diazepam

diazepam | Autor: ela27oana

Link direct la acest mesaj

buna fetelor
multumesc pentru raspunsurile cu miscarile lui bebe
eu am alta problema acum am colul mic si s-a deschis iar dr.mi-a dat sa fac injectabil scobutil papaverina si diazepam
ma ingrijoreaza acest diazepam
a avut cineva problema asta sau daca nu ce stiti de admin de diazepam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Diazepamul se prescrie in aceste cazuri ca si decontracturant (relaxant) muscular. Impreuna cu Papaverina si Scobutilul are rolul de a "taia" contractiile. In plus, mai si linisteste starea generala a mamicii, care poate fi un pic agitata, anxioasa, etc.
Dar de ce injectabil?! Si in ce doza? Sa nu fie totusi prea mare, sa-l "tufleasca" pe bebe prea tare.
In rest, nu e ceva periculos.

Sarcina usoara in continuare!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si mie mi-a dat diazepam cand eram insarcinata pentru ca nu puteam dormi,insa nu l-am luat dat fiind ce-am citit in prospect si atunci am trecut pe leacuri homeopate care aveau acelasi efect insa riscuri reduse pentru bebe...Eu tot asa am avut colul scurt si deschis motiv pentru care mi-a facut cerclaj,si am fcaut injectabil gravibinon pana cand am nascut si am mai luat gynipral pentru contractii...Eu parca n-as lua totusi diazepam...este prea dur ptr. bebe...Intreaba dr. sa nu fie si altele care sa relaxeze musculatura uterina...
Sarcina usoara...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput