Bebelusi de nov-dec 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ii pupam pe Mihaita si pe restul gastii, ca tare frumusei mai sunt.
Vad ca Mihai e baiat mare, sta in picioruseSi ce plete, o sa aveti ce taia la motz!

Aime, inteleg, mamosi-mamosi, dar cu anumite limite, mie, ca o mama egoista ce sunt (a se citi: ca una care mai vrea sa scape din cand in cand de acasa), mi-ar place sa fie un pic mai independent, iar chestia cu plansul dupa mine imi cam pune bete in roate. Cred ca trebuie sa incep sa-l las pentru peroade mai lungi cu altcineva- dar CU CINE?!?!?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Pupicim mamicile,in fuga si ne cerem scuze ca intram atit de rar si citim cam din 2 in 2...

Daca vreti sa facem o surpriza unei mamici de nov-dec...."clic" www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57835" target="_blank">AICI.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

roserb, exact asa e s ialex, un mamos si jumatate. Eu ii zic ca-i mamalos. De cand s-a intarcat a devenit asa. Acum pleaca de la oricine din brate ca sa vina la mine. De multe ori trebuie sa evit sa ma invart pe langa el cand e la altcineva ca altfel se intinde dupa mine si incpe sa maraie. Si nu de-alta, da' nu mai pot cara "bolovanul" in brate, ma rupe de spate.
Pana acum o luna jumate alex al meu putea sa fie in brat si la Baba Cloanta ca el nu zicea nimic, se ducea la oricine in brate.
Iar luna astacat mi-au stat socrii aici a prins cam mult iz de rasfat. Dar ii scoatem noi parleala.
Si eu vreau sa fie mai independent, dar cand il vad cum e ma intreb cum o sa reactioneze cand voi pleca la servici.

In sfarsit mi-a plecat soacra ca deja nu se mai putea. Atata m-a si ne-a batut la cap cu regulile si "sfaturile" ei ca ajunsesem ca un ibric pe foc. Si avem timp sa ne calmam si sa stam si noi singurei in 3 doar pana martea viitoare, cand soseste maica-mea. Si-apoi adio intimitateeeeeeeeee.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, ce de ajutoare ai, draga! Nu mai arunci si pe aici cate ceva, ca eu duc lipsa, noroc cu mama!
Mai bine sa te enerveze si sa te ajute decat solo, parerea mea, macar asa mai puteti iesi si voi cate un pic, sa mai schimbati decorul!Eu de 4 ani incoace am invatat sa apreciez orice ajutor mi se ofera, si chiar am ajuns sa comentez foarte putin sau deloc la diversele sfaturi binevoitoare (eu, care sunt un temperament foarte agitat in general, si nu prea toleram multe fara sa ripostez),pana la urma zic ca ele si fac ca mine[:D.

Si acum sa ne laudam si noi: a facut si Mihnea azi primii pasi singurel (vreo 2, nu mai multi, dar m-a umplut de mandrie), si a inceput sa stea in picioare nesprijinit, mai ales daca are ceva interesant de mesterit in manutze, si uita sa se tina de ceva.Am observat ca daca ii pun ghetute si in casa merge foarte bine, tinut de o singura mana, ceea ce e firesc, pentru ca noi avem parchet pe jos si pana acum aluneca intr-o veselie!

Astazi a mancat si o bucatica dintr-o mingiuta de cauciuc, maine ma astept sa o gasesc in kk. Se pare ca i-a placut tare, pentru ca a urlat ca din gura de sarpe cand i-am luat mingiuta.

Acum copii mei se joaca impreuna, Bianca s-a bagat sub patul lui Mihnea, el e in premergator , si ea ii face de jos tot felul de giumbuslucuri, si amandoi rad in hohote!Iata ca am ajuns si eu sa stau la calculator, si ei doi sa se distreze impreuna , fara sa ma solicite. Noroc ca nu-i tine mult, acum incepe sa-l altoiasca domnisoara!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am vrut si eu sa urlu pe aici mai tare ca avem poze noi... cu Marmarutze de Raluci si Anusti de Otilie... da-mi era barbatu la calculator si ne pt el ... am venit insa sa va anuntzam ca sunt poze in care apare Silviu Paxelinei cu fetele mai sus amintite...
Asa ca nu ratati!...
Uitam de fii-miu pe care il puteti vedea cu performantzele obtinute in urma kinetoterapiei... Nu e mult... dar pt mine inseamna enorm...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis si...nemaipomenite performantele lui Mihaita....super si la mai mare....e un frumusel, dragut.
pupicei

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am revenit si noi dupa cateva zile petrecute la Blaj. A fost dragutz dar obositor.
Felis m-am bucurat mult sa vad progresele lui Mihaitza. Deci va ajuta kinetoterapia? Si am descoperit si cateva poze cu fimea, tare dragutze si niste comentarii super. Va
pentru Eric Gabriel si Selina Alexandra!
Oare ce mai face Danamunti?
Tocmai am avut o repriza de ras cu Ana. Am descoperit o noua metoda de slabit. Deci, Ana rade rau de tot daca ma vede ca dansez. Sa vedeti ce hohote daca sar sau ma rasucesc.. Si eu mor de placere sa o vad asa, acum bag de seama ca vine un miros de kk, deci se adevereste zicala "se kk pe ea de ras!". A inceput si Ana sa faca bravo dupa 2 luni in care i-am tot aratat zilnic, uneori sta nesprijinita dar pentru putin timp, bolboroseste mult si ca de obicei are zile cand nu vrea deloc biberon!

Eu sunt singura cu ea, sotul la Dunare si eu daca tot am prins computerul o sa stau non-stop pe aici, ca am si mult de munca!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROSERB, AIME, OTILIA... multumim de aprecieri...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb

Fulguletzule, ai ramas in Italia, draga?

as fi vrut eu da italienii nu-s genu meu ...si nici italiencele

fuse si se duse...concediu...
mey..frumos tare, vreme super , apa la fel, conditzii de trai decente, Davidu printre nisip si scoici s-a simtit excelent , a facut baie in propia Adriatica dar si in originala Adriatica..Pica lesinat de oboseala si dormea cu orele pe plaja, a mancat f. bine ..si noi la fel (Onitzo, cum e cu coarda aia?)
vazuram si Venetzia...ha! un fel de Lipscani pe apa... cu gondole romantice condusi de mushchilosi...
acu ma chinui sa vizionez pozele si sa fac o oareshcare selectie..
mai citesc un pic ..pe sarite ...si din urma..

Felis, felicitari pentru progrese ! ma bucur tare tare

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Dragelor, cine a zis ca o femeie atinge apogeul stralucirii in timpul maternitatii n-a vazut-o pe Roxana azi... Deci ce sirena, frate, ce zana, ce nu-mai-stiu-cum... Fata a aparut ravisanta, blonda, ondulata, despletita, imbracata in ie ....

iete unde era Marilyn Monroe a noastra...

asa ralucutzo.."zi-le ralucutzo"..zi tot!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput