Cluj rulz! (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by baby-boom

Fetelor, mai am inc-o intrebare: cum sa-i scot dosarul de la dr. pediatru si s-o inscriu la altul? asa pur si simplu sau mai bine inventez o scuza tare plauzibila? Ne-ar lua la ea o dr. homeopata, de care-s incantata!

Parerea mea - pur si simplu! Dar sa ai totusi pregatita o scuza in caz ca te intreaba, mai ales daca ati avut o relatie buna pana acum. Poti sa invoci chiar medicatia ceva mai aproape de radacinile vietii practicata de homeopat decat cea alopata.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

bagati de seama de devreme ma prezint...???
nu stiu cum se face ca gagalicea inca mai doarme, dar nu cred ca mai tine mult avand in vedere ca tati s-a apucat de irigatiile baii (nu stiu altii cum sunt, da io dupa barbatu' asta tre sa intru cu gondola in baie...)si mai si tuseste ca un magar...
simona, mai e valabila oferta cu siropul cela facut de mama ta???

aseara m-am uitat si eu la stiri...e chiar un dezastru! nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ramai fara nimic! unde te duci? ca mananci? cum faci cu un copil mic? mi se ridica parul pe mine... bietii oamneni...si cand ma gandesc ca in asemenea situatii apar si cei care profita ca sa faca afaceri..bleah...

florina, nu cred ca ti-ar sta rau, da' vezi de roscat scapi destul de greu...cel putin asa sustine ultima coafeza pe care am incercat-o...cica nu se acopera ca lumea decat cu negru..?! da' daca esti convinsa....
eu am schimbat medicul de familie...pe langa scuza necesara (eu am mers pe faptul ca m-am mutat si e cam departe), mai e si nevoie sa nu-l fi schimbat in ultimele 3 luni...

cristiana, cum ma iesti? sper ca tratamentul a avut efect si ti-ai mai revenit...

gata, va , we placut si cu soare daca se poate si nu cer prea mult si mai ales virozele sa va ocoleasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ola fetelor scurt pe 2 ca ma duc la golf azi! chiar daca e naspa afara!
ancuzza, nu se scapa chiar asa de greu de roscat, mai ales de roscatul Florinei care nu e chia asa de roscat! eu am scapat din 2 ture de vopsit si am un maro de care sunt foarte mandra e ca o aluna, asa zic io!

Flo, fara nici o treaba spui ca ai vrea sa mergi la altcineva, ca v-ati cunoscut/placut, e mai aproape...bla bla, medicii sunt obisnuiti. ce sa zic io ca pe mine m-o poftit idioata aia sa merg la altcineva din cauza ca nu ascultam ce-mi spune ea. io v-am zis, ne tratam homeopat si nu ne vaccinam...poate ca facem totusi antitetanos ca ieri a cazut rauin frunte, in parc si are un cucui cat China. Flo, ala cu forumu vechi a fost si s-a dus, nu mai e! Ia vezi de-l mai vezi si azi si spune-ne si noua!

Simo, te pupacesc, sa-mi dai detalii pe PM despre o parere :))

Fetelor va pup si va las, revin maine seara cu chestii despre cum a fost azi la Campionatul de Golf al Bancii Transilvania :))

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Ancuzza e valabila oferta, da-mi de veste doar!

Si eu am fost roscata la un moment dat si vorba Roxanei l-am transformat usor si frumos intr-un castaniu cu reflexe rosietice.

Roxana sa te distrezi bine la golf, da' pe BT sunt tare suparata.

De Mariana mai stie cineva ceva? Ce face ea, ce fac baietii? Sa-i transmiteti salutari daca o vedeti, va rog frumos!

Pup pe toata lumea
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am fost si noi la Clinica pt o programare la dr. Ordean (pentru o consultatie la sold). Sotul meu s-a ingrozit ce e prin clinica aia. Am renuntat si mai bine mergem la o consultatie la ecografie la dr. Dudea, la cabinet particular sau la Interservisan la dr. Fazekas. Ati auzit de ei? Oricum numai la 2 luni si jumatate mergem, ca am inteles ca atunci s-ar vedea cel mai bine daca sunt probleme la sold.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Cu schimbarea medicului nu-i problema.Nu trebuie sa dai explicatii.Oare aici pe Galaxiei vii la d-na dr.homeopat de aici,parca Simona Nitu?
Noi suntem bine dar am dormit toti pana la 10 si acum nu am chef de nimic dar trebuie sa fac de mancare....si cu vremea asta nu stim daca iesim azi.
Of,ce plictiseala dar eu is si stresata ca acum caut de lucru.Nu stiti pe cineva care cauta o farmacista?Gasesc dar inca nu ma pot hotari si astept cat mai multe variante ca sa pot alege ceva ca lumea.
va doresc spor la treburi si distractie placuta!
pe curand,Nonna si Vladut care iar s-a culcat singurel in patul mare

Mergi la inceput

nonna, pe galaxiei mergi la medic cu vladut? la cine? stii ceva despre horvath corina? am vazut ca si ea prescrie des homeopat...
si pe tema asa, roxa, zi-mi o chestie...daca vrei:)...
dupa baiurile care le-am avut la vaccinari, am vrut sa renunt...practic mi s-a spus ca pot sa o fac, dar alessia nu va fi inscrisa la nici o gradi si nici o scoala niciodata! aici cum e? cum o sa faceti?
eu am zis ca i le voi face numai pe cele obligatorii...eram hotarata sa sar peste ror...si nici asta nu mai pot. au pretentia sa fi cu schema de vaccinare la zi, inclusiv cele facultative...dar obligatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Dasalut fetele!!!
Mey, io mai fusei roscata fro 2 ani...si dupa aia mi se acri si ramasei la castaniul meu...care nu-i tocmai de delasat!!!
Acusi mi-am luat wella safira...e draguta, da' nu mi-s iesit tocmai precum era reprezentata duamna de pe cutie...mai bine, ca acum e un soi de aramiu...si-mi plac culorile pamantului de numa'!!! Probabil e din cauza ca acum fro 11 luni am fost vopsita cu henna...super treba, da' n-am mai gasit(era ceva frantuzesc...scumpa rau, da si-a meritat toti banii!)
Codruta, habar nu am....eu am intrebat la interservisan de chirurg infantil, da' cica n-au in dotare...Ordeanu mi se pare profesionist, dar conditiile sunt intradevar sub orice critica la s.c.c.
Roxa!!! Bafta la golf!!!!!! Iti tin pumnii!
Kick some asses! oops...scuze ...sau nu!
Ancuzza, inca boliti??? Rau imi pare...
sunt groaznice virozele intestinale....am auzit ca tare des se formeaza cate o tulpina de asta dintr-o simpla viroza respiretorie!!
Eu fug sa termin mancarica, ca inca-mi doarme bebelusha!
Sa va dau un pont: am auzit ca la astia mici se contracareaza efectele negative ale antibiotivelor cu fermenti lactici...nu stiu daca se gasesc in farmacii dar ar trebui...oricum astia-s in iaurturi..asa ca bagati la greu!!!! Refac flora intestinala!
PUpici la toata lumea...

Poze: http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm

Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

iar io-s...tot vroiam sa va zic ce am vazut intr-un magazin de copii, daca vreti va zic si care....si sa-mi spuneti si voi ce treaba e asta....
deci, primesc ei marfa, a 2-a zi da si anca navala...intr-un colt, una dintre vanzatoare calca hainutele ! ! ! acuma io nu reusesc sa pricep ce e de calcat la niste haine noi, care vin impachetate dintr-o fabrica ??? voi ce ziceti? vi se pare ok?
si inca ceva.... de ce taie etichetele la hainute? ale cu producatoru'??? asta-i treaba pe care am vazut-o si in alt magazin...
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu girlz

eu sunt mai bine dar ma tin de tratament ca am tras destul.mi s-a parut ca Thea are mucutzi de dimineata asa ca a stat cu tati pina am fost eu la examen si nu am mai iesit, iar mucutzii au disparut.

caut un medic homeopat bun, dr la care ma duc eu e ok dar are program doar marti si joi dupa -masa.ce imi recomandati?

ma duc sa incerc un somn de amiaza, ca asa bine doarme si gagalicea.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput