediatru ,l-am dus pe Lucas insa am mai cerut niste recomandari de la unul altul si ar trebui sa am interviuri cu doctorii( sa ii cunosti,sa iti zica care le e stilul ,daca te primesc chiar in ziua in care cupilu e bolnav,etc)..e nebunie mare..tot aman ca astept pe tata sa stea cu Lucasu ca sa pot face asta in liniste.
Apropo, stiti ce mi-a zis indianu(dr pediatru actual)? ...bebeii nu fac infectii in gat..nici macar nu se uita in gatul lor ...no, si numa cand ma gandesc ca in ro cea mai comuna faza era rosu in gat.Mare lucru diferentele astea...
V-am zis oare ca ieri Lucas mi-a spart o chestie in magazin? un mos Craciun din sticla peste care ningea..normal ca era vina mea,insa m-am dus la casa sa platesc si tanti de acolo a zis ca nu e nevoie...asa ca m-am intors si am cumparat un ursulet lui Lucas ca sa iau ceva...Initial m-am dus sa imi iau o fructiera portocalie,dar mi-a fost frica sa mai ma duc in sectiunea sticla:)
Oricum i-am povestit lui Rares, am incercat sa ma folossc de pov asta ca sa ii explic chestia cu greseala marturisita e pe jumate iertata si el zice:deci Lucas a primit un ursulet(il vazuse) si eu ca nu am facut nimic ce primesc?
hai sa va mai zic una...Rares are un vecin care se tine scai dupa el,no si il sacaie si il tachineaza si e cam rau cu el...la un mom dat asta il intreba ceva in engleza si Rares ii raspundea in romaneste...Josh zice :Ouares, I told you ,I don't speak so well spanish...si O data il aud pe Ouares zicand: Man, what kind of idiot are you? I told you like nine times ,this is not spanish,this is roumanian...Sa nu credeti ca nu l-am pedepsit ,insa ma umfla rasul deoarece in general americanii orice alta limba pentru ei este spanish ,iar copiii reproduc:))
no, cam asa ...we placut tuturor...la noi e vreme de numarat banii :))
gongutza spune:
Papa,papa da bere fara alcoale ai?Daca n-ai da un pahar de vin rosu din ala dulce si o fripturica...puahaha mi-ai facut pohta
Laura _Oprescu spune:
Lucasu meu are pasiune pentru cd-urile lui frate-sau ptr videogame..si -s scumpe de numa'...acus ala cu harry Potter e aranjat ,asa ca tot pe ala i-l pun sub nas...io insa procedez tot ca si Olivia, ii dau alt lucru in schimb,car e nu e neaparat o jucarie ,insa e mai putin "interzis) (o lingura de lemn,un polonic de plastic:)) etc)
kim222 spune:
Super sint povestile cu Rares....sa ne mai spui...
Carmencita..ceva povesti din seria "de-ale lui Ionut"?
alice2004 spune:
Tanananaaaa, lipsesc doua minute si va puneti pe mincarici si berici si alea-alea !! mamaaa, si ce fuame mi se facu, papa, m-ai omorit, ca tot eu una nu stiu ce inseamna aia regim ! Daca vin io la petrecere, ramineti fara de ale gurii !Nu mai zic de beuturi - noah, ca nu sint chiar alcoolica, dar cu ceva trebe stinsa atita mincare !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
philip spune:
papa, eu ziceam sa-i dai mielului o bere, nu mie. eu nu vreau decat daca ii low carbs, ca si-asa-s cat usa, poate ar trebui sa trec pe ceva tarie
philip&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Si ca venii vorba de lucruri interzise pe care copilu tot pune mina, la noi la loc de cinste e calculatorul pe care il deschide si il inchide imediat, apoi sistemul de sunet, pe care il butoneaza, ca are un led care se face ba rosu, ba albastru, apoi televizorul pe care tot asa, il inchide si deschide poc-poc-poc, si mai sint dastea ... muuulte ... aaa, si combina audio, ca are doua boxe pe care le-a infundat si doua locase pentru casete, care se deschis imediat ce apesi cu mina de ele ... mai nou ajunge si in interiorul lor, unde sint fel de fel de smecherii de tras ... Mai vreti ? Dar banuiesc ca stiti la fel de bine ca mine deja lista ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
kim222 spune:
Noi ne-am demontat casa...am ridicat toate decoratiunile interioare, boxele si alte minuni...mai ramine sa punem gard in jurul PC-ului