Copii din 2002 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
roxana c. spune:
Dupa cum vad, v-ati pus pe scris, nu gluma, eu n-am putut sa intru ieri, ca n-am avut timp, le-am spus colegelor ca e prima zi cand nu am dat drumul la calculator si au ras de mine.Pe mine ma ajuta mama foarte mult, dar ea s-a internat in spital de joia trecuta si eu mai am putin si ma internez si eu, dar la nebuni
.De azi sunt in concediu, dar de-abia acum am putut intra putin, sa va spun ce s-a mai intamplat la gradinita.
Deci: ieri am dus-o , n-a comentat deloc, dar cand am luat-o mi-a spus educatoarea ca la masa de pranz a-nceput sa planga, ca vrea la mama(adica la mine), nu i-a mai intrat nimeni in voie, iar cand a vazut-o pe ea ca plange, s-a pus si nepotu-meu pe plans, ca sa fie duo, iar azi am mers pana acolo, iar cand am ajuns, a-nceput sa spuna ca ea vine cu mine acasa. Mai trebuie sa va spun ca a-nceput sa tipe de-i acoperea pe toti ceilalti? A luat-o educatoarea, a bagat-o in clasa si in 2 minute a tacut. Acum este la mine in brate si spune ca ea nu vrea la camin.Deci minunea a tinut doar 2 zile. Ma duc s-o culc si revin
sinzi_ana spune:
Am 2 anunturi rapide:
1. Am fost in seara asta pe stadionu FAru (cu o prietena care e antrenoare) si DAvid a batut mingia cu jucatorii de la FAru care se antrenau pe stadionu luminat de nocturna!!! A fost superb!!!
2. CA sa fie tacamu complet, David a alergat cap coada, cot la cot cu jucatorii o tura de teren!!!!! Mi s-a parut fantastic!!!! Apoi a mai facut si niste sarituri la groapa de nisip, incercand sa ii imite!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine, ca azi a fost horor oricum... a mers pe sus la gradi, a ramas plangand, iar eu dupa usa normal ca nu puteam sa rad, mi-am dat toata ziua peste cap, plus ca la munca am treaba pe un cincinal si trebuie sa ma concentrez
, ceea ce e greu, numai plansetul lui il am in cap.
Lucia, exact aceeasi problema avem si noi, prin somn spune tot ce e legat de gradi si plange: "nu mai veau la camin, nu mai vreau la doamna, doamna e u-ita" (ieri era frumoasa), plus ca azi, de cand a venit repeta non stop "s-a inchis usa la camin?", cred ca de cateva zeci de ori a intrebat! Plus ca e prima zi in care nu s-a jucat deloc acasa, numai a intrebat de usa de la camin si a plans in cateva ture, si eu cu el, desigur
, ca de aia sunt mama lui! Eu inca mai sper, si voi spera primele 2 saptamani!
Sabina, nici eu nu am facut priorixul si nici nu il voi face, pentru ca am aceleasi convingeri ca si tine (poate si faptul ca unii medici mi-au explicat una alta... m-au convins)! Si multa sanatate printesei tale, acum ca a facut 3 ani
!
Roxana, bun venit in club, zici ca s-au vorbit copiii nostri azi, nu alta! Pe mine ma doare spatele de la cat l-am purtat dupa masa in brate, nu mai vrea decat sa ma iubeasca, sa stea cu mine, etc. Santaj emotional, rezistam eroic
!
Sofia, pot zice ca esti o fericita... nu ca eu as fi nefericita, dar iti tin pumnii sa nu se ia dupa copiii plangaciosi! Al meu nu numai ca plange, dar mai arunca si papucii cat colo! Si se pare ca deja te poti baza pe Filip!![]()
Gabb, multumim pentru noutatile de la Nina! Iar pana ajungem noi la opere de arta ca ale lui Julian, trebuie sa trecem peste acomodarea de acolo! Noi speram oricum!![]()
Sanzi, se vede ca David a mai stat, pentru ca nu iti face probleme, si probabil orice copil vrea sa stea cu mama lui cat mai mult! Chiar daca le place, tot ne vor zice din cad in cand sa ramanem cu ei!
va pup pe toate, am biruit si am scris un mesaj pentru ca George a adormit pe pat singurel, era frant de obosit, dar dimineata e drepti la ora 6
, de cand ma roaga sa nu il duc la camin!
Noapte buna si linistita si o zi fara probleme si lacrimi maine!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Sabina spune:
dragele mele, va urez si eu o noapte linistita si o zi buna la gradinita.
pot sa spun ca noi am avut de fapt noroc, Sofia s-a lipit de directoarea gradinitei, s-au juicat intr-o zi f mult side-atunci vroia doar la ea canda jungeam dimineata.Spunea trista:vreau la d-na directoare.....si ingrijitoarele o duceau in birou, lasa d-na toate treburile si o linistea pe Sofia!
plus ca am prins momentul cu ziua ei, i-am dus tort si suc, a fost sarbatorita cu lumanari si poze(sper sa le vad!!1), asta a imbunat-o iarasi.
daca era la gradi de stat....cred ca ar fi fost de un milion de ori mai greu.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sinzi_ana spune:
Gabb, mersi de urari..ma innrosesc...ihihihi...Vreau si eu sa mai am timp sa mai fac "opere" cu David, dar dupa ce il iau de la gradinita, cred ca nu mai are rost sa il mai stresez si cu "teme" pt acasa...hihi...Si asa sta destul de la 9 pana la 14.00!!! Azi cred ca am intarziat (desi ceasul meu arata 13.50) ca David ramasese ultimul copil cu educatoarea...imi era asa mila de el..ma astepta cu ghiozdanelul in spate!!!
Catel vreau sa ii iau pt el, dar sunt constienta ca eu voi avea grija de el...cum am mai spus, am avut catel si stiu ce inseamna...de asta stau si ma mai gandesc acum...sa fiu sigura ca asta vrem...
Daca tu ii vb lui J in ro acasa, si aude engleza din toate celelalte parti, sunt sigura ca o va inregistra, chiar daca nu o vorbeste...Oricum e un mare avantaj pt un copil sa vb mai multe limbi...Nasul lui David e ungur, vb romana si ungureste la perfectie, s-au mutat in Germania cand avea 7 ani, deci stapaneste si germana perfect, mai vorbeste si engleza si un pic de franceza...
Elena, mult curaj, si nu mai ii arata lui George ca si tie iti este greu, pentru ca il descurajezi mai tare...fii barbata!!! Incearca sa il entuziasmezi cu ce frumos e la gradinita (eu asa fac!!) ca sunt copii, si se joaca cu copiii, canta, alearga....
Sabina, eu cand l=am invatat literele pe David, i-am si spus de la ce sunt...dar el nu face alte asocieri...decat cele pe care le-a invatat!!
E o dulce fetita ta...am vazut-o in poze...e tare finuta!!!
Sinzi
si David
A venit toamna!!!
Sabina spune:
era sa uit.
sanzi,![]()
mi-am amintit de sofia, care merge pe munte singura cel putin o ora.si urcus,nu pe drept.
sunt grozavi copiii astia.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
pai si sofia la inceput spunea doar ce-a invatat, abia dupa vreo 2 ,3 sapt a inceput sa spuna si alte cuvinte decat ce i-am zis eu.
multam de complimente.Ce sa mai vorbim, copiii de 2002 sunt unu si unu, toti sunt extrem de frumosi.si f f destepti.e o super generatie!
Sabina si
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
era sa uit.
sanzi,
mi-am amintit de sofia, care merge pe munte singura cel putin o ora.si urcus,nu pe drept.
sunt grozavi copiii astia.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Si DAvid face trasee de munte de la 1,5 ani si pe picioarele lui, nu ajutat de nimeni, dar intr-un ritm mai lent, mai admira privelistea, mai merge...Urca si coboara chiar un traseu de 2 ore (pe care il facem in 3-4) mers numai pe jos...
Dar sa alerge sustinut, cu picioarele ridicate, o tura de teren, in ritm constant...pentru mine e greu...daraminte pt el!!!
Sinzi
si David
A venit toamna!!!
Sabina spune:
am zis eu mai demult, cupiii astia e mai buni ca noi!
tot timpul ne surprind.Bravo David!
Sabina si
light spune:
Ca bine zici Sabina!Sanzibravo lui David! Sa o tina tot asa. N-ar fi de mirare sa iasa un adevarat sportiv din el. Imi imaginez ce haios era printre fotbalisti incercand sa fie in pas cu ei. Cred ca si pe ei ii distra.Gabbriela sa stii ca Sanzi are dreptate. Nici noi nu mai avem timp de opere de arta din pacate. Oricum azi i-am spus doamnei sa il puna pe Liviu sa deseneze, sa il stimuleze ca poate cu ocazia asta se mai si linisteste.Roxana sper ca nu e asa grav ca la noi, cred ca se va potoli micuta mai ales ca este si cu prietenii ei.Elena se pare ca intradevar sutem singurele cu probleme ceva mai serioase legate de adaptare. Noi ieri ne-am jucat toata seara, a ras, s-a distrat insa cum il intrebam ceva despre gradinita imi raspundea :"Nu spun!, Nu vreau sa spun!". Pana la urma am reusit si l-am mai tras de limba si mi-a povestit ca a fost ziua unei fetite si au mancat tort si un baietel i-a pus altuia tort pe fata si l-a murdarit iar doamna l-a certat.Pe de o parte m-am bucurat ca nu a mai plans asa mult in somn in noaptea asta, insa l-a apucat tusea. Cred ca de la atatea urlete e iritat laringele. Si tusind noaptea in somn mai zicea "sa vina mami!, Unde e mami!" dar atat si de putine ori. Dimineata s-a trezit iar bazait pentru ca din nou nu-si facuse somnul. Aseara a avut grija sa traga de timp, ba ca il doare burtica, ba ca vrea la oala, ba ca ii e foame si tot asa de ne-a apucat 21.30. Si dimineata a bazait putin apoi s-a linistit. Cand am ajuns la gradinita, din nou faza cu vomitatul, ca sa il ducem la wc sa vomite, dar asta doar pentru a crea impresie si a trage de timp, apoi evident a inceput sa planga cand am plecat.Mi-a spus doamna ca i-a intrat la suflet pentru ca este un copil tare sesibil si finut si vorbeste foarte frumos chiar si atunci cand e suparat.Cam asta despre ziua de azi, urmeaza la ora 16 sedinta cu parintii.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati