Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
ralucah spune:
Mai ratusco,
Pai te face pe tine o ploaie amarata???
Cum adica e nunta compromisa??? Auzi la ea...o sa ai o nunta frumoasa, plina de momente emotionante si nu te mai gandi la ploaie ca un dusman. La nunta la care am fost eu nasa, pe 2 iulie a plouat cu galeata..ei si..am luat doua umbrele nostime, viu colorate si am facut super poze..uite asa in ploaie, cu ranjetul pe buze..si pe cuvant ca sunt super poze. Asa ca fruntea sus, cu zambetul pe buze si o umbrela haioasa (am vazut eu in Unirii neste umbrele roz :))) ...o sa fii o mireasa de un milion de dolari:))))
quote:
Originally posted by ratusca1977
Offfffff, s-a oprit si la Bucuresti ploaia asta care de luni nu mai inceta.....
Mi-e o frica sa nu ploua la nunta....ca e deja compromisa...poze nu mai pot face in parc...invitatii o sa fie zgribuliti de frig.....sper din toata inima ca macar in weekend sa fie soare...
Nushulica, spor la pregatiri in continuare, sa ai vreme frumoasa si o nunta ca in povesti....dar cu listuta cine ramane???
Va pup.
Albumul nostru
Mai am...
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
radu300 spune:
Ralucah are dreptate, luati doua umbrele de soare, din alea mari, si asta e, restul tine de fotograf. Ploaia nu va poate opri sa va simtiti bine. Floricika stie si va spun ca a fost o supermireasa si o supernunta, chiar daca a avut loc mai mult printre picaturi de ploaie.
ratusca1977 spune:
Va multumesc pentru incurajari...in afara de ploaie mai am un stres in legatura cu invitatii care, unii dintre ei, sunt neseriosi si baga diferite pretexte ca nu pot veni la nunta....bleah...acum vad si eu cine e alaturi de noi si cine nu.
Albumul nostru
Mai am...
claucia spune:
Buna ziua miresici frumoase,
Tocmai m-am intors din luna de miere, ba chiar as putea sa spun ca e prima zi la birou, parca nici nu am plecat. :-((
Am avut o nunta frumoasa, mai frumoasa decat credeam, cu tot cu incidente.
Asa...
M-am trezit de dimineata in ziua cu pricina, trezita fiind de cumnata mea care ne-a adus cadouri, pantaloni, geanta si valiza. In ziua nuntii nu prea vroiam de nici unele, aacum chiar ca imi prind bine.
Fuga fuga la coafor (cununia civila am facut-o cu fix o luna inainte ca sa tinem minte data ), de acolo acasa, unde erau mama si o prietena. M-am imbracat si am rugat-o pe mama sa stranga tare tare corsetul rochitei, ca sa am o taliuta de viespe. Si am cam avut-o...din pacate! Au venit nasii, am plecat la sedinta foto, eu sunt castigatoarea promotiei din septembrie si am avut niste fotografi de nota doua sute patru, super super baieti profesionisti. In parc, totul frumos si bine, in masina aer conditionat, parca toate cadeau in matca.
Am ajuns la biserica. Incepe slujba, lume multa, lumanari, preotul prietenos, corul superb se auzea din toate partile, nemaipomenit. Si imi e cald. Cald cald, nu prea pot eu sa respir. Ii fac semn sotului ca imi este putin rau, imi venea sa cad din picioare. El stie ca imi face rau fumul de la lumanari, mai ales cele mari. Mereu am o senzatie de rau in preajma lor, ca acasa cu parfumatele mele nu am nici o problema. Si cu lumanari si cu abur in baie. Ehehee
Ma uit deja speriata la preot, acesta trimite pe cineva din priviri sa imi aduca apa. Mi se aduce apa, se da drumul la aerul conditionat. Cam tarziu totusi acum sa puna aerul. Mai e pana sa il simt. Nasa imi spune sa respir. Da, incerc dar unde? Ca rochita mi-e atat de stramta incat nu-mi ajunge aerul decat pana la gat. Nu pot sa ridic pieptul. Si se face negru in fata ochilor. Si mai departe mi s-a spus. Cad, mirele ma ia repede in brate si fuge cu mine afara. Eu nu simteam decat ca merg cu masina in viteza si ma trezesc ca mi-e rece la spate. Stau pe gresia din fata bisericii. A durat numai 30 de secunde cu totul. Cu lumea deasupra mea, cineva imi dadea o bomboana, cineva ma strangea de degete (ouch), altcineva imi dadea apa. Hm, imi e bine, nu mai am nimic, ba chiar am energie, as alerga. Ah, da corsetul imi este mult mai larg si e aer. Asa da. Si vine responsabila cu lumanarile, organizarea si mai tot in zona. #61514;. Haideti ca va asteapta preotul. Imi vine sa rad. Restul ceremoniei a fost vesel. Mai ca nu am topait pe acolo, ne-am invartit sin e-am bucurat. A fost frumos si toti au crezut ca a fost atat de romantic… Hmm, nu pentru mine insa. Si mai stiti ce? In tot programul zilei am uitat un lucru: sa mananc. Nu am mancat nimic, pe de alta parte ce ai putea sa mananci in ziua nuntii? Un snitel? Hm, acum ma gandesc ca ar fi o idée buna atunci, nu.
De aici la restaurant. Frumos, frumos ornat, vesel, eu si mai si. Lumea draguta, DJ-ul de vis, il recomand oricui cu caldura mare, va pot spune pe PM. Am ramas fara formatie in ultima clipa, am contactat o agentie super si am primit un DJ. Un oarecare DJ, nu prea scump, cam 150 Euro. Eram cam speriata, nu steam nimic despre el, da, ne-am intalnit odata si mi-a parut ca are fata de inginer.
Super super DJ. A stiut exact ce sa puna sic and, de parka citea gandurile oamenilor. Chiar asa simteam. Si nu pot sa spun cum au dansat oamenii!!! Erau la mine romani, canadieni, francezi, nemti, bulgari, rusi si multi multi greci. Am avut toate natiile. Stiti cat au dansat cu totii? Erau in continuu pe jos, pe sus peste tot. A fost de vis. Toata stima pentru DJ-ul meu care semana a inginer!!! Super tare. Jos palaria.
Toata seara mi-a placut, lumea s-as imtit foarte bine, am plecat de acolo pe la 5 dimineata, noi, invitatii pe la 4 avand in vedere ca petrecerea a inceput pe la 6:30, ne-am cam rupt pingelele. #61514; #61514; #61514;
Restaurantul ne-a facut o surpriza placuta si nota a fost cu 2 milioane mai putin decat ne-am asteptat. Le-am dat si lor destul, asa ca au fost fericiti cu totii.
A iesit superb.
Ratusca, nu-ti face probleme, nu te stresa, si eu m-am stresat ca nu vor veni oamenii, ca nu se vor simti bine,. Pana la urma iese superb. Oamenii vin sa se distreze, tu sa fii vesela si totul este superb. Si noua ne-au lipsit 8 oameni din cei care confirmasera si cu o zi inainte! Asta e. Dar nu s-a simtit, cei 85 pe care i-am avut alaturi de noi au facut o atmosfera de vis!!! Si daca-ti danseaza si se bucura, si 10 oameni pot face o super atmosfera!!!
Poate trebuia sa scriu la ‘povestea nuntii’ . O sa o scriu si acolo. Va pup si va multumesc, pentru ca desi nu am scris prea multe de-a lulngul timpului, sunt dependenta si eu si am invatat multe multe de la voi.
Multumesc.
claucia spune:
Cu mare drag, numai ca am uitat CD-urile acasa. Si bomboanele pentru colege...
Dar va pup mult
Sunt o doamna....
Raza de soare spune:
Proaspete si viitoare miresici, va rog, ajutati o miresica de 2006 cu agentii care se ocupa de decoratul salii, cu baloane si huse pt scaune, dar din astea... mai... rezonabile...
Astept PM !
Multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
ratusca1977 spune:
Raza de soare, iti recomand pe cei care imi vor decora mie sala...au super preturi sa stii... [editat de moderator]*
Albumul nostru
Mai am...
*link-ul apartinea unei firme concurente celei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41145" target="_blank">recomandate de administratia DC.
Catalin
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Proaspete si viitoare miresici, va rog, ajutati o miresica de 2006 cu agentii care se ocupa de decoratul salii, cu baloane si huse pt scaune, dar din astea... mai... rezonabile...
Astept PM !
Multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Buna, Raza de Soare!
Pt decoratiuni iti pot recomanda Ag.Total Happy cu care am colaborat noi la nunta pt decoratiuni baloane, huse si tort+suport.Am fost multumiti si nu au nici preturi mari!
Scrie-mi pe alinafobl@yahoo.com dc te intereseaza.
Pupici!
Uite-te la poze dc vrei sa vezi cum a fost!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
olguttza spune:
www.happy-family.ro
Super oameni! Super profesionisti! Super preturi!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.