dragii mei taurasi (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gagici, fi-miu azi mi-a cantat "bate vantul frunzele" tot...asa frumos... se vede ca ii place aici la gradi...sunt multumita. de cand e aici nu a facut deloc pe el!
pupici...eu sunt intuziasmata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Sa mori de ras nu alta,al meu copil conversa azi in engleza prin casa.isi pusese toti maimutoii in pat si vb cu ei in engleza ce retinuse si el de la gradi zicand ca el e d-nul profesor si aia erau copii.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nou story la noi la gradi: alaltaieri cand merg dupa fata, zice educatoarea ca nu prea mancase gustarea si e un pic abatuta, spera sa nu fie inceput de boala. Io speriata o urmaresc, bineinteles copilul se comporta normal, mananca in disperare, deci nici urma de boala. Ieri intreb la gradi, ce-i nou. Era si ingrijitoarea, care zice ca nu-i de mirare ca alaltaieri n-a mancat gustarea, fiindca la pranz a mancat doua portii de supa de varza cu carnat si trei portii de orez. De asta n-a mai vrut sa manance paine du branza

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

bravo lili! tu vrei sa cresti intr-o zi cat altii intr-un an? daca i-a placut fetii mancarea, foarte bineca a mancat...sa le faca paguba!hihihi.
pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am scapat de operatie !!

Mai trebuie sa faca un singur antibiotic, cateva zile.
Dar trebuie sa-l mai tinem acasa cel putin o saptamana, sa nu cumva sa mai ia vreun virus pana se pune de-a binelea pe picioare.

Multumim pt suport la tauroaice inimoase.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

uuurraaa! ce ma bucur pt matei. cred ca e fericit ca a scapat! insanatosire grabnica...si aveti grija de acum incolo. inseamna ca e mai sensibil.
pupici. ce veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

cgaby .

Si sa sti ca nu e mai sensibil; pana acum daca a prins cateva viroze simplutze, si a avut contact cu copiii in fiecare zi, in parc.
Probabil ca nu-i ca la gradinita unde cam stau in spatiu inchis ..

Acum eu suspectez ca a fost o aglomeratie/suprapunere de virusi, luati de la gradinita + adusi si de mine.

Sper numai ca de-acum sa nu devina mai sensibil. Si mai speram sa mai dea si polipii inapoi. E prima oara cand s-au umflat, dar cum s-au umflat..

Multa sanatate tuturor.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Ma bucur si eu pentru voi ca ati scapat cu bine.Adevarul e ca se amesteca virusii unii cu altii de la copil la copil si cum stau ei mititeii la gramada si se joaca unul cu altul in colectivitate se transmite usor de la unul la altul.Sincer va spun ca eu cand intru la pranz in cladirea gradinitei ma ia un miros de aer inchis de nas de mi se face rau.Dimineata i-am si zis femeii de serviciu sa lase si ea toate geamurile si usile sa se aeriseasca un pic pana vin copii ca nu prea se cunoaste ca ar aerisi cineva pe acolo.

andreeat

Mergi la inceput

buna!
ce bine imi pare ca aflu vesti bune!
stef are joia viitoare petrecere de halloween la gradinita si ne-au spus sa le luam costum. eu i-am luat o pelerina de dracusor, cu cornite... asta in caz ca nu si-au dat seama pe acolo care e adevarul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ruxandra ce veste buna!!!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput