bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ubi, mortala faza cu bunicu' balerinu'

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Adita, din fericire Bogdan nu e chiar asa mamos, adica daca sunt si eu prin preajma prefera sa stea la mine, dar sta foarte bine si cu socrii mei cat sunt eu la lucru, sau cu sotul cand eu merg la cumparaturi, coafor sau alte cele.
Probabil ca e obisnuit sa stea numai cu tine. La mine Bogdan i-a vazut pe socrii mei in fiecare zi de cand l-am nascut macar o ora si e foarte atasat si de ei. In schimb, daca vin parintii mei, pe care ii vede cam o data pe saptamana, nici o sansa sa-l las singur cu ei, sau sa vrea sa stea la ei in brate. Eventual dupa vreo ora, dupa ce se obisnuieste cu ei.
Deci eu cred ca tine de cat de mult stai tu si alte persoane cu el, ca daca stai numai tu, e normal sa fie asa mamos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia e dependenta de mine clar.Daca suntem in incapere si cu ta-su ma prefera pe mine detasat.La mine intinde mainile si la el nu.Daca ii las singuri am sanse de 50% sa planga cu el(cum s-a intamplat azi)dar se poate sa si stea cuminte cu el.Dar in secunda in care ma vede,daca sunt in trecere prin camera e jale,instantaneu incepe sa planga pana o iau EU in brate.De exemplu asta seara dupa baitza am imbracat-o si era tare suparata urla pur si simplu.Cum o ridicam in picioare mai tacea,o lua ta-su urla.A trebuit s-o tina putin pana ii aranjam eu patutul si luam toate jucariile din el si pur si simplu urla de nu mai avea voce,in secunda in care am luat-o in brate a tacut,desi lacrimile ii ajunsesera in urechi.Asa a fost astazi toata ziua,abia de a dormit cate 10-20 de minute...In weeke-nd a fost la ai mei,dai plansete daca o atingea careva.Plangea la tata,la mama,la sora-mea sau la cumnata-miu,doar la nepotul al mic de 3 ani radea ca se juca cu o minge si sarea mingea aia si atunci ea se distra de minune,radea in hohote.S-a obisnuit cu mama abia in a treia zi,intindea mainile la ea,dar iar,daca apaream si eu in peisaj incepea sa planga pana o luam.Ce sa mai zic de tata ca plangea doar daca se apropia de ea,cum se uita la el cum plangea.
Adita eu zic ca sunt dintii,asa mi-a facut Natalia 3 zile cand i-a aparut primul dinte,urla mereu si daca o puneam in carutz si daca mergeam la plimbare,orice faceam plangea,se potolea doar daca o luam in brate.
Gabry vreau si eu compatibilitati cu zodii,noi parintii suntem tauri si ploada capricorn,toti trei avem coarne!Ne impungem care pe care!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Asa o fi Lavinia, ca si la noi se intampla exact cum povestesti tu.
Strunfita, multumim.nu stiu daca plange neaparat ca nu e obisnuit cu persoana, ca plange si la bunica impreuna cu care locuim si pe care o vede toata ziulica.eu am abtipilduri din alea cu bebe la bord de la un magazin pt bebei de la noi din cartier. am mai primit si la baby expo. daca vrei iti pot trimite eu unul, numai sa-mi aduc aminte pe unde le-am pus

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

gabi.i, nu e nici o graba cu modelele, dar daca poti sa-mi trimiti ar fi grozav. zilele astea ma voi duce sa imi mai cumpar linita ca nu imi ajunge numai un scul si apoi ma voi decide.
gabry, pune-ma si pe mine pe lista, eu sint berbec, iar sotul si copilul varsatori. merci mult. vad ca ti-am dat cu toatele de treaba :)
andruta si gabi, succes la concurs. si daca bebeii nu vor avea chef sa mearga de-a busilea sa nu va suparati ca nu e nici o rusine ci va fi mai mult fun :)
gabita nu are dinti dar cred ca sint "pe vine" ca saliveaza mereu, ii curge din gura ca la robinet. noaptea plinge destul de mult, pina acum am avut doar o noapte linistita, in rest mama face naveta intre dormitoare. are pofta de mincare si maninca mai mult decit ii pregatesc eu, mereu trebuie sa am un borcanel cu ceva jeleu de fructe pt desert la prinz ca nu se satura numai cu piure. aseara i-am dat banana cu iaurt, diseara cred ca ii voi da iaurt cu mamaliguta. incerc tot felul de combinatii si legume ca sa fie pregatit pt cresa. deocamdata s-a deranjat putin numai la suc de portocala, dar admit ca i-am dat cam mult in prima zi.
ubi, grozave pozele, alexandra sta foarte bine in fundulet. noi am vizitat casa hasdeu in 1998 si imi aduc aminte cu groaza de atmosfera sumbra chiar lugubra din ea. nu-mi mai aduc aminte daca iulia chiar a locuit acolo sau l-au construit parintii dupa moartea ei.
astazi mergem din nou la cresa, eu am sedinta la dentist si il voi lasa pe gabita singur acolo cam vreo ora, sint curioasa ce va fi. ieri l-am lasat tot asa singur cu ceilalti copii si educatoarele si l-am gasit pe jos linga educatoare, se sprijinea de ea si isi bagase nasul in cutia cu jucarii. deocamdata el e vesel cu toata lumea, a plins doar la popa la botez si la doctor (amindoi barbosi si cu voce groasa), el a stat destul de mult cu bunicii-socrii mei in Ro, cum ii vedea cum ridea la ei si se bucura.
eu am citit ca sint perioade in care bebelusii sint mai dependenti de mama si chiar pling la straini, se pare ca face parte din procesul lor de crestere, deci fetelor nu va alarmati prea tare. incercati sa expuneti bebeii prezentei altor persoane, dar daca nu reusiti, nu insistati, asteptati putin si incercati din nou. doar copiii nu vor sta in bratele noastre o vesnicie... desi am vazut si copii de 5-8 ani care veneau plingind la mama din 5 in 5 minute.
gata, ca pleaca al meu sot la job si tre sa ii zic papa.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Adita, mersi de "Bebe la bord", dar e cam greu sa-l trimiti in Timisoara, o sa mai incerc eu sa caut.
Pai daca voi stati impreuna cu o bunica, inseamna ca e obisnuit cu ea, dar probabil ca el te prefera pe tine . Eu sper sa n-ajunga si Bogdan, ca e un pic mai mic decat Ioan si decat Natalia, peste vreo luna sa faca asa... Eu nu vreau sa ajunga dependent de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Strunfita de parca noi vrem,nu ma pot duce sa mananc fara sa tipe si sa urle,tot ce fac e in graba ca sa ma intorc la printesa dictatoare.Am si eu un abtibild din ala bebe la bord de anul trecut de la babyexpo.Ma ofer ca si Adita sa ti-l trimit prin posta.Mai poti cauta pe la magazinele Bricostore,Praktiker,ei ar trebui sa aiba.Sau pe net.Daca ai scaun de masina ar fi trebuit sa-ti dea unul,in Liban eu am un scaun de masina Chicco si mi-au dat si abtibild.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragi mamici, ce mai gatiti voi la bb?
A mea papa supa la pranz si pe la 5 ii fac un fel de piure cu iaurt sau fructe cu branza. As vrea sa evoluez. A facut cineva pilaf? Dar paste fainoase?
Obiectivul meu este sa introduc pestele si ficatelul. Pe cel din urma, il pot combina cu orezul sau pastele fainoase dar pestele?
Astept idei caci iar ma duc la cantar si-mi zice ca e slaba....

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, daca nu vrea Strunfita ala il vrem noi

Ubi, eu i-am facut pilaf de vreo 2-3 ori, ultima data ieri. I-am fiert o cescutza mica de orez (brun, eu din ala folosesc), cu un morcov. Ieri i l-am dat cu ficat de pui, fiert separat, si apoi date putin la blender, cu o picatura de ulei masline si era chiar super gustos. Merge si cu carne. Cred ca pestele ar merge si cu cartof fiert. Eu inca nu i-am dat peste dar o sa ii dau cit de curind.
am incercat intr-o seara mamaligutza cu brinzica cu smintina si nu a vrut, parca ii statea in git.
Orezul i l-am mai dat si sub forma de orez cu lapte.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Strunfita, n-ar fi deloc complicat sa trimit prin posta abtibildul, il pun intr-un plic si gata.
cu dependenta, stiu ca si Elena a avut o perioada cand ma vroia numai pe mine, dar parca nu era chiar asa de rau ca acum. a trecut de la sine si asa sper sa se intample si acum.
in legatura cu mancarea, al meu e topit dupa carne, de pui sau peste . mai mananca iaurt cu cereale, galbenus, branzica, ciorbita acra,piure de legume

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput