Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59
Raspunsuri - Pagina 19
diciu spune:
shoricutza...la noi cu spermograma a fost asa:
prima data n-a comentat...probabil era si el curios....am fost la cabinet si l-a bagat intr-un wc...a fost cumplit...si spermograma a iesit devastatoare....si a zis ca nu mai merge in conditiile astea...si l-am inteles....de acuma incolo vom face acasa...si e perfect de acord...si chiar am luat recipientele de la medsana...unul de spermocultura..unul de spermograma...deci doua probe in saptamani diferite...mi-a declarat ca acasa daca facem e ok!...
dar depinde acuma si de orgoliul si mandria fiecarui....desi e o prostie asta...precum au zis si Moana...pentru ca daca ies prost mereu spermogramele s-ar putea sa nu mai vrea..sa renunta...unii renunta f usor...
Kariris spune:
Al meu nu a comentat cu spermograma...ar fi fost si culmea! Pe langa cate am tras eu pentru fiv, la el a fost floare la ureche: analizele si spermograma. M-a amanat el cat m-a amanat, pana cand l-am tras de manecuta, ca ma presa timpul si l-am intrebat: bey tu cand oi merge la fiv vrei sa fac cu ce ramane de la altii? Sau ai de gand sa faci odata spermograma aia? Ca car...ca mar...ca "ajuta-ma si tu", etc... dar am fost super a naibii si i-am zis: asta-i operatiune medicala draga, nu de placere...asa ca adu-ti aminte de vremea pubertatii si presteaza! Pai ce puii mei! Ca m-apuca iara nervii! Dar voua nu va recomand sa faceti ca mine. Voi va cunoasteti sotii. Si mai ales daca iese nasoala si trebuie repetata, sa nu fie bietii de ei traumatizati si sa nu mai vrea s-o faca! La mine a iesit ok, dar aveam niste emotii in ziua punctiei, ca nu era destul ca mi-era frica de ce o sa patesc io, mai incepuse si barbatumeu cu : aualeeu mie mi-e frica ...daca nu o sa pot??? I-am raspuns: nu stiu draga ce o sa faci, pentru ca eu o sa fiu anesteziata atunci; dar daca nu o sa poti, te duci frumos acasa si dispari pana-mi revin io din anestezie!
Laura Ioana spune:
BRAVO, BRAVO, FELICITARI MEGBENG! Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte neplaceri!
Mai fetelor, da' n-am mai vazut un capitol asa de lung niciodata! Ce se intampla?
Laura
13+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
BRAVO, BRAVO, FELICITARI MEGBENG! Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte neplaceri!
Mai fetelor, da' n-am mai vazut un capitol asa de lung niciodata! Ce se intampla?
Laura
13+
Puiutul meu
ratoiul spune:
Fetele cucuietele, va multumesc mult pentru primire. Nu ma asteptam, sa stiti. Si "cucuiete" e un alint
.
Ma simt cam ciudat in postura de "singur" pe aici, dar o sa incerc sa intervin acolo unde pot.
Tot citind diferitele subiecte de pe acest forum am ajuns la concluzia ca de multe ori barbatii nu realizeaza cat de copii mari sunt. Unii nu ajung sa isi dea seama niciodata.
Ajungem sa ne petrecem ore in sir la TV, calculator, hobby etc. si sa neglijam persoanele dragi. Si de multe ori ne dam seama prea tarziu sau alteori suntem prea orgoliosi sa recunoastem.
Ceea ce imi sare insa in ochi de fiecare data este felul in care geniul speciei ne face sa ne inmultim. Un EL si o EA. Dragoste mare. Casatorie. Bebe. EL ii spune ca nu il mai atrage. EA e suparata. Dupa un timp se resemneaza sau gaseste altul. Poate alt bebe... etc. EL gaseste pe alta. Dupa ani si ani nu il mai atrage nici ea... etc. Hm... Suna cunoscut? Asta am tot citit pe aici.
In imaginatia mea nu vad decat un fel de "dracusor" care tot spune: "perpetueaza specia! inmulteste-te! astfel voi trai eu". De asta te simti implinit(a) cand ai un copil. Pentru ca asta era marele scop. Si apoi? Eh, apoi... Dumnezeu cu mila. Important e bebe care trebuie sa creasca.
Cei care isi dau seama de mersul lucrurilor stiu sa actioneze si astfel ajung sa aiba familii fericite. Dar din pacate, multi dintre noi nu vedem padurea din cauza copacilor.
Sincer, nu stiu ce am vrut sa va zic mai devreme. Asa ma apuca uneori si o iau pe campii cu filosofii si crampeie din ganduri aiurea care imi bat in peretii cutiei craniene.
Va doresc mult noroc la toate, sa fiti fericite si, dupa mine, cheia este toleranta. Dragostea este definita cel mai frumos in Biblie, in Epistola catre Corinteni daca nu ma insel...
M Oana spune:
Sau tot in Biblie gasim descrierea dragostei, capitolul "Cantarea cantarilor"...
Din partea mea ai toata stima +
(
)
Poate intri si pe la capitolul 'oligospermie', unde de fapt e vorba despre 'normospermie', caci acolo mai avem 3 baietei frumosi, destepti si cu simtul umorului si Biblia lipite de suflet, precum timbrul pe scrisorica lui de-amor.......
Ce-oi fi vrut sa zic????![]()
Mirona spune:
va astept la capitolul 60. Il gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57892" target="_blank">aici.
Megbeng iubita ... BRAVO tie, BRAVO voua. Sa fii fericita ... ca meriti.
O sarcina usoara si un bb frumos si mancacios iti doresc.
Miro

metodele tale!!!! M-ai dat gata, recunosc!