Bebelusi de nov-dec 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTZI ANI, ANDREA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Gata...zacusca e la cuptor ...copilu' satul, doarme...ma duc si eu sa ma intind, ca de la vremea asta...e frig si umezeala....

Deseara mergem la pediatru, in vizita de buna ziua, ca de data asta nu mai avem nimic, dar e vizita de la 10 luni...

!!!Fetele, hai ajutati-ma ...Fulgule...Roserb...care va pricepeti....nush ce-a facut Vladut, tot jucandu-se cu mouse-ul si nu-mi mai apare adresa de site sus in bara, stiti voi, ca sa pot face link (de ex.), a disparut...o vreau inapoi ....si nu ma pricep (ca sa nu zic...nu ma duce capul...)!!!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime... la mamica si bebelusul harnici!!!
Draga, imi place ca-l inveti pe Vladutu sa bucatareasca, daca-si aduna si ciorapii de prin casa, noi ne declaram multumite

Pe mine vremea asta nasoala ma blegeste, n-am chef de nimic, asa ca zacustile...imi par SF!

Otiliav, stii care fuse strategia cu biberonul?
Cand i s-a facut copilei foame seara, mami dispare discret, pregateste bibe, il lasa pe hol si-l ia tati (mami dispare din peisaj!). Am incercat sa-i dau eu o data biberonul, dar rezultatul a fost dezastruos! Fata stia ca eu sunt responsabila cu altceva, e de inteles!
Incetul cu incetul copila a evoluat de la , 20ml, 30ml, 50, 100, pana a culminat cu 150ml aseara!!!(si bonus 10 minute de tzitzi, dar mai in dorul lelii) Cred ca ii place, sper sa scot in curand de tot masa de seara de tzitzi si ...mai vedem noi cum mai facem si cu aia de dimineata.
Cert este ca a dormit mai bine, ori e laptele ala mai consistent, ori n-o mai dor dintii, ceea ce le dorim la toti bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Roserb,

Spuneai de Mihnea ca e mamos. Daca gaseste o rezolvare spune-mi si mie. Daria e la fel si nu stiu cum sa procedez cu ea. Luni m-am dus cu ANa la gradinita si am lasat-o pe Daria la mama pana la ora 13.30. Pe la 12.30 m-a sunat mama disperata ca nu mai stie ce sa faca cu daria ca plange de numa (o si auzeam urland). De la gradinita m-a dus cineva cu masina repede la mama ca nu aveam rabdare sa merg pe jos. Se mai linistise cand am ajuns dar cand m-a vazut a inceput sa planga de bucurie ca ma venit si de furie ca am lasat-o cu altcineva. Ana nu a fost DELOC asa, o puteam lasa fara nici o grija. Adevarul e ca si pe maicamea o apuca transpiratiile de frica cand plange Daria.
Numai bine la bebici.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

aime, apasa pe butonul din dreapta mousului..in dreptul meniului ala(back, favorites..etc), dar nu pe ceva de acolo, si tre sa bifezi adress bar
reusisi?

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Felis, ma bucur imens pt Mihaitza. Ce baiat mare si frumos ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Copilul meu nu e mamos, e TATOS... ...Cand vine tac-su de la sv e , e cel mai vesel din lume, nu-i mai trebuie nici , nici joaca, nimik...e cu ochii pe el ca pe calendar!!!! Eu sunt pana vine tati, iar el cand vine e .
Azi speram sa si el mai mult, dar de unde!!!!!!
BITSULEEEEEEE, scuze, am uitat , FELICITARI LUI MINUNEI TALE, KENZO, PENTRU PRIMII PASI!!!!!Cred ca s-a facut Kenzo un flacau sa-l mananci si alta nu!!!!!!de mic a fost el bucalat si mumos!!!!!!
AM VAZUT COPIII FRUMOSI DIN IOR!!!! PUPAM PE FIECARE PE NASUC!!!!!!
FULGULEEEEE, coarda o foloseste fi-miu acum, s-o bage in gura, manerele
mea acum e obosit mort, dar nu poate dormi, ca vecinii fireste dau gauri, au o amarata de garsoniera si vor sa o faca de 4 margarete!!!!!!! ca stele in nici un caz!!!!!!!!
AM iesit cu Paul in fata blocului ca numai puteam nici eu sta in casa, ma simteam ca intr-o si ne-a prins bine, ca a papat ok si la masa de fructe, 200 "as usual", dar la masa de pranz a papat orezul cu zarzavat de la mami si tati cu galbenus de ou... si am fost foarte fericita!!!! aseara i-a facut tati poze lui Paul la baie, cu un aparat digital imprumutat si speram sa le si descarcam in album...cat de curand!!!!!
Azi la ora 18.00 vine mama unei prietene pe la noi sa vb cu fie-sa pe messenger, care e in America, si nu mai poate de emotie!!!!
Pupici si mai vb

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Andreap, La muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti multi ani sa ne traiesti, la cei 21 de ani impliniti!
oricum, eu iti dadeam 18...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

reusisi?

Daaaaaaa....saru'mana ... si incercasem si eu dar, nu dadusem "lock the toolbars"...ti-am zis eu ca-s

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAAAAAAA...SANE TRAIESTI MAMI!!!!! SAFII SANATOASA SI PUTERNICA PENTRU MAMARUTZA!!!!!! SA FII FERICITA IN FAMILIE SI SA ITI ADUCA MAMARUTZA NUMAAAAI BUCURIIIIIIIIIII!!!!

FETILI, veti mare grija cu masina, ca e potop in Bucuresti, au zis la stiri ca mai ales in Berceni!!! Va rog aveti mare grija pe unde va duceti!!!!!! Mey, da' de ce nu se mai opreste ploaia?????

pozele noastre

Mergi la inceput