Cine se pricepe la vopsit/decolorat parul?
Raspunsuri - Pagina 2

Baby_B spune:
Buna seara..stiu ca e cam vechi topicul...dar..uh am nevoie de ceva sfaturi..Am parul cretz...saten...ultima data mi-am facut suvitze blonde prin primavara-vara! As vrea sa-l vopsesc blond..dar nu stiu sigur daca se prinde..adik nu as vrea sa iasa portocaliu !
Nu e vopsit de multi ani! Ar trebui sa se prinda vopseaua nu?..ar tb sa folosesc un blond cu tente cenusii?..ce-mi recomandati please help

Qamar spune:
quote:
Originally posted by Baby_B
Buna seara..stiu ca e cam vechi topicul...dar..uh am nevoie de ceva sfaturi..Am parul cretz...saten...ultima data mi-am facut suvitze blonde prin primavara-vara! As vrea sa-l vopsesc blond..dar nu stiu sigur daca se prinde..adik nu as vrea sa iasa portocaliu!
Nu e vopsit de multi ani! Ar trebui sa se prinda vopseaua nu?..ar tb sa folosesc un blond cu tente cenusii?..ce-mi recomandati please help
hihi, si pe mine m-ar interesa....parul meu arata cam asa sau asa si ma tenteaza de mult sa il schimb spre un blond...dar nu stiu cum si de unde sa incep...
e roscat de vreo 5-6 ani si m-am saturat

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

mama_lui_alex spune:
Baby..nu inteleg de ce spui ca ar putea sa-ti iasa portocaliu..e saten natural, nu..?Ganditi-va bine de tot la varianta blond..se intretine extraordinar de greu - se matuieste vopseaua repede (adica se spala blondul ala frumos care-l aveti dupa ce iesiti din coafor)..si se vad radacinile ca naiba dupa 2 saptamani...Bagati suvite, progresiv..
Noe..doamne ce par superb ai...dar nu cred ca ai vreo sansa sa iesi blond..decat daca dupa procedura de blonzire esti in stare sa il reduci la jumatate lungimea..si oricum pe rosul ala nu-ti iese din prima..vei trece prin "decolorari" multe si f.agresive pt. parul tau...Pe rosu si pe megru (vopsit) nu iese niciodata blond!!!!Indiferent de ce spun coafezele (asta daca gasiti una care doar vrea sa va ia banii)..Rosu e pigmentul cel mai tare din cati exista..serios..muta-ti gandul - ai un par superb!!!
Eu sunt "blonduta" de cativa ani ..am trecut si prin suvite, apoi vopsea blond total, dar suvitele tot se spala primele si se decoloreaza, asa ca sunt in continuare blond cu suvite.
O alternativa buna sunt suvitele (desi cica nu se mai poarta).Cand vi se pare ca deja aveti prea multe suvite si sunteti prea blonde..:) faceti din nou suvite cu blond mai inchis (catre saten..dar atentie..sa nu aiba pigment rosu..)..Si uite asa...Nu stiu daca am explicat si m-am facut inteleasa..Dar e o solutie viabila pt. a nu deteriora f.tare parul...Ah..si suvitele ...facute cu vopsea NU cu
DECOLORANT! tot timpul!
Pupici, bine ati venit in clubul blondelor:))
Mama_lui_Alex

Qamar spune:
quote:
Originally posted by mama_lui_alex
Baby..nu inteleg de ce spui ca ar putea sa-ti iasa portocaliu..e saten natural, nu..?Ganditi-va bine de tot la varianta blond..se intretine extraordinar de greu - se matuieste vopseaua repede (adica se spala blondul ala frumos care-l aveti dupa ce iesiti din coafor)..si se vad radacinile ca naiba dupa 2 saptamani...Bagati suvite, progresiv..
Noe..doamne ce par superb ai...dar nu cred ca ai vreo sansa sa iesi blond..decat daca dupa procedura de blonzire esti in stare sa il reduci la jumatate lungimea..si oricum pe rosul ala nu-ti iese din prima..vei trece prin "decolorari" multe si f.agresive pt. parul tau...Pe rosu si pe megru (vopsit) nu iese niciodata blond!!!!Indiferent de ce spun coafezele (asta daca gasiti una care doar vrea sa va ia banii)..Rosu e pigmentul cel mai tare din cati exista..serios..muta-ti gandul - ai un par superb!!!
Eu sunt "blonduta" de cativa ani ..am trecut si prin suvite, apoi vopsea blond total, dar suvitele tot se spala primele si se decoloreaza, asa ca sunt in continuare blond cu suvite.
O alternativa buna sunt suvitele (desi cica nu se mai poarta).Cand vi se pare ca deja aveti prea multe suvite si sunteti prea blonde..:) faceti din nou suvite cu blond mai inchis (catre saten..dar atentie..sa nu aiba pigment rosu..)..Si uite asa...Nu stiu daca am explicat si m-am facut inteleasa..Dar e o solutie viabila pt. a nu deteriora f.tare parul...Ah..si suvitele ...facute cu vopsea NU cu
DECOLORANT! tot timpul!
Pupici, bine ati venit in clubul blondelor:))
Mama_lui_Alex
multumesc

da, asa mi-au zis si prietenele mele blondute sau suvitate...de taiat nu vreau sa il tai (sunt maniaca

ma gandeam sa deschid treptat nuanta de rosu...sau sa nu ma mai vopsesc o vreme....poate asa am mai multe sanse
o zi faina

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

mama_lui_alex spune:
No chance..poti astepta si 1 an..nu se rezolva..gandeste-te cata vopsea/pigment rosu e pe varfuri..acolo nu vei reusi niciodata....
De ce nu incerci o decolorare..peste care sa pui alt soi de pigment rosu..aramiu, caramel..daca tot insisti sa-l deschizi..Din pacate stiu cum e cand ti se pune pata..:))si vrei sa-i faci ceva...deh feimeile astea...ce ai tu acum in cap..am avut acum vreo 10 ani..si am vrut sa-l deschis caci ma saturasem..am mers la coafor sa nu-l agresez eu...am iesit diverse nuante de morcov...asezate frumos si cumintel pe lungime..am bocit de n-am mai stiut de mine si in aceeasi zi mi-am luat singura vopsea (neagra) si mi-am turnat-o-n cap...
Am fost toate culorile pamantului..mai putin albastru si verde..(de fapt am reusit si performanta asta turnandu-mi albastru de metil..:))Dcare ma plictiseam in cel mult un an si..evident vroiam o culoare diametral opusa - rosu-blond, negru-roscat...ma mir ca nu-s cheala la ora actuala...
Pupici si scoateti ideile blonde din cap..

mama_lui_alex spune:
Noe..uite acum vad ca esti din Buc..daca vrei iti recomand o tipa buna in smecherii din astea (de femei "blonde"):) la un coafor bun..fetele au mai pomenit coaforul asta (daca dai o cautare cred ca e printre favoritele fetelor)....e chiar super bun si are preturi Ok (desi la operatiunea pe care o vrei..cred ca se lasa cu vreo 2 mil.lei)..Daca nu te lasa "pata", da-mi un pm si-ti spun coaforul si numele tipei - eu merg la ea de vreo 3 ani- si-ti va spune din capul locului daca iese ceea ce vrei..sau te trimite acasa..
Tocmai de aceea iti sugeram in mesajul anterior aramiul-caramel, caci am vazut rosul tau facut astfel (l-a facut verisoarei mele..si a iesit superb..)
Gata pupici!