Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

:))...CE MICA E LUMEA SERIOS...
am stat si m-am uitat la tine, in pozele tale....si sincer...chiar imi pari cunoscuta...sper sa nu te confund...
eu..stateam..la parinti...pe Cetatea Veche...ffff aproape de Huedin...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hei, viitoare miresici, pe unde umblati? Nu mai ziceti nimic, ma lasati singura???

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 9 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by MariaM

am stat si m-am uitat la tine, in pozele tale....si sincer...chiar imi pari cunoscuta...sper sa nu te confund...

Maria&Vladut

Stiu unde este Cetatea Veche...langa scoala 99,nu?...acolo am facut generala.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

fetelor care sunteti deja Doamne- foste miresici- am si eu o intrebare ...trimiteti carduri de multumire invitatiilor? Ma gandeam sa facem noi ceva frumos , cu o poza de la nunta si sa trimitem la invitati cu doua randuri de multumiri ca au fost si s-au bucurat de fericirea noastra. E prea mult, sau? Voi ....ce faceti?

va pup pe toate si Casa de Piatra proaspetelor miresici si o nunta de vis viitoarelor!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Maja, mi se pare o idee super!
Noi am dat pozele personal pentru ca invitatii sunt aproape de noi, dar avand in vedere ca voi sunteti in Suedia nu e deloc deplasat sa le trimiti prin posta, ba dimpotriva, un gest deosebit de finut .
Pupici si toate cele bune! BTW, mi-au placut la nebunie pozele de la nunta ta! Cred ca a fost super fain totul!

quote:
Originally posted by majaginn

fetelor care sunteti deja Doamne- foste miresici- am si eu o intrebare ...trimiteti carduri de multumire invitatiilor? Ma gandeam sa facem noi ceva frumos , cu o poza de la nunta si sa trimitem la invitati cu doua randuri de multumiri ca au fost si s-au bucurat de fericirea noastra. E prea mult, sau? Voi ....ce faceti?

va pup pe toate si Casa de Piatra proaspetelor miresici si o nunta de vis viitoarelor!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Noi am facut CD-uri cu muzica romantica si le-am pus in carcasa de dvd. La carcasa am facut coperta cu poza noastra pe ea, iar pe spate am pus fotografia restaurantului Si textul "Va multumim". A fost un gest foarte apreciat, am impartit CD-urile in seara nuntii si cred eu ca tin si de card de multumire...asa ca am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura...

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Eu voi pune in plicuri cardurile de multumire, poze in care apar invitatii cu pricina si eventual (ma mai gandesc) o copie pe cd sau dvd a clipului nuntii. Le voi da in maximum doua saptamani dupa nunta. Ce parere aveti? Nu stiu cat de apreciat va fi cardul, dar pozele si cd-ul sau dvd-ul cu imagini de la nunta sigur vor fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Da...exact acolo...:)...si eu tot in 99 am facut scoala..:)...
Inseamna...ca nu te-am confundat..esti exact fata de care mi-am amintit..

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by MariaM

Maria&Vladut

Stiu unde este Cetatea Veche...langa scoala 99,nu?...acolo am facut generala.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor,am pus poze de la cununie si nunta. Le puteti vedea in album.
Cand vin din saptamana de miere o sa scriu si povestea nuntii.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Salut fete dragi,
am luat si eu pozele de la fotograful profesionist insa pentru ca a facut 993 de poze le-a pus pe DVD; le-am vizionat cu nasii si sunt super; dar problema mea este urmatoarea: trebuie sa ma apuc sa fac o selectie; sa imi aleg vreo 200 si sa le pun pe CD ca sa le pot vedea si la birou (colegele deja s-au suparat pe mine ca nu vreau sa le aduc sa le vada si ele); insa nu reusesc sa fac selectia; ma iau cu treaba acasa si uit; sau ies in oras si ...chiar! am vazut filmul Monster-in-law; e super! trebuie vazut - relatia nora soacra :)

Referitor la cardurile de multumire eu m-am gandit altfel: o sa iau foi cartonate de la Diverta sunt toate culorile, fac niste felicitari ca niste mape in care sa pun o poza reprezentativa pt invitatii apropiati (cu care am poze) apoi o sa scriu ceva dragutz in interior si pe fata felicitarii pun o poza frumoasa cu noi 2, mire si mireasa.
O leg cu o fundita si gata! Sigur o sa le placa sa pastreze amintire.
Doar ca trebuie sa ma apuc serios de selectie... si sa dau apoi la printat
Vreau sa fac si poze sepia; stie cineva un centru foto care sa scoata si sepia??? help!
va pup

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput