Bebelusi de martie - aprilie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ana71 e in regula banana. Am mai citit si eu intr-o revista romanesca ca n-ar fi buna, dar e buna. Portocala intr-adevar e indicat sa fie introdusa ceva mai tarziu, dar nu chiar la 1 an. Termometrele sunt bune amandoua probabil, e intotdeuna diferenta de cam 1 grad intre axila si fund.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox, sigur ca te-am inteles.Eu incerc sa pastrez un echilibru, adica nici sa sar la primul marait, nici sa o rasfat prea mult.Fiind primul copil, sunt constienta ca nu am experienta si de cele mai multe ori fac cum imi dicteza inima.Eu sunt o norocoasa pentru ca Letitia nu stie sa planga.Nu a plans decat la vaccin si acum din cauza durerii de urechiuse.In rest gangureste si "ne striga".Adevarul e ca nici nu prea imi place sa o las singura, prefer sa fiu in aceeasi camera cu ea chiar daca eu am altceva de facut si ea se joaca si doar comunicam verbal, atunci e si ea linistita daca ma vede sau ma aude.Mai am putin si voi incepe lucrul si vreau sa profit la maxim de timpul liber de acum, sa sorb fiecare clipa petrecuta cu Letitia, ca fata creste si timpul nu se mai intoarce...Hai ca inchei, nu de alta dar as putea scrie pana cand merge copilul la scoala
scolaritei si grasunicei
Apropo, cum sta Ioana cu greutatea? mie imi e frica sa o cantaresc pe Leti acum dupa boala...si asa nu era in grafic...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc pai se pare ca suntem aproape de aceeasi parere defapt....
Ioana nu mai e chiar grasunica, dar am inceput sa recuperam cele 3 saptamani de stagnare. Are 7,7 kg. acum si 66 cm. Letitiei cea cumintica!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumim pt aprecierea pozicilor

mey ce discuitie despre rasfat aici, vreau sa spun ca ei chiar si asa de mici sunt putin sanajisti, pai pana sa plecam in romania si Bia sa dea de mama pt mult timp..., o puneam in patut- dormea singura fara scancete si alte toane, se anima singurica iar eu imi faceam treaba, plangea doar cand ii era foame, dupa ce ne dragaleam, vorbeam, ne jucam, ea isi vedea in continuare de ale ei, in vacanta in Bulgarioa inca nu-si pusese buni amprenta a fost ca si inainte, dar acum dupa ce au plecat simt diferenta pana la os, adic mama nu o lasa sa doarma decat dupa ce-o lua in brtate o legana cu o perna moale sub ea si ii canta diferite repertorii, daca aveam obrazul sa-i zic ce si cum ajungeam la alte discutii asa ca am renuntat... si sper totusi sa o dezvat putin de atata rasfat
fetita unei prietene la cresa nu plange niciodata dar acasa stiind ca are putere si lacrimile ii sunt imediat asultate-profita; e cu totul alt copil decat la cresa,
sper ca sa pot schimba faptul ca Bia mea a devenit o rasfatata

mamacita, tu ai dreptate ca poate nu mi-ar fi usor eu in fata si Bia in spate, dar trebuie sa invete (mai bine zis sa se dezvete) sa poata face fata singura in anumite situatii, al meu sta cu siguranta mai mult de o saptamana in Mexic, timp in care eu trebuie sa ma duc la scoala, sa merg cu Bia la cresa(de luni incepe), apoi Supermarket, etc
Doamne ajuta sa iau carnetul ala odata

pupici tuturor

pupici tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

rox, tu ai dreptate cu regimul,, dar a fost weekwnd, ziua Biei si maine e a sotului, dar de sambata ma fac iar carnivora -si cand oi termina ma fac vegetariana:)
cat despre bb, voi lua vitamine in timpul sarcinii si voi incerca sa mananc sanatos- deabia astept sa imi creasca iar burta:)

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

AM intrat pe fuga sa va pup. Plecam la socrii mei azi si ne intoarcem luni, impreuna cu bona. Ema e bine, nu ii mai curge ochiul si mananca bine. Are 8.3 kg. Va pup si va povestesc ce si cum cand ne intoarcem!
-ici si sanatate tuturor BB-ilor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumim inca o data pentru urarile de sanatate.

Rrox nu stiu ce sa zic. doctora de familie mi-a scris pe bilet angina cu varsaturi iar cealalta mi-a spus ca e flacara in gat, dar si eu, toata, la cat eram de speriata nu am intrebat prea multe.
despre antibiotic nu stiu ce sa zic, cred ca aici la Targoviste inca traim in epoca de piatra...asa cum a fost si cu epidurala. Da stim despre ea, dar nu se foloseste la noi!!!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'neata,azi avem o zi cu inceput promitator,Alex e vesel si sta cumintel fara pic de maraiala aici langa mine!Se rostogoleste in patutul pliant,pe care l-am deschis si l-am pus in camera de zi,inlocuind treptat(sper)balansoarul,care a fost foarte bun,dar acum prea il tine fixat pe loc.Iar patul lui cu elefanti(aparatorile0va ramane popasul de noapte.
Imi cer scuze ca am lansat o intrebare cu rasfatul si apoi v-am lasat singurele sa discutati problemasi va multumesc pentru sfaturi si pareriIn concluzie la cele discutate de voi,eu ma situez in tabara si cu Oana si cu Roxana,caci si eu consider ca Alex e minunea mea si nu stiu cum sa-l mai dragalesc.Tinand insa cont ca,spre deosebire de Leti,Alex stie prea bine sa maraie,sa scartaie si sa urle,iar eu tind sa sar la primul scancet,cred ca ar trebui sa mai aplic si ce zice Roxana.Singura piedica a fost laringita,pentru ca a trebuit sa-i menajez vocea la maximum.El a sesizat ca se intampla ceva deosebit si a profitat din plin de sclava Isaura.In continuare sa vedem cum evoluam,mai tinem legatura in ce priveste rasfatul.
Apropos de laringita,asa este,ana71,mi s-a recomandat Romergan,dar nu i-am vazut rostul in cazul nostru(caci stiu exact de ce se da).Azi este mult ameliorat,aproape nu mai e deloc ragusit,asa ca probabil voi renunta si la Paracetamol.Contrar obiceiului altor dr.,eu sunt pentru medicatia minima absolut necesara,si nu am manie cu antibioticele.rrox a observat corect,exista o manie(nu fobie)cu antibioticele in viroze,exact cand sunt contraindicate.
hai ca va mai scriu mai tarziu,ca a venit buni sa ne scoata afara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Buna fetelor! In sfarsit am reusit si noi sa intram pe net dupa 2 luni..Dar s-au intamplat atat de multe in acest timp...Din pacate si lucruri f. rele...

Am reusit sa citesc si eu o parte din ceea ce am pierdut....dar ma voi limita la a va da stiri despre noi.

Rada a crescut(nu cat ar dori mama) am trecut serios la diversificare.Pe 26 august am avut si botezul, iar apoi drept cadou am fost la mare! Am prins o vreme superba! MAMACITA ne pare rau ca nu am reusit sa luam legatura cu tine dar nu am avut nici un nr. de telefon , iar de net ca sa-ti mai spun... Totusi ca urmare a plimbarii se pare ca Rda vrea sa renunte la masa de lapte de dimineata si culmea nu mai papa lapte decat atunci cand este somnolenta. Mai este cineva care are 5 picaturi de Vigantol de 3 luni? Noi saptamana viitoare mergem la tantideoarece eu cred ca dja este prea mult!

Fetelor voi ati dat bb branza de vaci? Eu vreau sa incep dar nu stiu daca sa o prepar in casa sau sa folosesc din comert Parerile sunt f. impartite!

RROX - in problema rasfatului nu pot sa ma bag eu am invatat-o pe Rada (ca si tine) sa se joace si singurica doar ca trebuie sa-i schimb locul pt ca se plictiseste f. repede. Despre statul in fundulet pot sa spun ca Rada prefera aceasta pozitie decat pe burta sau pe spate, doar ca inca imi este mie frica sa o las mai mult de 5 minute.

DANNA j - incearca sa treci peste problemele cu masina pt a te putea bucura din plin de vacanta

MAROX - sa creasca ma re si frumoasa mica crestina, cred ca a fost emotionanat momentul...

MAMACITA - imi pare rau pt problemele de sanatate pe care le-ai avut cu Alex, dar dupa ultimele stiri se pare ca totul este bine...Insanatosire grabnica.

Gata s-a terminat cu linistea....mami vreau jucarii.

Rada si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Chiar este o zi buna!yupiii!Fiind vreme frumoasa si printul mostenitor in toane generoase,ne-am permis sa-l lasam cu buni(mama)si sa fugim vreo 2-3 ore la targul Tinimex la Mamaia,sa luam ceva la bebe,ca n-avea destuleI-am gasit o salopeta matlasata corp comun cu totosii si manecile ale caror mansete se intorc si se fac manusi,cu gluga,thailandeza(mare minune la noi,care suntem invadati de turcisme ori de chicco,care cam are preturi).I-am mai luat si doua seturi de body cu pijama si bavetica si,daca tot ma aflam in treabami-am luat si mie 2 pulovere de primavara-toamna,subtiri,si o caciula de vulpe(mi-a sarit pe cap,ce sa fac?)Asa ca m-am distrat azi.Acasa ma astepta copilul cu dor,dar i s-a potolit cu tzitzi mult si bunAh,am uitat sa va spun ca m-am trezit ieri seara cu un canal infundat,asa ca am scos iar pompa de la naftalina si da-i cu comprese calde si da-i cu tratamentAsta e,sper sa-i vin de hac si sa stam departe de mastita.
carmissis,mi se pare enorma doza,daca e profilactica;v-a zis dr.ca ar fi semne de rahitism?Iar cu laptele,ce refuza,san sau formula?Speram ca altceva rau nu s-a intamplat.
ancamicaela,drum bun,distractie placuta si bona devotata si...neseducatoare
ana71,termometrul digital e f.bun,asa cum ti-a zis rrox,diferenta intre temp.axilara si cea centrala(rectala)e de aprox 1 grad.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput