inspirata de reteta ficateilor am facut pulpe de pui cu sos de rosii.sper sa le incercati ca sunt excelente.
pulpe de pui cu sos de rosii:
4pulpe pui
2cepe
1cutie rosii pasate,500g
2-3 catei usturoi
1ardei gras verde
sare,piper,verdeata dupa gust
Se prajesc cateva minute pe o parte apoi pe cealalta si se scot pe o farfurie.se toaca cepele,ardeiul se taie cubulete si usturoiul se trece prin presa.se pun la calit in uleiul ramas de la pulpe.dupa cateva minute,cand ceapa a devenit sticloasa se toarna sosul de rosii.
se fierbe 5 minute compozitia apoi se pun pulpele se acopera cu un capac si se lasa 1 h la foc mic pin ace sosul a scazut si carnea este frageda.se condimenteaza cu sare,piper,putin curry si se presara verdeata tocata.
Se servesc cu paste,sau orez.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79