Fibrom uterin (9)
Raspunsuri - Pagina 6
kim spune:
Monica Elena, ma bucur sa aud asa vesti bune de la tine! Sa-ti traiasca sufletelul de baietel!
(oare de ce imi amintesc ca urma sa ai gemeni?)
pup toate fetele
13+
KIM & my baby
Monica-Elena spune:
la inceput s-au prins 2 embrioni dar la 8 sapt al doilea nu s-a mai vazut kim.Asa a vrut Dumnezeu..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by maryd
Madas,
Multumesc pentru mesaj.Nu am putut raspunde pentru ca abia ieri dupa amiaza am ajuns acasa de la spital.M-am operat dar nu laparoscopic pentru ca era o situatie mai complicata.Este adevarat ca pe hartiuta care o aveam de la medic de la ultima consultatie - sf lunii august- scria posibila laparoscopie, dar in spital mi s-a facut din nou consultatie si ecografie chiar de dr.Bogdan Marinescu - care m-a operat de altfel si caruia ai doresc multa sanatate si putere de munca pentru ca face foarte multe lucruri deosebite - iar dansul a considerat ca ce aveam eu era mai bine sa fiu operata clasic-cred ca termenul este laparotomie-.La operatie s-au scos 5 fibroame,un chist de pe ovarul dr. si stiu ca mai ramasese si sacul unui fibrom pe care l-am eliminat in urma cu cateva luni iar uterul comunica cu sacul.Trebuia sa ma curete bine si o operatie laparoscopica pentru ce aveam eu nu ar fi rezolvat foarte bine.Mi-a spus insa ca embolizarea isi facuse treaba in continuare (am dedus eu ca probabil se micsorasera dr nu numai).Am inteles ca nu am sangerat foarte mult la operatie - din cate imi amintesc eu de la embolizare - dupa embolizare o operatie clasica se face cu sangerare mica ceea ce inseamna ca ai o protectie a uterului in cazul operatiei clasice.Mie, dupa embolizare, medicii ginecologi care m-au consultat de la Sp.Municipal(Universitar) imi propusesera operatia clasica intrucat dupa o perioada de timp tot nu ramasesem gravida.
O sa va mai scriu, dar mai tarziu pt. ca stau mai greu pe scaun...,firele mi le-am scos ieri.
Va pup pe toate.
Maryd
Bravo~!! Esti asa o curajoasa!
Refacere rapida!
Si sa vina barza curand (cat de curand se poate).
Pupici
POZICI:
RACHEL NOU
Saturn_2005 NOU
Happy birthday, Albert!
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
Omuletul_meu_drag_4 NOU
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
cris7 spune:

maryd
sa te faci bine repede si sa fi in forma!
As mai fi vrut sa te intreb: tie cum ti-a facut taietura ( orizontala sau verticala) ?
arinna
mersic frumos de incurajari, te pup! mai scriu zilele astea.
pupici la toate fetele!
MadaS spune:
Maryd
Strict pentru refacerea uteruluinu stiu ce sa-ti recomand, dar pt refacerea cicatricei, pot sa-ti spun ca sfatul pe care l-am primit eu de la un chirurg estetician si care a mers perfect in cazul mei la o cicatrice de chirurgie plastica este....crema de galbenele.
banala, ieftina, dar o recomanda si esteticienii pt cicatrizarea taieturilor chirurgicale.
Si eu sunt interesata de dimensiunile cicatricei? verticala sau orizontala? asteptam detalii, dimesniune taieturii etc, timp estimat de refacere, concediu medical cat? etc
maryd spune:
Cris,Madas,
Sa va spun:
-taietura este pe orizontala,lungimea nu am masurat-o, dar apreciez ca ar fi 25 cm(o sa va spun exact cand o sa o masor);
-operatia arata frumos(practic se vede o taietura dar nu se vede ca ar fi cusuta)
-operatie este sub burtica(adica atunci cand stau pe scaun,unde se face cuta de sub burtica,cuta corespunde cu taietura-eu am putina burtica...
)
-pot spune ca orice slip as purta,oricat de mititel,slabe sperante ca s-ar vedea operatia
-multumesc pt. pontul cu crema de galbenele!
Peste o luna trebuie sa merg la control.In afara de cat am stat in spital am concediu medical inca 20 de zile.
Sase saptamani repaos sexual.Peste 3 luni pot sarii pe sot.Eu credeam ca perioada de asteptare este mult mai mare.Cred ca faptul ca la operatie nu s-a taiat uterul perioada de refacere este mai mica.
DAR,nu scap nici acum prea usor.Peste o luna o sa fac din nou histerosalpingografie si histeroscopie...,probabil sa fie totul curat pentru BB,mi-a spus cand am iesit din spital.
Mi-a fost putin greu la inceput cu "iesitul afara",mi-am luat niste carbuni(pentru absorbirea gazelor)si supozitore cu glicerina,fara ele nu stiu ce m-as fi facut.
Burta nu m-a durut nici dupa operatie imediat si nici mai tarziu.Probleme mici au aparut cand am inceput sa mananc normal,dar le-am rezolvat cu ce v-am spus mai sus.Ma tine putin burta cand ma ridic s-au ma asez.In rest nimic deosebit.
Va pup,
Maryd 
cris7 spune:
Maryd
Uite m-am interesat la cineva si ar fi f. buna pentru cicatrizare si crema Aloe Vera Gelly.
Multumim pentru detalii! Pupici
o zi buna la toate fetele!
Florinini spune:
Maryd,
Multa sanatate si refacere rapida, si sa te vedem cat de curand la gravidute, tare curajoasa esti. Eu as zice sa incerci sa bei si ceai de galbenele care va ajuta la refacerea uterului si te fereste de posibilele infectii care ar putea sa apara, deci in interior, iar ptr. taietura asa cum au zis fetele e buna banala alifie de galbenele.
Fetelor nu va stiu pe toate, dar va doresc multa sanatate si sa dea Domnul sa vina barzica cat de curand si la voi.
Burtoiul meu creste si din cauza mutantului parca as fi aproape sa nasc, desi sunt numai in luna a 7-a. Ma cam deranjeaza uneori ca s-a facut mare de la 12 cm, a ajuns la 17cm, si-l simt ca pe un bolovan deasupra uterului, in capul bebelusului.
Pupicei la toata lumea
Florinini
si
bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Monica, ce frumusete de copilas, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Cum a fost pe timpul sarcinii cat de mult a crescut fibromul si cum ai nascut, ai avut probleme la nastere din cauza fibromului? bebele s-a nascut la timp sau mai devreme, dupa cat de mare si frumos este as zice ca a venit la timp. Te intreb ptr. ca si eu am unul urias, acum are 17 cm, sunt in sapatmana 28 si orice sfat din partea unei mamici care deja a trecut de toate, ptr. mine este de mare ajutor. Daca ai timp da-mi un PM.
Pupici
Florinini
si
bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
rachel owen spune:
Buna, mamica da David (florinini). Vreau sa iti spun ca, poate nu a crescut fibromul, ci doar s-a deformat din cauza sarcinii. E o posibilitate. La mine asa a fost. Ce a spus doctorul, cum va urma sa nasti?
Monica, acum cum e? Ai mai fost la eco?
Buna, Laura. Deci si tu traiesti bine-mersi cu ei?
Pupici Mada!
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”