Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Le Metro:
Où c'est qu'tu crois qu'j'ai connu Mauricette
C'est dans le métro c'est dans le métro
Elle dit ma Rolls patine dans la blanquette
Je prends l'métro j'aime le métro
Si t'ouvres bien tes calots
T'y trouves l'histoire la géo
Les arts les lettres et pour pas cher
T'as un musée super

Moi les vacances dans la chaleur des îles
Ça me botterait bien mais j'ai pas de sous
En plein hiver su'l'quai de l'Hôtel-de-Ville
C'est comme juillet au Lavandou
Aux heures de pointe ça rouspète
On s'y comprime les côtelettes
On t'écrabouille les orteils
Mais t'as pas de coups de soleil

Les premiers temps quand je m'enfonçais dans le tube
Tout en rêvant je me demandais
Qui était Jasmin et où passait le Danube
Et ce Dugommier qu'est-ce qu'y glandait
Grâce au métro j'ai appris
Dumas Jaurès et Curie
Louise Michel et les Abbesses
C'étaient de sacrées gonzesses

Quand j'ai du blues du retard à l'allumage
J'vais dans l'métro voir mes héros
Et leurs bouquins illuminent mes voyages
Je lis Voltaire ou le père Hugo
Parfois j'emmène mon Candide
Faire un tour aux Pyramides
Ou je sanglote sur Germinal
Emilie était génial

J'ai découvert les stations d'Mauricette
Son p'tit Pont-Neuf sa Trinité
J'suis son Etoile elle est ma Place des Fêtes
On s'est juré de plus se quitter
Dix piges plus tard mine de rien
On est devenus historiens
On est des prof's vachement cotés
A l'université
On veut créer dans le futur
Un prix Métro de la culture
Quand notre fils qui est un cerveau
S'ra le patron du métro

Où c'est qu'tu crois qu'j'ai connu Mauricette
C'est dans le métro c'est dans le métro

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, mi-a placut aia cu japoneza!!! hihi...sau ce limba o fi fost!!! Oricum nu asa canta DAvid!!! hihi...
Si nici cea in franceza nu este!!! e mai usoara si are refrenu de genu "la metrou qui passe"!!!! Esti o dulce!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Salutari la toata lumea!!!

Stau si ascult stirile de prin tara si ma strange in spate chiar daca la noi aici este binisor cu vremea, nu a plouat decat atat ca sa stim ca e toamna iar frig a fost dar inca zic eu rezonabil.Sper ca fetele din Bucuresti sa nu aiba surprize in acest week end.
Noi am continuat cu gradinita si totul pana acum pare ca este bine si ma bucur ca Alexandru spune ca ii place.Ieri am avut si prima sedinta si am fost cu inima un pic tremurand gandindu-ma ca e PRIMA sedinta si ca uite cum crestem .In mare cererile au fost rezonabile : 150.000 pentru caiete speciale pe care tare imi este frica ca le voi primi la sfarsitul anului ori aproape goale ori cine stie cu ce mazgalituri si 600.000 pentru covoare in clasa.Sper ca asta sa fie suma cea mai mare pentru acest an de dat.Cu ce nu am fost de acord a fost TV de cumparat pentru ca nu au zis ca ar fi de folos la lectii ci pentru desene animate si am ramas surprinsa ca majoritatea parintilor insa au fost de acord.Eu sunt pentru limitarea timpului de desene si sunt bucuroasa ca Alexandru nu sta mai mult de jumatate de ora sa se uite .Deasemenea ieri am fost bucuroasa cand am vazut prima opera de arta a lui Alexandru : o batistuta din hartie glase pe care a scris cu pixul exact ce astiut adica niste mazgalituri, dar macar el a scris ceva in timp ce altii nu au facut nimic.Luni am sa iau aparatul foto sa o imortalizez pentru amintire.De acum sper sa tina vremea inca cu noi pentru ca doamna a propus si o mica excursie la padure si cred ca toti copii ar fi incantati sa mearga.
Week-end placut si sa ne reauzim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

20.09.2002--- Dan --- ochinegri
23.09.2002--- Filip & Andrei --- Amarena
24.09.2002--- Mara --- Bubi
La Multi Ani Mara, Filip & Andrei, Dan... sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti tot ce va doriti in viata

Frunza de toamna:
- au primit o frunza decupata si eu au trebuit sa o picteze cum cred ei de cuvinta...
- asta a iesit la Julian..
- eu i-am sugerat sa puna verde la codita in rest el a pictat tot.

Elefant:
- au primit decupate corpul la elefant, capul la elefan, culori, carioci, lipici, si o punga de hartie.
- ei trebuia sa coloreze elefantul...
- Julian a fircalit putin si gata si a pus cateva semne cu o carioca verde.
- dupa ce e colorat se lipeste prima data corpul pe punca si dupaia capul, in asa fel incat daca bagi mana in punca sa ai impresia ca elefantul deschide gura.
- Julian a fircalit cu lipici si eu am centrat capul si corpul pe punga.

Julian merge acuma de 3 ori pe saptamana la gradinita, daca voi majoritatea ati inceput deja gradinita cu program lung m-am gandit ca e timpu si pt el sa isi lungeasca orele la gradinita .
In rest nimic nou pe la noi... deaceea nu am sc...
Pupici si sanatate la toti copilasii.
PS: Sinzi ma bucur ca macar te-ai amuzat.. sti care e faza eu nu stiu o boaba de franceza, cred ca mai repede ai gasi acel cantec la subiectul fetelor din franta. pupici

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Eu ma tot intreb serios daca sa ii fac vaccinul antigripal sau nu...eu si sotul meu nu am mai facut gripe de cand eram copii, suntem rezistenti (asta in conditiile in care eu lucrez cu copiii la gradinita care mereu sunt gripati!!!) si desi David nu pare sa fie asa rezistent, vreau sa risc...sa il las sa faca vre-o gripa...sa capete asa imunitate...nu stiu ce sa fac, sunt foarte stresata!!!

Voi le faceti vaccinul???

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Daisy, la noi daca serbezi ziua copilului la gradi, ducem tort si suc. Anul trecut insa la gradi s-a interzis tortul (Sanepidul a facut scandal) si era voie numai cu dulciuri ambalate deci am dus rulada din piscot, napolitane, caramele si suc. Eventual intreaba educatoarele.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Salut mamicilor!!!
David a fost in vacanta la buni in noaptea asta, si mami a petrecut cu prietenele, printre care si educatoarea lui David (a fost ziua ei), am fost prin cluburi, am baut, am dansat, ne-am simtit bine ce sa mai!!1 Singure (desi eu sunt singura casatorita si cu copil), ca in facultate!!!! A fost tare placut!!! Mi-am incarcat bateriile, si m-am trezit azi la 12!!!!
Asa ca va recomand si voua cu toata caldura

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Oare i s-a facut lui Liviu dor de gradinita?A avut rosu in gat, inca mai face temperatura 37, si am evitat antibioticul, nu mai tuseste, nu ii mai curge nasul dar e cam infundat. Nu l-am mai dus de miercuri la gradi.De ce ma intrebam de dor de gradinita?I s-a nazarit sa ne jucam de-a gradinita. Eu sunt Liviu iar el e tata care ma duce la gradinita. Chiar in momentul asta vine sa ma ia acasa dar eu il rog sa ma mai lase ca imi place mult la copii si nu vreau sa merg. Ma duce acum sa ma imbrace la dulapior iar mama adica al meu sot s-a dus sa prajeasca cartofi.Liviu a venit sa ma ia cu camionul.Apoi ii zice lui taica-su care tocmai vine de la bucatarie:-" mama de ce ai barba? Sa te barbieresti!"Iar eu imi joc rolul de Liviu si ii zic:-"Tata vreau o masinuta." ca el tocmai venise de la servici si ii zic: -" Mi-ai adus masinuta tata?"iar el imi raspunde -" Nu ca nu avem bani."Si iar ma duce si ma aduce de la gradinita si ma schimba la dulapior.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Deci Lucia, faptul ca plange la gradi e un teatru bine jucat!!!

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Faza e ca nu mai am scapare. M-a innebunit cu jocul asta ma duce la gradinita, imi aduce ciocolata si tot asa.Am terminat si cu masa de seara si credeam ca a uitat, dar iar l-a apucat sa ma duca la gradi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput