Aslavital - gerovital

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Un vot si de la mine pentru Aslavital si Gerovital. Fac rezerve din tara de fiecare data.
Aslavital are tendinta sa usuce pielea, mai ales daca ai un ten sclifosit de genul mixt sau uscat ca al meu. Mie mi se potriveste de minune Gerovitalul. Parfumul din gama noua e minunat, o placere sa te creia o pauzasti.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Cait, pe cele produse in Bucuresti le gasesti la fabrica, Str.Racari, nr.5, sector 3. Pe cele facute la Farmec Cluj,le gasesti la magazinul Cocor, la parter.

A folosit careva fondul de ten Gerovital Plant (Farmec Cluj)? As vrea sa il incerc.
Si eu sunt multumita de Gerovital si de Aslavital. Sunt foarte bune.

Va doresc un weekend placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Gelul contur pentru ochi-Gerovital cu elastina nu concureaza cu nimic altceva.Fetelor, pur si simplu mi-au disparut ridurile fine de la ochi de 2 luni de cind il folosesc, ceea ce nu pot spune despre vichy sau roc .Despre pret ce sa mai spun...120 mii.si Demachiantul este ideal.Asa ca de ce am folosi produsele frantuzesti cind le avem pe ale noastre!BUNE SI IEFTINE.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mie imi face bine Aslavital, sunt foarte multumita!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Si eu tot de ASLAVITAL sunt multumita.Am un ten foarte sensibil si cred ca mi se potriveste cel mai bine. Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Cum e crema de ochi de la Aslavital?...dar elmiplant ati folosit?...sunt facute tot la noi in tara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Veti avea surprize si cu rujurile sau ojele gerovital care sunt super bune. Eu le luam inainte de la magazinul victoria dar am fost de curand si nu mai aveau. Daca vedeti undeva dati-mi si mie un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Pana la urma Aslavital e bun pt. ten gras/mixt?
Eu folosesc in prezent Gerovital plant de care sunt multumita si imi place dar folosesc de asemenea masca de argila Aslavital si face foarte bine tenului meu. As fi tentata sa incerc si crema cu argila.
As vrea sa aflu parerea cuiva care are tenul gras/mixt si ce rezultate a obtinut cu aceasta crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

super multumita de amandoua, cele mai bune de departe, nici o alta crema nu hidrateaza mai bine si intretine mai bine pielea, tenul nu ramane gras dupa folosire... excelente

numai din astea folosesc, ce mai aveam prin casa din stocurile vechi de la alte firme scumpe le folosesc la maini si picioare, iar restul la gunoi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu mi-al luat si crema cu argila si demachiantul si imi plac pentru ca am tenul gras/mixt si era destul de greu sa-mi gasesc o crema.masca cu pudra de argila e buna pentru tenul gras.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput