Analize microbiologice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da ileana....asa este..e posibil ca sa fac unele analize in plus....dar l-am intrebat si mi-a zis exact ce sa fac...toate le fac si IgG si IgM din sange si din secretie la care trebuie...asta e...acuma le fac si gata...macar sa merite efortul...
mi-e teama de papanicolau...ca nu l-am mai facut de ani de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ileana,trebuie sa te corectez: la chlamidia trebuie sa faci si sange si secretie . Daca nu iese in sange,nu mai e nevoie de secretie, nu invers! daca iese pozitiv in sange, trebuie sa faci si secretie ca sa afli daca mai e virusul prezent sau l-ai avut deja,dar nu mai este prezent. Eu asa am patit,mi-a iesit din sange prezent (il avusesem dar il tratasem) si ma tot ofitcam ca nu scap de el ,si cand s-a gandit un dr mai cu cap sa-mi zica ca de fapt ala din secretie e concludent, am aflat ca nu mai aveam nici-un virus si repetasem tratamentul degeaba!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

da...asa am facut si eu chlamidia andicu...asa mi-a zis doctorul...si din sange si din secretie
care este analiza care daca iti iese pozitiva provoaca avort spontan?...listeria?...eu am avut un avort spontan la 12 sapatamani acum ceva ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Ftelor, eu am facut asa : chlamydia din sange ( IgG +IgM) si din secretie, lysteria din sange, mycoplasma+ureaplasma din secretie,citomegalovirus din sange (IgG+IgM), culturi de col , e clar de unde. Pentru analiza din secretie nu trebuie contac sau spalatura vaginala in ultimele 48 de ore ci doar toaleta externa.
Infectia prezenta cu Lysteria si citomegalovirus(la acesta din urma daca este IgM +)pot provoca avort spontan.
Duminica ma duc la dr. si daca aflu ceva in plus va spun

Mergi la inceput

Aysha2....deci CMV si Listeria provoaca avort spontan....mercicel...
si eu tot ca tine le-am facut....azi...si sunt gata abia in 14 zile lucratoare...de fapt dimineata cele din sange si acum la 3 ma duc sa le fac pe cele din secretie...
singura problema e ca....azi la ora 15.30 cand ma duc se implinesc 37 de ore de la ultimul contact sexual....o fi vreo problema?...mi-a zis medicul....24-48...iar la laborator mi-a zis intr-adevar de 48 de ore....insa eu ma duc azi ca am si progesteronul de facut in ziua 21....si am zis sa le fac pe toate?....credeti ca trebuie sa le aman pe cele din secretie pe luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Diciunu stiu ce sa zic cu alea 37 de ore...nu mi se pare o catastrofa totusi...ce coincidenta, si eu mi-am facut azi progesteronul de z.21 Bafta sa-ti iasa toate-toate bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Fetelor, vor care le stiti pe toate, ca sa stiu mai bine cum stau cu hormonii (evident ptr bb) ajung analizele mentionate mai jos?
Ma intereseaza doar cele in anumite zile ale CM.

-FSH si estradiol in ziua 3,
-LH in ziua 13,
-progesteron in ziua 21 (daca ai un ciclu regulat de 28 zile),

Multumesc!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, acuma am vazut subiectul dar vad ca te-au lamurit fetele destul de bine. Eu nu am facut atitea analize cit ti-a dat tie. Am facut numai chlamidia, mycoplasma, ureaplasma si sigur pentru hepatita. Le-am facut la bios si foarte repede. Iti doersc sa le faci cit mai repede si sa iasa toate bune.

Madalina, da ajung analizele astea. Daca nu ai cm regulat progestreonul se dozeaza la 1 saptamina dupa ovulatie. Ai putea sa faci in plus prolactina, se dozeaza in orice zi dar neaparat dimineata pe nemincate, preferabil inainte de ora 9.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Pentru analize hormonale, avem subiect separat..

Aici inchidem.

Mergi la inceput