Cluj rulz! (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

salut, fetelor!!
Felicitari, serban!!!!! Cum scriu mesajul fug sa-l vaz, frumosul!!!!!!Merita, cat e de scump!!!
Ancuzza, dar daca nu are febra de ce ii dai antibiotic?...... eu am impresia ca la noi medicii prea repede cedeaza.....ex: cand am intrebat pediatra ce sa-i iau in vacanta lui elise inc az de boala, a inceput cu antibioticul! sanatate multa si incearca remediile Simonei( nana sim), deoarece fac minuni...unele sunt testate (si de sotiorul meu)....eu zic sa nu cedati inca, mai als daca nu are febra mititica!
Cristiana, mersi de sugestie, dar cum sunt la fel....nici nu stiu, ca Elise nu ma lasa sa ma apropiu de ea de cand are eruptie dentara....la scosul mucutzilor trebuie imobilizata de maini si picioare...mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie....se zbate si incearca sa se intoarca pe burta ca sa evadeze...sper sa scapam cat mai repede de chinul mucushorilor! poate voi incerca, din cauza ca e spray, poate am mai mult succes...
Simona(nana sim)...ca si nonna e tot simona.....ce e acela karvol?ca nu auzii de el ...dar suna tentant...cu toate ca trebuie sa precizez ca elsie are mucishori in nas...nu vreau sa fac scarba, da' sunt din aceia verzi, uscati si mari rau!!! nu dati, plz...adeca e bun karvol, sau asta e pentru nas infundat da' cand ai nevoie de decongestionant?????....sa stii ca vin cu cerutul de sirop de brad...daca oi avea nevoie, da' sper sa nu!!!!!! Vezi, daca ai zis ca dai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Karvol e o solutie pentru desfundat nasucul, se gaseste la farmacii in niste capsule de plastic ca niste mici sticulte, le spargi si le picuri continutul pe perna puiului ca sa respire linistit cand doarme. Au ulei de pin si eucalipt.
Pentru mucisorii vostri ... ser fizioogic si dupa 10 secunde pompita, dar intr-adevar e chinul pamantului pentru toata lumea.
sa mai incercati, daca suportati, catina. Noi luam de la un nene din piata daca nu apuca sa ne faca vreo ruda, si inghitim in fiecare dimineata cate o lingura si jur ca toata iarna-primavara nu s-a apropiat raceala de noi nici la cativa km desi pe langa noi erau care mai de care mai loviti in aripi. Catina are multa vitamina C, de fapt asta e tot secretul!
Cu siropul de brad - am zis, am zis, deci ramane. Trebuie doar sa-l feresc din calea omului iubit care il bea in loc de apa

Weekend linistit!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor. M-am trezit de dimineata sa fac un CD cu pozele lu Serbanica.
Sa va zic, aseara am avut 3 minute de panica. Dupa baie Serba si tataso se jucau in camera. Eu incalzeam laptele. Si ma striga Victor si-mi spune hai ca-i curge lui Serban sange din nas. Asta miku avea sange pe fatza si pe nas, el se mai scobeste in nas cand nu-l prindem, io nu-l las si am inceput sa-l injur pe barbat di ce l-o lasat! Cand colo pe cand il stergeam mai bine, vad sange mult in ureche. Sa mor nu alta, zic: "bai ii curge din ureche" sa murim amandoi, il sterg pe ureche, in ureche, asta miku isi bagase si dejtu' in ureche, dar sange ii curgea de fapt din deget, ca se ranise cumva la usa de la dulap pe care o tot inchidea si deschidea....oooof of copchiii astia!

va pup si pe curand!

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Roxana....io cred ca picam in fund de teroare....ca mi-s mai spreioasa de felul meu!!! Vazui pruncutul pe homepageul dc Florina pe el, ca e adorabil
....ficulina mea sta pe jos si se joaca cu chibrituri....o basculat o cutie si acum vrea sa se scobeasca cu ele in urechi...eu cand o vad: "nu-i voie, da lui mami"....si incet incet refac cutia de chibrituri..ca deja am pe birou fro 15....
Nana, esti o scumpa!!!!
Fetele, va pup pe toate
Florina, mamica -ei Elise

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca, cu ajutorul vostru! Ajut-o pe Sabina

Mergi la inceput

Aualeu, ia betele din mana Elisei, daca baga in gura cateva? vrei sa leshini inainte sa i le scoti?

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Stai mey, ca imi da cate unul , asa incet.....sarmana, crede ca asa e jocul....nici nu mai are timp sa se gandeasca sa le bage-n gura!!!!
pupi

Ajut-o pe Sabina
Ajut-o pe Bella!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by baby-boom

Stai mey, ca imi da cate unul , asa incet.....sarmana, crede ca asa e jocul....nici nu mai are timp sa se gandeasca sa le bage-n gura!!!!
pupi

Ajut-o pe Sabina
Ajut-o pe Bella!

asa no bine, fetitzele cu chibrituri hihihi

Serbanica

Mergi la inceput

Mey, vaz ca numai noi pe aici......e cu iz de chat!!!!!ce afceti azi????

Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm

Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

hop si eu!
chiar ca e liniste pe aici...aveti toate sotiori pe acasa...???

simona, taaare multumesc pt. oferta. o sa tin minte...acu nu stiu daca sa ma intorc la plante ....am vb si cu pediatra de dincolo care zice ca tratamentul dat de asta de aici e ok...si de aia stiam ca fuge de antibiotice...no, sper numai sa-i treaca repede...oricum, tare multumesc!
si multam si pt ideea cu karvol...

roxa, ce sperietura! bine ca e bine si sa fie si in continuare numai sperieturi degeaba! eu inca n-am uitat cum am gasit-o pe a mea cu destele la firele de la priza care atarna afara din perete...tot de dumneaei scoasa de acolo, desigur!
si felicitari pt. prima pagina!!!!

va mai zic ca am bagat abia acum de seama ca pe aici se perinda si stanca mama de razvan...adica asi....ca noi ne cunoastem din tinerete, sa tot fie vreo 4 ani, nu stanca?
mai boleste tati de razvan?

gata, va las! roxa si florina, in voi e speranta sa gasim subectul pe prima pagina!
ma duc ca se apropie ora de trezire a puiutului bolnavior....sper sa ii treaca repede ca mor sa o vad asa, cu ochisorii tristi si nasucu' picurand...si azi a stat asa de cuminte la demucizat, draga de ea...
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare, pe unde sunteti girlz?

noi dimineata am fost in centru la parada majoretelor. Thea a fost fascinata, apoi ne-am plimbat pe tot felul de stradute, de manutza.am intrat prin magazine.si pe cand imi ziceam ca parca parca s-o mai linistit copilul meu si putem si noi sa ne plimbam ca oamenii, vede un baietel care rodea ceva bomboane pe partea cealalta a strazii si ca un om aflat in pragul infometarii maxime, se zmuceste si fuge perpendicular pe strada.care era o stradutza mica si mai putin circulata dar tot mi s-au taiat picioarele.dau s-o prind si tasneste si da-i urmarire de copil care marturisesc ca are o viteza ametitoare-abea o prind.cu tristete marturisesc ca s-a ales cu o palmutza la fundic pentru ca eram lesinata de spaima.

acuma eu cica invatca am examen peste o saptamana si tanara e in parc cu tati si bicu(bunicu adica tata)deci daca vedeti o gagalice cu doi barbati care o rasfata la maxim a mea e.

Roxa, super barbatel ai!isi merita locul pe prima pagina.cred ca ai tras o sperietura zdravana cu sangele care curgea, off doamne cat ne mai sperie copiii astia.

Florina , ancuzza cum se mai simt comorile voastre?mai bine?sper din suflet.

ma duc sa citesc ceva,cah

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput