bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lavinia, distractie placuta la mare!

Alina Maria, eu am dat pe premergator 1.600.000 lei (vreo 45 euro) si e de la chicco (cred ca e unul dintre cele mai scumpe care se gasesc la noi - eu am vazut si la 500.000, numai ca nu pareau prea safe).

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Kita, am luat de la Miniblu modelul A10 cu rosu si albastru. Am dat 2000000 pe el, e usor - asta cautam -, are 5 pozitii la spatar, sta foarte comod in fundulet in el, se pliaza usor. Eu am deja un carucior strong, cu roti mari si foarte foarte solid, cred ca poti sa pui si doi copii mari in el, dar cautam ceva usor pentru ca asta mi-a cam rupt spatele pe scari - am un etaj pe care trebuie sa il urc pe scari. In Niro la pretul asta gasesti numai porcarii, asa ca sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o pana la urma. Tu mai ajungi pe la mama ta? Poate ne vedem si noi pana nu se strica vremea de tot.

Fetelor, eu sunt disperata cu dintii astia. Dupa ce cateva zile mi-a factu seara temperatura, acum nu mai mananca. De la 200ml de piure cu ousor sau carnita plus 100ml lapte la pranz a ajuns sa manance jumatate din piure, si ala cu greu, la masa a patra abia daca mai vrea 2-3 lingurite de iaurt cu fructe si cereale sau lapte cu cereale (de la un iaurt intreg), iar seara nu mai vrea nici macar 100ml de lapte. La burtica nu e deranjata, deci nu e de la asta. Voi ati patit asa? Sunt chiar foarte ingrijorata.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Anda, ai gasit cartea? sau cd-ul? asta e?
Cica a fost Bella ieri in emisiune la povestiri, dar am uitat sa dau pe canalul cu pricina. A strans o colegutza ceva bani pe-aici si asa am aflat.

Fetelor eu plec singura la bebe ca sotzu' lucreaza tot weekendul.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Andrutza, nu te speria e de la dinti, asa a facut si irina!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Crinuta,niste sugestii gasesti la albumul meu.Sper sa-ti placa ,macar sa le privim,daca nu le mincam!!
Elena mi-a ros,carutul,telefoanele,masa,patutul,telecomandele....tot ce prinde roade...cred ca-i iese al 6-lea,sa fie cu sot,nu?
Ieri am facut o plimbare de 5ore si nu mi-a dormit toata ziua,era ea curioasa sa vada tot,in magazine trage toate hainele daca ajunge,nu trebuie sa piarda nimic.Si normal pe la 20,i-am facut baie,a mincat si somn....dar daca a adormit devreme...a si inceput sa se zvircoleasca devreme....asa,sa nu o las pe mama sa doarma!Ca in baza lui tati...doarme ca o buturuga!!!
Acum a adormit singura,era si cazul, ca de azi dimineata ascultam muzica de la reclame si ne distram de minune.Am gasit pe net toate reclamele si -i plac la nebunie.

Mama lui Elena Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

heloooooooooooo

azinoapte a fost o noapte mai linistita si cind ma uit dim in guritza lui vad pe creasta gingiei asa ceva ca un osishor... pipai si ma agatza la piele, jos, pe stinga . deci, se pare ca a spart gingia si la noi, yupiiiiiiiiiiii, o sa avem un dintishor frumushel

va tin la curent. el n-a facut febra deloc, a papt f mult chiar, in schimb somn intrerupt uneori si cu plins mai nasol si miini in gura, ochi inchisi de ce somn ii era...de ceva timp (2 sapt cam asa), cu putine nopti mai linistite, asa.

sa-l vad eu mai clar si va mai povestesc, insa e emotionant, pe bune!

kita, tine bavetica cu ursulica dar cind se cam satura si-o mai pune in cap ... mori de ris!
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bonjour! Sunt si eu pe aici!!
Lavinia eu nu am nr tau de mobil; da-mi SMS cand te intorci cu adresa magazinului din Mangalia, Please
Andrutza, termin cu examenul si sigur ne vedem; e de la dinti lipsa poftei de mancare; Caruciorul se strange ubrela?

Andrei nu vrea cu nici un chip legumele, nici cu carne, nici cu ou, si nici simple; Am luat-o de la inceput cu supa.Insa bea la lapte de ma sperie, de vreo 5 seri bea 33o ml lapte (11 masuri)inainte de culcare cu cereale; Laptele e cam semifluid, caci ii dau cu biberonul;
Credeti ca ar fi bine sa-i dau cu lingurita ca sa fie mai cremos, adica sa ii pun mai multe cereale? Eu le am pe cele simple de orez de la Nestele, care sunt fara gluten si cum termin cutia trec pe cele cu gluten; De la Milupa de care folositi?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Kita, sa iti spun sincer nu prea stiu se inseamna sa se stranga umbrela sau rucsac. Are un gen de clema intre rotile din spate care se ridica si se strange caruciorul foarte usor. Se face lung si se poate trage dupa tine ca un carucior de piata. Cred ca totusi umbrela inseamna asta .

Lipsa poftei de mancare la bebelusii vostri a tinut mult? Tocmai ce eram si eu mandra ca s-a mai rotunjit si ea putin la fata, si in doua zile s-a tras de tot. Temperatura n-a mai avut aseara, sper ca e semn bun. Problema e ca nici nu stiu unde anume ii va apare primul dintisor, uneori mi se pare ca apasa cu degetelele pe gingia de jos, alteori pe cea de sus, ambele sunt putin inflamate dar mai mult nu pot sa vad ca nu ma lasa. De iesit inca nu a iesit nici unul, ca simteam la mana. II dau cu Calgel pe gingia de jos in speranta ca ii ies in ordinea normala.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

buna seara fetelor. noi suntem cam ocupati, a inceput cel mare gradinita. imi pare rau ca n-am apucat sa citesc ce-ati mai scris in ultima vreme. am intrat sa ma laud cu puiul meu cel mic.A inceput sa vorbeasca. in sfarsit a rostit primul cuvant constient de ce vrea sa zica. a mai zis acum cateva zile vorba asta, dar am crezut ca e o coincidenta, dar azi a fost foarte clar, s-a repezit spre farfuria cu mancare strigand papa.si mai tarziu cand ii dadeam sa manance si ramasese cu gura goala a inceput iar sa spuna, dar asa, pe un ton suparat, de parca ma certa ca nu ma misc mai repede. mama spune ca asta a fost si primul meu cuvant, seamana grasanul cu mine si la capitolul asta

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput
Mergi la inceput