Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
anangel_lexi spune:
Ratusco, iti doresc o nunta de basm, cu vreme buna si casa de piatra si multa, multa fericire. Daca pleci in luna de miere probabil ca n-o sa ne mai "vedem" decat prin noiembrie, ca eu din 17.10 imi iau concediu, dar sper totusi sa ne reintalnim pe forum atunci.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 15 zile pana la nunta mea :)
ratusca1977 spune:
Multumesc pentru urari, si tie anangel iti doresc o nunta frumoasa, o vreme cu soare CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE, sa stralucesti.
Albumul nostru
Mai am...
MariaM spune:
Casa de Piatra...la viitoarele miresici..
Sa aveti...da fapt va asigur ca o sa aveti o nunta asa cum vi-o doriti...
Va pup..
Maria&Vladut
rally spune:
Va pup din tot sufletul, dragele mele! Mii de scuze ca n-am mai intrat sa vorbesc cu voi, dar totul s-a petrecut cu o asa iuteala de la marele eveminent incoace, ca nici nu mi-am dat seama.
Am fost si fericita, dar si trista; fericita pentru ca totul a iesit asa cu mi-am dorit la nunta, si trista pentru ca persoana care ne-a facut fotografii a sters totul, cica din greseala.Acum alerg pe la toti cei care au mai facut cu aparatele personale poate strang si eu de-un album.Un prieten ne-a facut un site cu cateva poze si le-a pus pe cele pe care le-a facut el www.29dots.com/nunta_cristi_raluca/.Nu sunt cele mai reusite , dar sper sa va placa de noi.
dianette spune:
Ratusca1977 , multa fericire si sa ai parte de o nunta ca-n visele tale!
Si daca mai sunt miresici care ne citesc, le doresc si lor o zi frumoasa si senina!
Bucurati-va si asteptam povesti
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
dianiana spune:
Salutare fetite dragi,
Eu in calitate de fosta miresica ma gandesc acum la cele care urmeaza sa treaca prin emotii maine si ma bucur de faptul ca vremea e calda, e soare si e o toamna foarte frumoasa; asa ca va urez ca si maine sa aveti parte de vreme buna, sa va iasa totul asa cum doriti si sa nu uitati sa fiti vesele si sa nu lasati pe nimeni sa va strice ziua cea mai frumoasa!
pup
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
Tanti Zavaidoc spune:
Felicitari prospetelor doamne! Am reusit sa-mi cumpar si eu rochie, pantofi, flori de nunta... Mai e putin pana pe 12 noiembrie. Sunt cam dezamagita de vreme (zice-se ca va ninge), dar asta sa fie tot necazul... Ma bucur tare mult ca nu am "citit" nici o mireasa trista pe forum dupa nunta, deci pot sa sper ca va fi bine. Cred ca eu si Florentina(daca nu ma insel) suntem ultimele mirese de anul asta:) Mai bine mai tarziu, dar totusi anul asta... Nu?
pisu_miau spune:
Feliocitari proaspetelor doamne si casa de piatra ! Nunta de vis si mult noroc celor care se vor marita azi!
Pupici si fericire...cred ca o sa mai scriu un pic la povestea nuntii ca v-am promis si nici aCUM nu am reusit! Puuuuup!
Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Yrys78 spune:
Am rezolvat cu certificatele. Anangel_lexi, tu cand depui actele? Eu maine merg la prima ora la sectorul 1. Am niste emotii...azi de dimineata m-am trezit panicata crezand ca e luni si nu stiu cu ce sa ma imbrac mai repede sa merg sa rezolv asta...Vai de capul meu. O sa ma uit si eu pe prognozele meteo sa vad ce si cum pe 21 si pe 22. Ai mei au intrat in priza...io am avut un accident cu masina si e momentan indisponibila a mea, insa eu sunt ok, m-am lovit doar putin. Si eram in drum spre rochita la ultima proba...:(
Sper ca la tine e totul ok.
Casa de Piatra, miresici din weekendul acesta si cel care urmeaza. ratzusca, sper ca ai avut o nunta de vis, ca vezi ca Doamne Doamne a tinut cu tine si a fost o vreme frumoasa.
Alyna24 spune:
Floare de colt, CASA DE PIATRA!Si tot ce va doriti!
Noi doua am avut buchete cam asemanatoare!Eu am avut 23 trandafiri roz!:))
Fetelor, celor care mai aveti putin pana la nunta:Nu va stresati prea tare ca totul va iesi asa cum va doriti!Iar dc vor fi mici probleme, ignorati-le sa nu va stricati ziua!
CASA DE PIATRA TUTUROR SI DISTRACTIE MAXIMA!
PUPICI!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl