Resurse pentru parinti disperati

Resurse pentru parinti disperati | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Dragilor,

Pe la mai toate subiectele am vazut ca sticky un subiect cu informatii utile celor interesati. Ce-ar fi sa facem si aici, unde e cea mai mare nevoie, un subiect in care sa postam informatiile pe care le avem, despre clinici, despre doctori, despre fundatii care v-au ajutat sau care trebuie sa fie evitate. Daca aveti persoane de contact pe la ziare, tv... sa facem asa un fel de baza de date care sa fie la dispozitia tuturor.
Daca vi se pare si voua ok ca idee, poate doamna Veve il face si pe acesta sticky. Daca nu, sa-l stearga de pe fatza forumului:)

Am zis!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

Mie mi se pare o idee excelenta!
Dalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

buna idee.!

Pot sa spun de ,,Fundatia medicala,usa deschisa''are sediul in prelungirea ghencea nr 27,tel 4441994,acolo sunt medici romani-americani.Plata este in functie de venitul fiecaruia.Pe lingsa consulatii primesti medicamente gratuit.Cine are nevoie de carucior pt handicapati etc ,trebuie sa se prezinte cu acte doveditoare ,carucioarele ,cadrele, cirjele se primesc gratuit,intr-un cuv eu am fost ff multumita .nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

bravo andreea, chiar ma gandeam ca ar fi util asha ceva...Stimabila Doaman Moderatoare, poate ne ajutati cu acest subiect sa fie sticky..eu promit sa pun toate datele care le am de la Belluta..tot ce inseaman fundatie, doctori spitale...ar fi frumos..
andreea eu le am dar cine le sorteaza, ca nu am timp..sunt alandala...amestecate..usa cu europa cu fundatii si asociatii..deci cineva trebuie sa stea sa aseze frumos si ordonat aceste detalii

pe diagnostice..pe inima, pe ficat si tot asha
ideea merita aplaudata..felicitari

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pashosa, ma ofer eu sa le aranjez. Sper sa ma descurc. Trimite-le pe email si sper sa mu-mi ia prea mult.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

pashosha le fac eu daca nu ai timp.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ma asteptam sa curga pe aici mesajele, sa putem face chiar o baza de date...

Ok incep eu:

pentru TELEDON LA OTV - in general se strang cam 1000 de euro, in functie de cate telefoane se primesc in emisiunea de fiecare sambata.
Pentru a putea prelua cazul au nevoie de documente care sa ateste diagnosticul bolnavului: acte semnate de spitale, fotografii, declaratii ale medicilor. Banii sunt incasati prin intermediul facturilor ROMTELECOM. De obicei e nevoie de 60 de zile pentru a intra in posesia banilor - in acest timp se incaseaza contravaloarea facturilor.

mail: emapitesti2002@yahoo.com,
Telefon :
Birou: +40-248-288711
Fax: +40-248-288711


pentru ANUNT in pagina de anunturi umanitare a ziarului Ziarul, contactati-ma pe mine, adresa mea de mail este: ademirgian@gmail.com

De asemenea, o data pe luna, de obicei in ultima zi de vineri, moderez emisiunea "Ingeri printre Oameni" la RRI.

pentru nici una dintre aceste 3 resurse nu trebuie sa platiti absolut nimic, e de-ajuns sa ne contactati.


initial postat de Ladybug


Am gasit o pagina de web foarte folositoare de la guvernul american, un adevarat compendiu si enciclopedie de medicina, unde se pot gasi informatii despre toate bolile:

http://medlineplus.gov/

Mai important, pe coloana din dreapta este un link cu "Clinical Trials" (adica studii/incercari clinice), tot de la guvernul american. Aceste studii recruteaza pacienti pentru a gasi tratamente si metode noi, si de obicei pacientii care se califica sint tratati gratuit.

Sigur, o procedura noua prezinta riscurile ei, dar (1) poate sa fie mai eficienta decit metodele existente, si (2) pentru multi pacienti ea poate reprezenta singura sansa, in conditiile in care costurile la spitalele din Vest sint de sute de mii de euro.

De exemplu, un search dupa "bone marrow transplant +leukemia" gaseste o lista mare de studii. Care din aceste studii este cel mai potrivit pentru un anumit pacient, numai doctorul lui poate decide.

De remarcat ca studiile listate aici nu sint limitate numai in America, ci se fac si in alte locuri, de ex. in Europa.

Sper ca acest site sa fie de folos cuiva!Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Recunosc, si nu mi-e rusine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:


deci eu cui trimit informatii..cricor sau witchie?
Belgia, Brusselles, clinica ST Luc.pentru orice diagnostic care vrei sa fie acceptat de ei, cred ca ai nevoie de raportul medical al spitalului care nu se poate ocupa de caz, actele copilului- noi am avut nevoie pentru PROBLEME CARDIACE.
Nu trateaza cazurile de la noi fara a se face in prealabil test SIDA.
De obicei accepta cazurile, numai dupa ce sunt siguri ca le pot gestiona, si stabilesc ei pretul operatiei..de retinut ca ST LUc este un spital independent si lucreaza indeaproape cu CHAIN OF HOPE, organizatie care ajuta copiii din lumea a 3 a... Cazul Bellei , au fost de aord sa il sustina, poate probabil din cauza ca este abandonata, dar nu va bazati pe faptul ca sponsorizeaza ei. Nu accepta jumatati de masura, ci , toata suma ceruta de ei trebuie bagata in cont inaintea internarii. Se face programare pentru intalnire, nu se vine neanuntat si ei apreciaza tare mult sa poarte o discutie coerenta si placuta, in ciuda faptului ca parintii sunt disperati. Am observat ca medicii sunt foarte selectivi si dureros de realisti..
BAMBINO GESU DIN ROMA,
din pacate, cel putin pe probleme cardiace, sper..si ma rog sa nu fie tot departamentul pentru straini, au ordin sa stea un pic "on hold"..mi s-a spus ca nici ei nu stiu cum sa gestioneze cazurile care le vin...Concluzie..cine apeleaza la ei, fax, emai sau tel...sa insiste sa primeasca un raspuns..LAURA RUTIGLIANI ESTE PERSOANA DE CONTACT PENTRU SERVICIUL STRAINI..

va pup mai revin

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Revista Formula As...a ajutat mereu cand am avut nevoie.
Contact

Secretariat: telefon/fax +40-21-326.33.04

Redactie: +40-21-326.33.05

Difuzare: +40-21-211.62.26 si 0744/30.45.32

Email: isis@rnc.ro

Adresa redactiei: Intr. Armasului nr.5, sector 1, C.P. 194, O.P. 22, Bucuresti, cod 010481--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu stiu daca postez bine aici, daca nu rog moderatorii sa-mi stearga postarea:
Pentru copiii care necesita analize, operatii, stabilire de diagnostic, etc intr-una din tarile vorbitoare de limba germana, ofer (in limita timpului disponibil) traduceri GRATUITE ale diagnosticelor, povestilor, scrisorilor, actelor din lb. romana in germana sau (ocazional) in lb. engleza. Din pacate nu detin (inca)autorizatie de la Ministerul Justitiei, deci nu pot legaliza acte, dar pentru orice alt gen de traducere ma puteti contacta pe PM.
Sper sa va pot fi su eu de folos.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 30 de zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

anangel lexi bine ai venit:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Recunosc, si nu mi-e rusine...

Mergi la inceput