Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Maria28 spune:
Tcelen ,sa iti fie de folos ,cred ca in final toate o sa avem asa carticele in care sa scriem impresiile noastre despre nastere si bebe .Cartea e scrisa cumva de sotii Capraru ?
17
tcelen spune:
MARIA28 multumesc!cartea nu e scrisa de sotii Capraru ,e scrisa deANDY MAGOO , ROMINA GRASSELLI SI TRADUSA DE EDITURA CRISAN
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Tina_Welsh spune:
Serj, cu placere! Sigur ca am sa mai intru! Acum daca am devenit eu second boss, si fac listuta de fiecare data sigur ca intru! Vad ca de data asta Tcelen(sefa) nu a mai comentat nimic! ![]()
![]()
! Si apropo Serj, tu esti cap de lista eu sunt coada![]()
![]()
!
Va pup pe toate si vreau sexul la bebei! Hai repejor repejor albinute!
Danutza, tare buna idee ai avut cu statistica asta! Ce mica sunttttt!ABia ma cresc pe mine, bebel imi trebuie?:)
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
adar spune:
Fetele, e totul OK cu bebicul meu...
Va povestesc luni mai multe.
Va sarut si va iubesc pe toate.
Saru-mana de incurajari !!!
adar
Delia21 spune:
Scumpelor,va multumesc din suflet pentru initiativa de a trece separat sarbatoritele lunii,dar am si eu 2 mici"obectii" si anume,implinesc 26 de ani nu 36 si ziua mea adevarata este pe 26 nu 29.Va multumesc si va rog mult si mumos sa schimbe datele cine se pricepe.
Si marti ajung la ecograf sa-l mai vad pe bebe si sa-l masoare ca nu-l vazui de pe 13 august si....la mine nu misca sau oi fi eu mai nesimtita si nu-mi dau seama,dar nu cred.Analizele de sange facute pana acum toate sunt bune.Se vede un pic de burtica,dar nu cine stie ce,ca si cum as fi mancat desi sunt pe nemancate.De pus in greutate am luat doar 1 kg si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu ,dar din cauza greturilor mananc doar de 2 ori pe zi si nici atunci prea mult e teama sa nu vomit.Asta .las ca trece.Abia apuc sa vina marti.Weekend placut la toate fetele!
tcelen spune:
TINA,CE SA COMENTEZ IN LEGATURA CU CE?
DELIA21 sa ne aduci vesti bune de la echo!!!!!!!
ADAR ma bucur e esti ok si tu si bebelul,ne vedem luni!
mai fetelor dar nu mai sunteti deloc vorbarete,mai spuneti si voi ce falfaieli simtiti,daca ati mai luat kg in plus,cum mai stati cu greturile,cu mancatul,cu sexul,daca mai faceti?,daca ati primit cadouri ptr. viitorul bebelus sau daca va-ti cumparat voi lucrusoare!nu mai spuneti nimic,nimic!!!!!!!!!!!!!!!
pupici la fete,CRIS
19 FIX
APROPO BURTICA A MAI CRESCUT???????DAR DE A MEA CE SPUNETI?
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by tcelen
mai fetelor dar nu mai sunteti deloc vorbarete,mai spuneti si voi ce falfaieli simtiti,daca ati mai luat kg in plus,cum mai stati cu greturile,cu mancatul,cu sexul,daca mai faceti?,daca ati primit cadouri ptr. viitorul bebelus sau daca va-ti cumparat voi lucrusoare!nu mai spuneti nimic,nimic!!!!!!!!!!!!!!!
pupici la fete,CRIS19 FIX
APROPO BURTICA A MAI CRESCUT???????DAR DE A MEA CE SPUNETI?
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
Uite ca eu is o limbuta si zic tot.
1. Falfaieli n-am simtit ca-i el prea mic si eu prea mare
in schimb ieri la munca ma puse pacatul sa ma 'joc' cu niste cutii pline de dosare si acasa surpriza mare ... sangerare
Noroc ca n-au fost decat vreo cateva picaturi cat sa ma faca sa ma sperii si sa traga un semnal de alarma ca sa nu ma mai 'joc' cu "greutatile". 2. Kg in plus am cam luat ca deh! pot sa pap fara sa ma gandesc la silueta si nici greturi parca nu prea am mai deloc, dar stii cum e fiecare cu organismul lui si eu nu zic 'hop' pana n-am 'sarit' ca cine stie ce m-astepta. Sunt inca micuta-n
dar nu se stie nicodata cand m-apuca 'bucuria'
. 3. Cu mancatul am remarcat ca nu prea imi mai place carnea, dar in rest stau bine cu lactatele, fructele si legumele.
4.
il sarim c-asa a zis
ca pana la 12 saptamani sa ramanem doar la
. Ideea e ca e primul bebel pe care l-am facut cu ceva tratament si n-as vrea sa i se intample ceva.5. Cat despre cadouri pentru bebe, primul l-a primit chiar de la taticul lui de ziua mea. (sf. Maria/Ana). Mie mi-a luat tati un parfum si lui bebel i-a luat de la o bijuterie, 2 cutiute frumoase foc in care sa-i pastrez primul carliont si primul dinte. Am sa le fac poze si-am sa le postez aici ca sa intelegeti despre ce vorbesc. Eu tot ii trag c-o sa fie baiat dar tati a fost mai precaut si le-a luat cu pietricele albe. Nu bleu, nu roz.
Tcelen am scapat vreo intrebare?

Serj felicitari pentru 'semnatura'
Cat multumim de statistica. Sper ca fetele care merg la echo sa ne spuna cum stau lucurile cu bebeii lor. Ma gandesc chiar s-o pun la treaba pe Tina si sa treaca informatiile mamici in roz sau rosu daca e sa fie fetita si sa le lase in albastru pe cele cu baietei.
Tina sper ca nu ma injuri
dar poate ca asta o sa le motiveze pe fete sa ne spuna ce-o sa aibe. Dragelor v-am
acum si ne mai vorbim. Zuzilici
9 cu-n piticNu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
Cosmina spune:
Ceau, ma inscriu si eu, fericita, pe lista mamicilor de aprilie. Daca e sa calculez ar trebui sa nasc pe 12 aprilie.D.N=12.01.1981,UM=6 IULIE. Acum am cam 10 saptamani, 11 miercuri. Am greturi, pofte, si in plus mai imi iasa si maseaua de minte. Alta durere. In rest e super. Sunt in culmea fericirii. Va pup dulce.
Cosmina
10+
dea0277 spune:
Salutare fetelor ...
noi de prestat
, nu am mai prestat de vreo2 luni, de cind am aflat ca sint insarcinata, ca am facut-o o data si am singerat si dupa aia ne-am speriat. Sotului ii este frica sa nu il raneasca pe bebe si nu prea vrea sa presteze asa ca am intrat amandoi in hibernare ...
De ingrasat, chiar azi dimineata am fost la doctor si am luat numai vreo 2 kg, maxim.
Burtica se vede un pic, dar nu prea tare ... am ca un bulb mic, zici ca sint balonata. Eu eram si mai plinuta dinainte. Inca sint in hainele mele normale, dar in curand trebuie sa ma schimb.
De cumparat la bebe, nu am cumparat nimic si nu cred ca voi cumpara pina in luna a 8-a, numai din superstitie si plus ca am foarte multe prietene vreo 4 care au avut copii de curand si o sa mostenesc cam toate.
Azi mi-au luat si mie in sfarsit singe, ca pina acum nu am avut nici o analiza facuta si ma mai duc pe 7 octombrie. Sper sa fie totul in regula.
Andreea
13 sapt. +
Zuzilici spune:
Andreea si noi am patit la fel cu
si dupa, la primul control, am intrebat medicul ... si
ne-a recomandat cu caldura 'calugaria'
.
Zuzilici
9 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire