Bebelusi de nov-dec 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, hai puiule cu pozele alea, ca de aseara le astept!
Raluca ce zici facem schimb de Marii? A mea mananca tot, mai putin laptic dar cum se goleste putin stomacul cum se trezeste sa pape. Vreau si eu sa doarma asa ca Maria ta, dar nici o sansa!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,cum sa nu....numai ca ce facem cu BBlusii???II luam cu noi la chef?!ii invatam de mici la cafele si tigari?

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Raluco....frumos, mama, visul tau!
Sa dea Domnul sa fie asa si sa-l vedem pe Mihaita sanatos si pe mami a lui fericita!

Sa stii ca eu chiar vreau sa vin la Bucuresti in we...si in vizita la verisoara mea...si la baby expo...daca ramane timp...
Nu indraznesc sa sper ca voi vedea pe vreuna dintre voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime...ce scumpic e puiul dormind...
Mai, tre' sa intalnim copiii astia, sa invete ceva unul de la altul...adica Sabina de la Vladutu, ca invers...poate se iau mofturicile...si nu vreau sa schimbam puiul papacios si somnoros pe unul miorlait si mofturos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTI, ne lasam asteptati!!!!! poate asa ne place Anuta mai cu foc!!!!! incercam diseara, rugam pe tati!!!! ca eu nu stiu!!!
ANDREEA luam bebei cu noi, sa vezi ce adorm ei la chef, chestie experimentata..cu Paul, Silviu si Mihaita!!!!!!!!!!
Fetili, printati poze si veniti cu ele la BABYEXPO!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

STIE CINEVA LIMBA GERMANA????????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, ce-ai visat mai asta-noapte?
Vad ca vrei sa inveti germana, contabilitate si mai vrei si job. Si sa nu mai spui ca nu stii ceva, mai bine taci ca altfel te aude d-na experta si-ti scad sansele de promovare .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Onitza, ce-ai vista mai asta-noapte?
Vad ca vrei sa inveti germana, contabilitate si mai vrei si job. Si sa nu mai spui ca nu stii ceva, mai bine taci ca altfel te aude d-na experta si-ti scad sansele de promovare .

DOAMNE OTI, nu, nu stiu germana, nu stiu daca s-o invat, nu stiu ce curs sa mai fac, ca da ca as stii ca mi-as gasi job imediat dupa, n-as mai sta pe ganduri si as face......dar.....

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Aime, Vladut al tau e o scumpete...si insist sa-ti spun ca-ti seamana leit...si gata bebelusie, are o fatuca de baietel nazdravan.

Asa, Cookie, ti-a raspuns Otilia, e intr-adevar din plastic suportul si se fixeaza pe cada cu niste ventuze si ni se pare tare comod si sigur, mai ales ca Iustin ar sta cu orele in apa, sa se joace, sa faca lipa, lipa, sa mane vaporasul si sa invite animalutele in cabine.
Sabinuta draguta.
Si as pune io dusu pe Iustin, Otilia, da n-am spor, ca dusu ala trebuie mancat si daca-l apuca, greu il mai recuperez.

Va pupam pe toti si sa aveti o zi buna,

Raluca, la noi farfuria e pe post de desert, ca sa uite de papa, ca ar tot manca haplea Iustinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57977" target="_blank">Bebelusi de nov-dec 2004 (79)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput